Sunday, April 14, 2013

~ CHOC HOUSE CO ~

Assalammualaikum.....

Hello Sunny day~! (^___^). Hello readers.. Hye viewers. Hello April. Wah, kemain lagi aku.. Huhu.  Yela, hupdate blog jarang-jarang kan. Kesian dan sadis betei blog ni terbiar aje. Sabar ye... Sikit saja lagi beta bergelumang dengan dunia kuliah. Sem depan sem terakhir kuliah. Kemudian practical. Wei, practical training tuu aku da consider grad tau.! Haaaaaah... =P Strong aina strong!! *buat gaya malek noor* 

Okay la, sebenarnya aku baru saja habis kan cuti sem aku. Tapi ibarat nya cuti macam tak cuti u olls.... Cuti pun bekerja tahuk!. Bukan merngut.. no..no..no. Just mengadu je. ^^ So, sempena cuti sem lepas.. aku dan beberapa orang teman bekerja keras untuk menyiapkan cookies. Sedia maklong kan, fakulti kitorang akan adakan Event Om nom nom... gitu bunyi nya. Syukur alhamdulillah, dalam masa 3 malam kami dapat siapkan semua tempahan cookies dan juga cookies yang bersedia untuk di jual pada hari kejadian. Event kami akan berlangsung selama 3 hari. Bermula 23 hingga 25 April 2013.

Dan hasil nya......

Balang kecik ni semua udah di tempah ye ibuk2 bapak2....

So, naik sem ni.. boleh la gue ilek-ilek.... fokus untuk final pojek pulak. Huhu. Melalui saat-saat kental. Oh, agak penat sebenarnya. Bayang kan bertapa semangat nya, Sabtu around pukul 4.30 pm flight touched down dekat Penang International Airport. Dan Malam tu jugak operasi cookies di jalan kan. We didn't get enough rest.. not enough sleep. Trust me, work hard pays off InsyaAllah. (^^,)

Fly with Girl's..... LCCT to Bayan Lepas. Okay, sorang lagi takde dalam gambar.. Cz flight dia awal sejam.. huhu..

Okay.. that's all~! 
Have a beautiful and superb weekend guys......
Thanks for reading.... 
Remind that.. "work hard, pays off.. InsyaAllah."


OhMissWhatEver__said :  Pesanan penaja.. Jaga production masing-masing.. (^^,) Have a bless!

18 comments

April 14, 2013 at 2:30 PM

omo omo..! nak terai itu cookies.. huhu.. :)

April 14, 2013 at 2:56 PM

macam sedap je tengok cookies tu... ^_^

April 14, 2013 at 8:22 PM

sedapnya cookies. om nom nom.. ;)

April 16, 2013 at 5:25 PM

aina..!! nak gak biskut tuh..sedapnyee!!hik3

April 21, 2013 at 11:04 PM

ada tester x.. hehehe

btw... selamat bjln ye.. :)

April 26, 2013 at 4:04 PM

uit byknyer..
dah lma x buat cookies.. huhuhu

May 2, 2013 at 2:48 AM

Mcm sdap je sis .

May 6, 2013 at 9:22 PM

walaweh... dh lps.. asal xbg aku rase sikit....

May 10, 2013 at 7:39 AM

mohon update entri.. lama ni tak update ni. hehehe

May 11, 2013 at 6:58 PM

Blog Fatin Fadhillah: da try kan.? heheh =)

May 11, 2013 at 6:59 PM

miz ruha: hehehe.. ramai yg bg feedback positive. alhamdulillah. =)

May 11, 2013 at 7:00 PM

Chic Na: alhamdulillah dear, ramai yg ckp sedap. =)

May 11, 2013 at 7:01 PM

Cik Bluewendy Wendy: hehehe. da abs stock la syg. hehe

May 11, 2013 at 7:02 PM

zulhilmi tempoyak: tester ada~! hehehe. bdw, thank u! =)

May 11, 2013 at 7:02 PM

Miss Zahirah : buat la syg.. simple je buat cookies kn. =)

May 11, 2013 at 7:03 PM

Pykaa Pdott : alhamdulillah dear, ramai yg bg komen positif. =)

May 11, 2013 at 7:03 PM

E'in: sob sob sob. tu la da lepas da event ni! huhu

May 11, 2013 at 7:04 PM

boni kacak: boni~!! hehe.. insyaAllah aina akan update. busy sgt lately ni. thanks komen! haha.. =)

Post a Comment