Saturday, May 19, 2012

~Annoying bila Pakwe CenggiNi..!~


Assalammualaikum....

@~> Bila pakwe x respect keluarga...huh! yg ni malas nak cite.Tau pk!.  Si pakwe kaki perempuan.... x cukup ke sorang tu yang da ada depan mata...??

@~> If dapat pakwe yang jenis memerintah..kau ingat kau sapa..YDPA? kau ingat kau ade kuasa veto?. 

@~> Bila dapat pakwe kaki pukul, kaki wrestling, kaki botol, kaki smack down...n whatever. Ape kau ingat awek kau ni punch bag ke se-enak rasa nak belasah2. Nak belasah sangat g la belasah The Rock ke..Bruce Lee ke, Mohd Ali ke..ni nak belasah insan yg lemah, x mencabar langsyung..tp x ade masalah la kalau si awek nih juara Taekwando, jurulatih wushu ke, pengasas sumo ke x pun pengasas silat Harimau...baru buku bertemu ruas nak main pukul-pukul nih..

@~> Pakwe yg jenis suka atau kuat mengongkong..ingat awek kome ni dok zoo ke nak kongkong2..tp kalau si awek ni memang jenis patuh pada arahan, Xde masalah laa.

@~> Okay, bile pakwe jadi pegawai kastam x bergaji...semuanya nak di-sport check nya.. handphone, laptop, FB, twitter smua password die tau senang cite..gile kepo kan...awek xde privacy langsung.

@~> Ni lagi satu hal, bila si bf ni terlalu jahil dalam hal ehwal agama. Okay, mungkin si pakwe ni bukan nya imam muda macam Ashraf tuh, tapi paling cikai pun baca la doa dulu time nak makan and whatever la kan..Tp lagi sadis kalau si pakwe ni solat pun x reti, baca al-fatihah pun x tau, baca doa qunut pun x lepas.Sembahyang jumaat pun kadang2...yang ni kasi sebat je kat montot..tu la, dulu mak antar g sekolah agama kau ponteng!

@~> Pakwe terlalu busy..nak dating pun kene buat appoinment awal-awal..mengalahkan Menteri Kabinet. Kalau x boleh bagi kan masa, baik kau membujang sampai tua laa...

@~> Bila pakwe x reti serious...bergurau sepanjang masa..boleh masuk pertandingan Raja Lawak x pun Wakena Beb..Bang Bang Boom pun okay juga...bergurau ade timing die cik abang oii..kalau selalu sangat menganjing x pun ter-over kesengalannya, cara terbaik nak kene kasi azan skit kat telinga agaknya...baru ingat yg die berpijak di bumi nyata. Kalau badot yg melawak aku boleh terima jugak..


OhMissWhatEver__said :  Kalau ciNta jangan kacau... Kalau sayang tak perlu marah.. Kalau ikhlas tak minta berbalas... (^___^)


35 comments

May 19, 2012 at 12:21 PM

Semuanya x sesuai dijadikan suami , haha

May 19, 2012 at 12:23 PM

hahaha... tepat sekali~! (^^,)

Anonymous
May 19, 2012 at 12:40 PM

pakwe kaki pukul tu memey melampau!! tak jantan la kalau begitu.. hahaha.

May 19, 2012 at 12:46 PM

huhuhu...macam2 jenis ada ye..

May 19, 2012 at 5:41 PM

senang2 single lagik baguih
hihi
:D

May 19, 2012 at 6:33 PM

namapun lelaki. eh? hahha

May 19, 2012 at 8:06 PM

ni bukan annoying lagi ni dh tahap tak layak jadi teman hidup.

May 19, 2012 at 9:52 PM

terbaaaaik :)

May 19, 2012 at 11:00 PM

hehehe. senang hati i tak payah fikir pasal lelaki. still single :)

May 20, 2012 at 12:55 AM

mmg pling xsuke..laki cmtu kan..tp ad gk pompuan cmtu..msing2 pnye cre kan..owg xmatang je cmtu..hehe

May 20, 2012 at 1:12 AM

aina... saya tak pernah pon pukul awk tau... ekekeke

May 20, 2012 at 11:00 AM

ahaaa...very the annoying one...hiks....cik tulip pon tak suke species lelaki cenggitu...hye2 bye2 la nampak gayenyer

May 20, 2012 at 2:42 PM

salam.sis aina..apa kabo?lama x dgr kabo..=)miss u so much.....

May 20, 2012 at 6:39 PM

tul2..kbyakan lelaki skng mmg sma cam gini...=)

May 20, 2012 at 6:51 PM

saya suka lelaki. :)

May 20, 2012 at 6:58 PM

saya suka lelaki.

May 23, 2012 at 7:57 PM

anon: agree~! =)

May 23, 2012 at 7:57 PM

Aien Alien: macam2 adaaaa~! =)

May 23, 2012 at 7:58 PM

Wafa Irdina: BETUL..~!hahaha.. kena pandai pilih..

May 23, 2012 at 7:59 PM

kura: eh..? hehehe

May 23, 2012 at 7:59 PM

sis92 : huhuhu.. perlu berubah. bru blh bimbing org..=)

May 23, 2012 at 8:00 PM

aTisH hasHim : tq~! =)

May 23, 2012 at 8:00 PM

♥ MS ♥: bagus2~! cari yg betul2.. blh bimbing ke jalan yg bnar.

May 23, 2012 at 8:01 PM

Eyda Dania : hahaha.. dewasa x semestinya matang. rite..? =)

May 23, 2012 at 8:02 PM

potia casadelarossa : hahaha.. amboi potia.. mestila x blh pukul2.. =P

May 23, 2012 at 8:03 PM

Pink Tulip: kaaan..? kte yg tentukan hidup kte. kne berhati2 dlm memilih.

May 23, 2012 at 8:04 PM

EtySalbiah Abdurrasik : wasalam dear~! miss u tooo. i'm fine. how bout u..? ^____^

May 23, 2012 at 8:05 PM

Ira Nira: tu la.. kebanyakkan.. tp xsemua. masih ada lelaki yg baik. =)

May 23, 2012 at 8:05 PM

Asyiqin Haulisah: me too~! hehehe.. mestila lelaki.. kalau perempuan pelik da tu..

Anonymous
May 24, 2012 at 8:22 AM

Awesome post, where is the rss? I cant find it!
HTTP://www.KneeNeckBackPain.com/

May 26, 2012 at 4:38 PM

lempang ja dia...haha

May 27, 2012 at 5:03 PM

makwe pun ade gak mcm tu haha :D

Anonymous
May 28, 2012 at 2:21 PM

It was a excitement locating your site yesterday. I came here right hoping to learn something new. And I was not dissatisfied. Your well thought out ideas for new events like this. Thank you for this idea and sharing your knowledge.

June 1, 2012 at 12:36 AM

ctk : hah tu dia! tangan kan je.. =P

June 1, 2012 at 12:36 AM

amranaiman: opkos.. ada je.. sama mcm lelaki. X smua perangai mcm ni. ^^,

Post a Comment