Sunday, February 13, 2011

~Hari yang Indah~

Salam guys!! Wow..... Hujan + sejuK = Syok giler tido!! hahaha....hujan yang trun bagaikan mutiara.....blah...blah...blah....okay, sedar x sedar da petang rupenye.....huhuhu....esok exam lagi...lagi-lagi exam...nak muntah rase...hohohohohoho....ptg ni sy keseorangan kerana kawan2 sy semua g dating...tp sy okay je...xde masalah pun...sy x jeles pong....^_^ hihihihihi...... tetiba nk ber-gosip pulak tentang seseorang...where should i start?? erm......dok pahe dgn sikap sesetgah manusia ni....yg giLer kuaSa...hahaha....cube teka sape? korunk tau x sape ni?? Da lame gak la kenal die....perkenalan 4 thun lepas.... x berapa nak sebulu dgn die...( x cmpur die pun xpela) hahaha....Dulu giler kuasa sekarang pun giler kuasa....ish2....kau tau x, orang da menyampah tgk muka kau tu....adoi napa la kau ni x sedar2...ke nak kene orang kasi cermin baru sedar....i yang dengar cerita dari jauh ni pun menyampah nyah....eeeeeuuuuuwwww....muka dgn perangai memang x padan langsung! (statement yg kejam... ^_^) tp nk wt cmne...realiti.... one more thing, sy sgt pelik ye, kenapa mereka2 ni sgt menggilai kuasa.....ade ape pada kuasa?? i x heran pun dgn jawatan2 mcm tu.....x da life langsung....huhuhuhu....x salah kalau nk pegang jawatan tu....tp jgnla sampai tindas org lain....tindas ADIK-ADIK pulak tu...ish2....sgt x patut.. ter-anyam ketupat laks.....=P

Meluat + menyampah dgn insan berkenaan....nasib baikla kita ni x satu tempat kan...huhuhu...kalau x kiamat dunia ni asik jumpa kau je....terlampau tunjuk diri tu baik la sgt kan...skrg da xde kawan....kesian...dulu master mind pulau kan org...skrg kan da kene balik...tu laaa.....zaman sekarang nii semuanya di bayar cash kak oii.....so b4 nak wat sesuatu better pk 20-30 tahun ke depan....hahaha....

Lagi satu, sikap die yang BusyBody n JeloussY n kePochi...membuat kan ramai yang sgt berhati2 utk berkawan dgn beliau.....huhuhu....depan je baik...belakang....ish2...x mampu nk kata... die seorang yg sgt KOMPLEKS....macam ikatan kimia pulak kan....adeh2....esk test kimia.....wish me luck.....~!

OhMissWhatEver__said: alah, ade i kisah kalau die terbaca kisah diri sendiri?? ini tempat saya...dimana sy ialah BOSS di sini....sekiranya beliau rase x patut berada di sini, jd sila keluar....kerana kehadiran anda memg tidak dialu-alukan sama sekali......arios...^_^

1 comment

February 13, 2011 at 9:57 PM

NANA ADA ATG AWAK..

http://bungakubakawali.blogspot.com/2011/02/contest-kami-pose-comey.html

Post a Comment