Saturday, June 30, 2012

~Happy For You...!!~

Assalammualaikum....

Hello dear..!! hah kau betul-betul akhir bulan jun aku hupdate... Well sedang enak memanja kan diri. So malas gilek nak menghadap lappy. Macam biasa.. rutin harian telah bermula. Cuma hari ni aktiviti tambahan nya.. wa kena g pasar dan sekolah bujang bongsu dalam rumah ni. Atas sebab kertas lukisan tertinggal. Okay foine bebeh.. foine~!! Grrrr... memang lomak cili api betei la budak ni. Da la kerja dia orang buat kan.. Dia wat gapo..? Hah g tengok Running Man. Sakit pulak hati kita nii... Ni semua pengaruh adik aku nombor 2.. Boleh jadi kena sawan Korea doh kalau hari-hari dengar Korea... (O_____o)

Okay. Niat asal nya nak ucap tahniah dekat classmate masa diploma dulu.. Tahniah coz selamat melahirkan bayi kembar nya~!! Twins okeeeeeh uolls. Alhamdulillah ibu dan anak selamat.. Hah bukan calang-calang orang dapat lahirkan kembar. Rezeki dari Allah.. (^____^) Kedua-dua nya perempuan...Jeles tak..? Sila jeles.. Muda lagi, umur baru 23 tahun tapi anak dah dua. Tahniah buat Aida dan suami... Ni gambar yang i kidnap....

Dear babies... semoga menjadi anak yg solehah...amin~! ^___^

So.. kepada pasangan yg bakal menamatkan zaman solo nya... selamat pengantin baru..~! Mana tau baca entry ni lekat pulak kembar.. rezeki kaaaan..!! Muehehehe... Semoga semuanya berjalan dengan lancar ye.. Oh, baru ingat.. kalau tak silap.. Irine Nadia pun da menamatkan zaman bujang nye miggu ni.. Selamat melangkah ke alam rumah tangga yep..!! 



OhMissWhatEver__said : Ya Allah.. permudah kan la urusan ku di dunia dan di akhirat.... Amin!!

18 comments

June 30, 2012 at 2:48 AM

mudah-mudahan di cepatkan jodoh.. amin...

June 30, 2012 at 12:27 PM

best nye dpt baby kembar :)

July 2, 2012 at 4:57 PM

PotiaCasaDelarossa : amin.. thank u potia~!! =)

July 2, 2012 at 4:58 PM

aNereO UsitHe: kaaaan... rezeki dr ALLAH.. insyaallah rezeki kita ada suatu ari nnti.=)

Anonymous
July 2, 2012 at 5:29 PM

muda lagi da dpt anak! seronok nyaa... =)

July 2, 2012 at 5:47 PM

mestilaaa.. anak anugerah Allah. Jadi ibu muda kira hebat laa.. nnti anak blh jd kawan. ^^,

July 3, 2012 at 10:59 AM

kak irine pun da kawen..

cik aina if kawen..
kene pgl galaxy or melodi

baru gempak.hehe

July 3, 2012 at 2:40 PM

wa dapat kembar.. Alhamdulillah rezeki.. alamak dah baca entry nie dapat kembar la nanti. hehe.. sweetnye dia.. :)

July 3, 2012 at 9:07 PM

khairul akmal bin azman: uii... huhuhu.. x pyh gempak-gempak sgt.. bersederhana itu lbh baik... ^___^

July 3, 2012 at 9:08 PM

Aida Omar: hehehehe.. kalau ada rezeki insyaallah dapat. =) semuanya ketentuan ALLAH. kite usaha je.. *eh..=)

July 4, 2012 at 1:00 AM

congrats to her! ye anak kembar memang rezeki Allah :D tapi baby first tak best lah anak kembar.. muahaha.. :p sis bila pulak>

July 4, 2012 at 2:04 AM

hamboiii pic yg bawah tu kemain lg. hehehe

Anonymous
July 5, 2012 at 12:24 AM

sedap nya pizza!! terliuq org kat sini.. =P

July 5, 2012 at 2:19 PM

sewonoknya dpt twins..

hbs blajar, cri keje n kawen tau.. hehe

July 5, 2012 at 10:23 PM

Ratu Lissa: untungkn kembar.. hehhe.. insyaallah sampai seru nya nnti. =)

July 5, 2012 at 10:24 PM

. . fil . .: kaaaan... yg bawah tu mcm bakal2 je kaan.. ececeh~!! haha.. =P

July 5, 2012 at 10:24 PM

anon: daaaap kan~!! haha.. mai la jemput mam dlm blog. =D

July 5, 2012 at 10:25 PM

MizzTina: seronok kn.. insyaallah. sedang berusaha ke arah itu.. =)

Post a Comment