Wednesday, December 19, 2012

~ BigBad Wolf 2012 ~

Assalammualaikum.....

Olla peep's... How are u..? Seems i didn't update for ten days... looks like, too much story that i want to split it out. Hehehe.. But, don't have enough time to story mory u olls. Next time InsyaAllah. (^^,) Okay. Rasa nya semua orang tahu bermula 7/12 hingga 23/12/2012 satu jualan buku besar-besaran sedang di langsung kan di MIECC a.k.a Mines International Exhibition & Convention Centre. Sempat lagi nak pergi ye ibuk-ibuk, bapak-bapak, kakak abang semua...



Apa best nya Big Bad Wolf ni...? 

Apa best nya..? eh best la syurga buku! Ye, banyak buku dari pelbagai genre. Semua stok-stok overseas u olls. Kalau cari dekat MPH, Popular, Kinokuniya (antara kedai buku peberet den) dan lain-lain.. for sure buku tersebut berharga RM 35 and above. Tapi dekat BBW kita boleh dapat dengan harga serendah 8 hengget saja. Berbaloi kan..?!! Golongan yang da kerja memang masyuk laa.. semua bayar pakai kad kredit je. Huhuhu...pahtu siap bawak beg cenggini lagi noks....




Besar tak besar la kan.. isi aku pun muat dalam ni. Hehehe. Last year aku pergi juga.. Masa tu BBW ni buat dekat MAEPS. Aku lebih prefer buat dekat MAEPS dari MIECC. Dah la payah parking... aiyoo. =.= Bagi aku, buku last year lagi banyak berbanding tahun ni. Banyak novel yang aku nak cari tapi takde. Antara nya Eclipse. Baru nak lengkap kan koleksi Twilight.... Tapi takde, takpe laa.

Her Books....

Then, novel Cecelia Ahern. Adore her damn much!! Tapi yang jumpa cuma The Gift je. 3 kali aku pergi BBW semata nak cari novel Cecelia Ahern. Last sekali, pergi sebab nak cari hadiah untuk adik bongsu aku.. Tiba-tiba pulak jumpa novel Girls in The Mirror. Betul la myfir kata. Benda yang kita cari memang susah nak jumpa. Cuba tak cari, alih-alih ada saja depan mata.... (^___^) Yang mana tak dapat cari, nanti aku serbu Kinokuniya. Baucer 1 Malaysia kan ada. Tunggu bulan Januari okay.

Sapa yang pergi BBW...? cer update sikit.. korang beli buku apa..? best tak..? Okay. that's all.. Gudnite readers. Sweet dream....



OhMissWhatEver__said : The most i want... PS I love You and When Rainbows End.!!





36 comments

Anonymous
December 19, 2012 at 2:28 AM

Ca'an : seronok nya! rm8 je..? syok laaa. kak.:)

December 19, 2012 at 3:09 AM

haaa... update pon... lama gak nuggu tak update2 blog dia... rindu tau.. ekekek wah meriah betol beg tu... blh lah pinjam gi london nnt kekeke

December 19, 2012 at 4:54 AM

ala..saya tak ke sana... kalau tak, saya cari komik je.hahaha

December 19, 2012 at 9:27 AM

kak intan x g walaupun dekat..x sempat nak g..busy :(

December 19, 2012 at 9:33 AM

eh, hri tu akak jumpa PS i love you..

December 19, 2012 at 10:48 AM

best nye..^_^

December 19, 2012 at 11:28 AM

bestnya kalau dapat pegi ni...

December 19, 2012 at 4:37 PM

kita tak dapat pegi. jauhhh.. :(

December 19, 2012 at 6:29 PM

best tu kan..jauh plak..heh

December 19, 2012 at 6:40 PM

saya dah pergi jgk !! beli buku nak dekat 50 , abis duit tabung , haha tp berbaloi

December 19, 2012 at 9:26 PM

allaaaaaaa..dah p jugak dier ni...huhu
rmai yg update g sni..yaya plak bace je..pegi nyer nth bile la dpt..jao la..

