Sunday, March 4, 2012

~Zureen Suka Sushi~

Assalammualaikum.....

Olla..~! due date da dekat da... wa ketepikan sekejap segala mak nenek lab report mahupun assignment semata-mata untuk menyempurnakan eseiman GBS dari tok ketuat. Huhuhu..Zureen sukasushi ni ape nya..? nama makanan ka...? ouh i loike sushi. Ni bukan sejenis nama sushi baru. Tapi, ini merupakan owner blog yang suka sushi. Eh, zureen kita sama laa suka makan sushi~! Zureen suka sushi kaan..?? kan.? muehehe.. (^^,)



I proceed, blogger comel lotte ini ialah Azureen Amjah, dilahirkan pada 16 February 1991. Lives in Keningau, Sabah. Penuntut seni visual di IPG kampus Keningau Sabah. Bakal cikgu ni hokeh.~! So, nama blog pun da comel sama macam tuannya. Layout pun cuN. Entry yang sangat simple, tapi menarik dan pastinya readers tertarik. Penggunaan kartun kiut miut mampu membuat kita tersenyum. Serius comel dan sangat kreatif... I love in it~!

Beliau ber-blogging disebabkan minat yang mendalam. Kiranya tiada paksaan mahupun paksa rela.. semua nya sukarela. (^^,). Untuk mengisi masa lapang dan mencari kawan, masa terluang di gunakan untuk berkongsi cerita... yeah, sharing is caring.! Dan bonus dari ber-blogging kita akan berkenalan dengan ramai orang. Seterusnya mengeratkan hubungan silaturahim. Sepatah dua kata dari zureen....

" Zureen ni pemalu, jadi nak luah kan apa pun semua nya dekat blog.... Nak nakal-nakal pun dekat blog. Realiti nya, zureen sangat pemalu~!! Tak biasa mesra dengan orang......"

Naaaa.... fact is zureen pemalu. Tapi dia tak sombong... dia sangat friendly. Betul tak warga GBS...?? (^____^). Pandangan zureen tentang GBS pulak macam mana..??

"Sangat BEST~!!  Kawan-kawan dalam GBS semua sporting......"

Keep it up GBS.!! Memang korang semua sporting tahap petala ke lapan.. huhu. Kita satu kampung ibarat satu keluarga....


OhMissWhatEver__said : Siap sudaaa... sesi kenali Blogger.~!! Dalam kesibukan masih sempat mencuri masa...Keep in touch. (^_____^)



39 comments

March 4, 2012 at 6:37 PM

wowowo si Zureen ni sama umur ngan adik afzal la.Bdw Aina tahniah hehehe :D

March 4, 2012 at 6:50 PM

gadis flash...mmg best hehe ^_^

March 4, 2012 at 8:40 PM

wau..Azureen Amjah..hehe

March 4, 2012 at 10:47 PM

nak terjah blog die r..=)

March 5, 2012 at 2:47 AM

nti nk singgah blog die..
sweet orgnya patut pemalu ^_^

Anonymous
March 5, 2012 at 10:55 AM

cun nye cik zureen ni... sabahan ye...!

March 5, 2012 at 12:05 PM

blog zureen sangat superb. comel dan simple kan. tak sangka pemalu rupanya. ;)

March 5, 2012 at 1:57 PM

comey je tuan blog...leh terjah nih..:)

March 5, 2012 at 2:58 PM

Zureen, umo kite sama la :D

March 5, 2012 at 5:04 PM

cantik,,sweet orangnye

March 5, 2012 at 11:09 PM

wahhh
shoommmel bangat zureen sukasushi ni
samew cm ain
trainne teacher jugak..
kecik dunia ni kan
hihi
:D

March 5, 2012 at 11:50 PM

comey betul kwn kamu ni~ ^^

March 6, 2012 at 4:42 PM

Mohd Norafzal: Ouh sebaya la dgn adik afzal. =) hehehe.. thanks~!

March 6, 2012 at 4:42 PM

shida'R; Setuju~!! best kan. =)

March 6, 2012 at 4:43 PM

Arra Ahmad: hebat kan dia. =)

March 6, 2012 at 4:43 PM

Eyda Dania: jom..jom.. serbu blog dia. heheh. =)

March 6, 2012 at 4:44 PM

sea_lavender: mai terjah blog dia. sangat sweet. ^^, org sabah cantik kan.

March 6, 2012 at 4:45 PM

Anonymous: yup sabahan... mestila cun~! =)

March 6, 2012 at 4:46 PM

hanaahmad: aina pun tak sangka. setelah di interview baru tau dia pemalu. sweet je. Blog dia memang superb n simple. aina bg 5 bintang untuk dia. =)

March 6, 2012 at 4:46 PM

Ungu Violet: jom terjah ungu~!! =)

March 6, 2012 at 4:47 PM

LaLa mhdnor: sebaya dgn zureen ye. =) 21.. jom la dtg blog dia. ^^,

March 6, 2012 at 4:48 PM

Syasya Johan: sokong 100%~!! hehehe.. =)

March 6, 2012 at 4:48 PM

::WafaIrdina::Yup... comel kan. sama macam kamu juga bakal pendidik.. =)

March 6, 2012 at 4:49 PM

~SaL IjOu~: Comel kan kak... =) mai dtg blog zureen. ^^,

Anonymous
March 6, 2012 at 4:50 PM

hai zureen boleh berkenalan..?? hihihi =P

March 6, 2012 at 4:52 PM

hamboi anon... hehehe..sila kan terjah blog zureen untuk kenal dgn lebih rapat ye.=)

March 6, 2012 at 5:32 PM

comelnye die

dill.

March 6, 2012 at 9:15 PM

betul2.. flawless je muka dia. =)

March 7, 2012 at 8:12 AM

hi aina....cute je blog awak....wahhh siap ada sesi berkenalan dengan bloggers...hehehe kelasss u...
just singgah jap...to say hi n tqvm sbb sudi follow blog sis yg messy tu...hehehehe.....saboo je la dik...sis pun tgh pening...sama pening ngan blog sis...hehehe...

oklah nak pomot sikit..hope bloggers boleh join http://rakanblog.com untuk bantu membantu sesama bloggers....

wsalam

March 7, 2012 at 9:14 AM

Akk pnh men benda tah kat blog die tu.. Melayan gak die letak game smbung2 bju dlu tu.. Wakaka.. Zureen suke sushi, sy suke wasabi. Ok? Hahahhaahahah..

March 7, 2012 at 3:00 PM

bliau sungguh cntik. huhuhu

March 7, 2012 at 10:41 PM

maya diana: hehe.. blog aina biasa2 je kak.welcome kak. okay2 nnti aina terjah blog akak lagi, if ada kesempatan aina join.=)

March 7, 2012 at 10:44 PM

Liyana Zahim: hahahha... kena sangat da tu kak sushi n wasabi. =) betul2 layan kat blog dia. suka tgk kartun comel2.

March 7, 2012 at 10:44 PM

C i k P i p i T e m b a m: betuuull~!! =)

March 7, 2012 at 11:50 PM

Boleh sampaikan salam saya kat zurin tak.. hihih... si zurin yang suke ber FLASH flash.. :)

March 8, 2012 at 12:12 AM

hahah.. ape lagi syahir jom la terjah blog zureen~! =)

March 20, 2012 at 12:11 AM

beliau manis (Azureen) tp Aina Masyammm... hekhek jgn marah... jeles tau main mkn suap2 guna chopstick.. hakhak

March 26, 2012 at 4:20 PM

hahaha... aina masyam.?? aina sweet sour la. :P

Post a Comment