Wednesday, January 16, 2013

~ Beautiful.. Siti Nurhaliza..!!~

Assalammualaikum...

Hye readers and viewers.~! Long time no see hah..(^__^). First of all, I wanna to wish Happy New Year.   Agak kelewatan walaupun sudah lebih 2 minggu, tapi nak wish jugak.! Semoga tahun ini kita menjadi lebih baik dan lebih bersinar berbanding tahun sebelumnya. InsyaALLAH. Okay, Alhamdulillah i'm finished my final exam. Fuuuhh~! Seriously, i'm really exhausted. Jadi aku take a long time untuk kembali menaip dan mengasah idea. Hehe. 

Beautiful Siti..? Ohmaaii. Dia memang gorgeous, cun's and superb star. Alhamdulillah, bersempena dengan Hari Lahir nya yang ke-34 tahun beliau berhijrah untuk memakai tudung. Fully covered.~! Masih cantik dan sangat cantik. Ciptaan ALLAH itu memang indah dan sempurna. Pasti nya imej baru beliau mengejutkan para peminat. Perubahan yang baik haruslah di sokong. Tahniah Dato' Ct.! Semakin hari, semakin ramai artis yang bertudung.  Suka! Suka! (^^,)



V
V
V
V
V

Happy besday~! Nak kek sikit boleh.. =P

Sila lah menjamu mata iye... Kek itu sangat menarik dan membuat kan orang di sini tertarik~! Hewhewhew... Bdw, semoga terus istiqomah.  Wish Dato' Ct terus success, bahagia di samping insan tersayang di dunia dan akhirat. Amin! That's all and Good night.


OhMissWhatEver__said : U know what, cerita My Girl sangat suwwit okeh..~!! lagu pun best..(^__^) 


21 comments

January 16, 2013 at 1:50 AM

ni baru tudung.. sebelum ni bkn tudung pon... tapi lebih baik klu di labuhkan sikit tutup bahagian dada tu kan?

January 16, 2013 at 8:23 AM

Kek cantik orangnye Cute..^^

Suka tengok CT bertudung litup..lagi nampak cute & sweet...

January 16, 2013 at 10:37 AM

cantik sangat bila siti bertudung litup..
kek tu nampak sedap... ^_^

January 16, 2013 at 10:43 AM

alhamdulillah...kak aina dh abis final exam. sy doakan kjayaan kakak :)alhamdulillah jgak tuk kak siti nurhaliza sbb dh pkai tudung litup. wlaupon x labuh, but insyaAllah nnti tudung kak siti akn jadi lebih labuh, yg tutup bhgn dada :)

January 16, 2013 at 3:33 PM

saya ada masalah besar!

bila ada yang post pasal CT dah bertudung semua saya nak komen!
sebab saya rasa sukaaaaaaaaaaa sangat!
hehe
over okaih!

bak kata ibu, ko ni fanatik sangat!

well, bila CT decide bertudung, dia ada bagi statement, ini bukan suatu yang asing tapi KEWAJIPAN.. Alhamdulillah ^_^

suka sangat la! In Syaa Allah doakan yang terbaik utk CT dan semua Muslimah seluruh dunia..

Sayangi diri, hiasi peribadi, sentiasa dalam redha Ilahi... gitu ^_^

January 16, 2013 at 4:04 PM

welcome back awak.. lama betul menyepikan diri..hehehe..

memang cantik betul siti nurhaliza bertudung tu.. hampir2 jatuh cinta saya..hahaha

January 18, 2013 at 10:09 PM

sangat cantik

p/s:dah join ka belum ni
http://onitsukahana.blogspot.com/2013/01/giveaway-newyear-2013-jiwarosak.html

January 22, 2013 at 12:27 PM

kan comel klu oakai cmni..

January 24, 2013 at 12:51 AM

potia casadelarossa: betul tu potia. alhamdulillah da dpt hidayah. InsyaAllah nanti labuh tudung ct ni. =)

January 24, 2013 at 12:53 AM

LiLy @ MaMaQiStInA : yup kak~! sgt cute.. hehe. tergoda kan tgk kek dia. =)

January 24, 2013 at 12:54 AM

miz ruha ; tu la. dia da memang cantik. Pakai tudung lagiiii la cantik. =)

January 24, 2013 at 12:55 AM

TeTerBanG: yes dear.. alhamdulillah semua nya da selesai. hehehe. insyaAllah satau hari nanti tudung kak ct akan menutup dada. =) sama2 doakan.

January 24, 2013 at 12:57 AM

ISMA ILYA AHMAD PUAD: alhamdulillah.. =) betul! suka sgt dgn perubahan beliau. Sama2 kita doakan yg terbaik buat ct. semoga dirinya sentiasa di murahkan rezeki. amin. =)

January 24, 2013 at 12:59 AM

boni kacak: thanks u boni.. hehehe.. tu la busy sgt. amboi... jatuh cinta ye. tp btul la.. sy yg perempuan ni pun suka tgk ct bertudung. =)

January 24, 2013 at 1:00 AM

hana hadi : memang sgt3.. cntik dan sempurna. =) insyaAllah. i will..

January 24, 2013 at 1:01 AM

Miss Zahirah : yes syg.. sgt comel. =)hehehe

January 28, 2013 at 9:24 AM

owhh myy...nak kek tuuuuu..hahaha

cntik dato' siti..as alwayz... ^_^

January 29, 2013 at 10:56 PM

Syukur....orangnya pun mmg cantik...pakai macamana pun tetap cantik...

February 2, 2013 at 11:28 PM

Cik Yaya : aina pun nak kek tu! hehe. cantik sgt kan. =)

February 2, 2013 at 11:29 PM

hainom OKje: setuju! org da cntik. pakai apa pun tetao cantik. =)

February 7, 2013 at 7:38 PM

ct pon pakai peplum..hik2..comey jek :)

Post a Comment