-mls nk drive jejao...huu-

December 20, 2012 at 12:57 PM

xde msa nk pegi..
tp mcm rugi je klu x pegi.. huhu

December 21, 2012 at 12:08 PM

syoknyaa ^^ dari rm35 boleh turun sampai rm8 ~ memang kena bawak beg besar, haha :P

December 21, 2012 at 5:11 PM

memang best gile gi BBW ni !byak jgk borong.hehe
macam2 buku ade, tp twilight n harry potter takde plak ..
#done follow LOve Cadbury :)

December 21, 2012 at 9:46 PM

best laa... aku xpenah pegi...

December 22, 2012 at 11:30 AM

Perghhhh!!! Kena pegi ni.. Besok last kannn...

December 22, 2012 at 9:17 PM

Sampai 3 tuuuu.. tp dua dh baca dh. hehe.. carik jugak novel Cecelia Ahern hari tu, tak jumpa punnn.. T_T

December 25, 2012 at 8:23 PM

lama tak sggah sini , rinduunye . pyka sggah sini jgk akhirnye .

December 27, 2012 at 6:32 PM

ca'an : kan2.. murah je.. (^^,) mmg manyak syok la!

December 27, 2012 at 6:33 PM

potia casadelarossa: rindu meyh..? hehehe. busy skit. insyaAllah update bila ada masa terluang. hah, kan. blh pinjam utk g obesi nnti. eh. =P

December 27, 2012 at 6:34 PM

boni kacak: komik pun banyakkk~!! =)

December 27, 2012 at 6:34 PM

intanfirdaus247: xpe kak.. next year ada lg leh la akak g.. =) =)

December 27, 2012 at 6:35 PM

MizzTina: SERIUS kak~!! uwaaa.. napa aina x jumpa. huhuhu.. =(

December 27, 2012 at 6:36 PM

Cik Que: sgt best dear.. =)

December 27, 2012 at 6:38 PM

azizah :) : xpe kak.. nnti ada rezeki dpt la akak g.. =)

December 27, 2012 at 6:40 PM

Chic Na: sedih nya.. xpe2 nnti one day blh pergi.. =) chill syg!

December 27, 2012 at 6:53 PM

♥ Nana BamBam ♥: best! hehehe.. mana tau akan dtg dia buat dkt tmpt nana.. nnti leh la g. =)

December 27, 2012 at 7:00 PM

NurSyafinaz : kan3~! mmg berbaloi2.. hehhe =)

December 27, 2012 at 7:06 PM

Cik Yaya: ala yaya.. mana jauh! dlm selangor jugak tau. hehehe.. a'a ramai jga yg update pasal bbw ni. hehehe..=)

December 27, 2012 at 7:08 PM

Miss Zahirah: xpe dear.. tahun depan ada lg.. nanti blh pergi. =)

December 27, 2012 at 7:11 PM

Ratu Lissa: hahha.. kan2.~! mmg kena bawk beg besar. mmg seronok dear. Sebab kat luar murah. sekali kat bbw cuma 8 ringgit je. murah sgt2. =)

December 27, 2012 at 7:12 PM

fieda.aziz : thanks dear.. =) kan2.. twilight n harry potter mmg xde. Baru nk lgkap kn koleksi twilight.. hehe

December 27, 2012 at 7:14 PM

E'in: xpe.. nnti lain kali blh pergi. tiap2 tahun ada. ajak en.boyfie bwk. =)

December 27, 2012 at 7:15 PM

Ku Syida: ha'ah.23 ritu last.. =) kau g tak..? hehe

December 27, 2012 at 7:18 PM

aisya: kan3... novel dia x byk! aina cri jugak novel cecelia ahern yang lain. tp x jumpa.. sedih. =(

December 27, 2012 at 7:19 PM

Pykaa Pdott: hehehe.. thanks syg. =)

Post a Comment