Wednesday, August 8, 2012

~New Born Baby.....~

Assalammualaikum.....

Biar gambar berbicara....(^____^)

Clockwise : Nisa, