Monday, May 28, 2012

~HimpuNan Sejuta Belia & ADG....!~

Assalammualaikum....

Salam perpaduan dan salam 1 Malaysia.. (^__^) Syukur alhamdulillah kerana masih di beri ruang dan kekuatan untuk terus mencoretkan aktiviti di blog kesayangan. Banyak sangat aktiviti yang nak di kongsi dan di ceritakan. Tapi, mak tak mampu nyah nak cerita semua~!! Ini disebabkan tahap kesihatan kurang memuaskan pada minggu ini.. uhuk..uhuk.. Rasa nya lama juga wa tak sakit seteruk ini dan hampir 2 semester tidak menjejak kan kaki di Pusat Kesihatan UPM. Ingat best ke makan ubat..? Hahaha...Kalau ikut dalam kepala ada batu besar duduk, memang malas nak pergi. Tapi setelah di ugut Myfir yang nak bawak gue ke hospital, otomatik aku setuju g check dekat PKU je. 

Perlu di rawat secara luaran dan dalaman ye..... ^^,

Bila demam, cuba lebih aktif dari biasa. Jangan dok melepek layan demam tu. Memang x baik! Bila aktif, badan akan keluarkan peluh. Bila berpeluh Insyaallah cepat baik. Aku memang tak reti duduk diam.  Sampai doktor yang check aku terkejut bila dengar aku pergi masuk makmal masa demam-demam then nak pergi Hari Belia dekat Putrajaya... Hihihi... Kalau demam jangan banyak tidur. Baik korang g jalan-jalan, g shopping, buat la therapy sendiri..~!  

So, u all semua tau kan tentang Himpunan Sejuta Belia di Putrajaya..? Siapa pergi.? Angkat tangan dan kaki sekarang..! huhuhu...Sangat-sangat meriah... sangat ramai..sangat panas.. sangat besar. Mungkin kita ada terserempak yedok..? tapi x kenal antara satu sama lain. Hehehe.. 

Berbaju merah... Di bawah KARISMA.  (^______^)  *muka demam masih mampu senyum lagi*

Ketika PM berucap... !! sesak nye la pun...

Bersama ahli KARISMA UPM.... 

KARISMA stand for Kumpulan Rakan Siswa Malaysia...Terikat dengan AUKU iaitu Akta Universiti Kolej Universiti dan bergerak selari dengan visi & misi kerajaan. Selain itu, jaringan perhubungan antara semua Universiti di Malaysia terjalin dengan lebih erat.. =) Di sini tempat berhimpun mahasiswa. KARISMA UPM bertindak sebagai AJK ketika di HBN Putrajaya. Apa pun.. Hari Belia 2012 sangat Ohsem.! 

Sedar tak sedar semester kedua sesi 2011/2012 bakal melabukan tirainya... Memori tercipta antara kita memang tidak dapat di dilupakan.. Annual Dinner ini tujuan nya untuk meraikan pelajar tahun 3 or final year.. All the best! Buat rumate terchenta....*mesti baca blog i kaan* =P next sem kalau dapat asrama kte request jadi rumate lagi keh...! (~_______________~)

Annual Dinner Da'Gaurus 2011/2012

 Hello there.. i'm aiNa yaZid wishing u... Have a Nice day!! (^__^)


OhMissWhatEver__said : Masa HBN.... den tak perasan pulak Baju warna Kuning~! Orang DIGI nampak laaa... hehehe


26 comments

May 28, 2012 at 12:51 PM

dlm pd xsht pun pegi jugak ke?? panas tuuu..

May 28, 2012 at 12:56 PM

rajin die pegi..hihi

May 28, 2012 at 1:09 PM

woo. best la pg putrajaya :0

May 28, 2012 at 4:40 PM

rajinnya pergi

May 29, 2012 at 8:35 AM

x sempat nak pergi... nampak cam meriah... gabungan Jomheboh kan..

May 29, 2012 at 9:29 AM

huhu sis tak pegi pung..

May 30, 2012 at 3:19 AM

setuju dengan sis ! bila demam , jangan jadi pemalas . huhu... btw bestla dpt pergi.. tp panaslaa...

May 30, 2012 at 3:43 PM

rajin kau join ek..

May 31, 2012 at 4:31 PM

err..x pergi pun himpunan belia tu..rimass kot dengan org ramai sesak2 :P

May 31, 2012 at 10:18 PM

tirah xpegi pon...bz

June 1, 2012 at 7:12 PM

oh..kalo demam, x termampu den nak bejalan~

June 15, 2012 at 9:11 AM

wah air cap badak..huhuhu...selalu minum bila demam...hehehe..i follow u,u follow me http://yamarisaikhu.blogspot.com/

June 28, 2012 at 11:30 PM

macam2 style shawl..
kelas gituh.

July 3, 2012 at 9:11 PM

mizzkechique: pergi...pengalaman tuu~! seronok je. =)

July 3, 2012 at 9:12 PM

cik najihah : tu laa.. hehee bukan selalu dpt peluang ni. ^^,

July 3, 2012 at 9:13 PM

kura: nasib baik putrajaya tu sebelah upm.. kalau jauh melantun x smpai juga rasanya... huhuhu..:)

July 3, 2012 at 9:18 PM

Cik tikah: uni antar wakil...tu yg g.. hehehe.. =)

July 3, 2012 at 9:19 PM

syahirooAhmad :yup3~!! gabungan jom heboh.. x cukup kaki nak jalan..penat..sob3~!! @_@

July 3, 2012 at 9:19 PM

sis92: la yeke.. xpe..nnti ada msa blh la join. =)

July 3, 2012 at 9:20 PM

Ratu Lissa: kan.. bila demam kena aktif skit. mmg panas.. tp seronok. =)

July 3, 2012 at 9:21 PM

♥e'in♥: harus la join.... time belajar ni la nk bersosial. Nnti da keje x nyempat. hehehe.. Lg pun under U. Rugi x involve. ^^,

July 3, 2012 at 9:22 PM

♥ Nana BamBam ♥ : memang sesak.. nama pun himpunan sejuta belia.=)

July 3, 2012 at 9:23 PM

tirahzairi: biasa la tu.. smua org ada komitmen masg2.. ^^,

July 3, 2012 at 9:23 PM

~SaL IjOu~: =) kalau dmm teruk pun aina tdo je... hehehe

July 3, 2012 at 9:24 PM

Maya: thanks follow dear.. will terjah blog kamoo.. yup, air penyejuk badan.. =)

July 3, 2012 at 9:25 PM

khairul akmal bin azman: hahaha... kelas kau mariaaah..! =P

Post a Comment