Friday, March 22, 2013

~Batch 1995, SPM 2012~

Assalammualaikum.....

Salam Jumaat readers n viewers~! (^__^) Semalam 21 March 2013, keputusan yang paling di tunggu-tunggu kan oleh calon spm tahun lepas telah pun keluar. Congrate ye bagi adik-adik yang dapat keputusan cemerlang. Bagi yang kurang cemerlang, tak apa.. cuba lagi! Perjalanan masih jauh.. Spm bukan nya pengakhiran buat diri awak. Tapi itu adalah titik permulaan untuk lebaran baru.. Gituww~! hehehe...

Dengar cerita tahun ni 15K pelajar dapat straight A's... Sahih ke..? waaaah hebat-hebat belaka adik-adik zaman sekarang ni. Pandai-pandai semua nya! Teruskan usaha dan selamat maju jaya ye. Okay, actually i nak ucap kan TAHNIAH dekat my bro. Adik sendiri pun ada yang amek SPM hokay.. huhu. 

To my lil bro, Congratulation! 5A's quite good already maaa.. (^___^)  Okay, if tak silap adik i dapat 5A 2B 3C. If tak silap laa.. huhuhu. Cz semalam masa mama mia call, i pun tengah kelam kabut. Jadi dengar macam sayup-sayup je. Huhu.... Paling respect, Addmath dapat B. Okay foine.. Kira terror la tu bagi golongan yang tak berapa minat number macam aku. haha... Yang penting semua kredit. So, be strong. Jangan sesali perkara yang berlaku.. =) Target masuk U lepas ni. Perjalanan jauh lagi. Yang penting buat yang terbaik for a better future.. 

Wah, panjang lebau gitu kata-kata perangsang haku.. Haha. Ni curi-curi masa update blog naaa.. Lately ni biological clock aku terbalik la. After maghrib aku tido, then malam berjaga sampai 4 am. Peh.. sakit tahuk bila tak cukup tido ni.~! (>.<) Masa makan terabur, masa tido tunggang langgang. Haaah.. baru  3rd year student nama nya. Haha.. Hari-hari rasa kerja datang satu kontena. Bertahan aje la....


Okay, alang kepalang upadate blog ni.. aku nak jemput uolls yang berdekatan dengan UPM, or warga UPM. Pada 23 sampai 25 April 2013, InsyaAllah Faculty of Environmental Studies, akan adakan Karnival Keusahawan. So, event ni berjalan selama 3 hari uolls. Feel free, please come to our Faculty okies. Pelbagai dan aneka jenis makanan akan di jual... Dan if tak keberatan liked la Choc House.Co .. fb rasmi untuk group aku.. Tenkiu peeps! Choc House masih baru lagi.. InsyaAllah, we olls akan update dr masa ke semasa. Oh tempahan dibuka. Tapi jauh sangat kitorang tak hantar tauuuu...! Well student kan. Limitation of transportation, limitation of time, costing and what so ever. hehehhe



Orite readers! thanks for reading....
I lebiu. (^____^).


OhMissWhatEver__said : Done submitted my Env policy and Fyp proposal.. malam ni nak tdo nyenyak-nyenyak... ^^



11 comments

March 22, 2013 at 9:41 PM

kakak aina...sy nak tnya, environmental studies tu mcm mna? kakak belajar pasal apa?

alhamdulillah...result adik kak aina dikira bagus. sy yakin adik kak aina dh buat yang terbaik. dya dh usaha semampu mungkin :)

March 24, 2013 at 12:47 PM

Congratulation for your lil brother! 5A tu..mabrukk alaik :)

March 24, 2013 at 7:48 PM

Congrats untuk adik sis ^^ 5A kira bagus lah tu, hoho :3

April 2, 2013 at 6:00 PM

alaa jauh.. mcm mane aku nak dtg... muehehe

April 14, 2013 at 12:04 PM

TeTerBanG: alhamdulillah.. =) yes dear. Dia da cuba sedaya yg boleh.

Okay, environmental studies covered about environment surrounding us. Include water, soil, atmosphere, health, earth.... sangat luas. =) insyaAllah nanti sis explain more tentang ni okay dear. =)

April 14, 2013 at 12:09 PM

♥ Nana BamBam ♥: thank you dear.. =)

April 14, 2013 at 12:10 PM

Ratu Lissa : alhamdulillah.. thank u syg, =)

April 14, 2013 at 12:11 PM

E'in: alooooo... serdang je! pat datang.. hehehe =P

April 14, 2013 at 2:59 PM

tahniah buat adik aina... moga buat pilihan yang terbaik untuk masa depannya nanti... ^_^

May 11, 2013 at 6:58 PM

miz ruha: thanks dear.. InsyaAllah. =)

June 24, 2013 at 12:48 AM

sedapnya dessert yang awak...
Boleh bagi recipe tak?

Post a Comment