Friday, July 25, 2014

~ Salam Lebaran ~

Assalammualaikum....

Selamat tengah hari.. salam jumaat dan selamat menunaikan kewajipan buat kaum Adam..! (^__^) Hah, segak berbaju melayu ye. Salam Ramadhan ke 27 uols. Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin. Ramadhan bakal melabuhkan tirai nya bila Syawal menjelma. Apa pun, semoga Ramadhan dan Syawal tahun ini lebih baik dari tahun tahun sebelum nya. Aminnn!! 

Ahkak nampak sangat teruja uols! Maklumlaaa.. satgi iols nak balik Penang. Workaholic la kate kan. Hewhewhew. Alhamdulillah, Aidilfitri tahun ni sedikit berbeza bila mana aku telah pun melangkah ke alam pekerjaan. Thank you Allah for the opportunity..! Thank you so much. Tangan yang sebelum ini hanya menerima, Insyaallah tahun ini akan mula memberi. (^___^). So siapa nak duit ghaya dari gaji pertama i ni..? Mai beratur mai..! hehehe.. Doa kam kak aiNa sentiasa di murah kan rezeki ye. 




Akhir kata dengan rendah hati, iols memgucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..Maaf Zahir dan Batin. Kosong-Kosong ye~! Buat insan istimewa.... Tahun ini Aidilfitri yang kedua awak dalam kehidupan saya. Insyaallah semoga ia nya hingga ke nafas yang terakhir. =) Buat mereka yang dalam perjalanan pulang ke kampung halaman, "Hati Hati di jalan raya ye~! Ingat orang tercsayang.." 


Sekian...Bye bye~! 

OhMissWhatEver_said : Dalam kemeriahan Syawal, mari lah kita mendoakan saudara saudara kita di Gaza. Semoga mereka kuat dalam perjuangkan tanah mereka dan agama islam!









6 comments

July 27, 2014 at 7:34 AM

selamat hari raya dan salam kenal..follower 1717 kat sini..

http://ssurianahyana.blogspot.com/

August 12, 2014 at 10:46 AM

salam syawal dear.. thanks follow. =)will leave my footprint soon.

September 19, 2014 at 3:46 PM

selamat lebaran juga mbak cakep :D hehehehe maaf telat yah, kalok bisa mampir di blog saya www.zonatio.web.id

January 2, 2015 at 7:08 AM

ijin commnet

January 7, 2015 at 5:23 PM

hay aina...
blognya kok gk pernah di update lagi sich?
saya menunggu tulisan mu selanjutnya :D

di tunggu kunjungan balik nya ya
Lewat Nama

January 20, 2015 at 5:27 PM

wah keren gan

Post a Comment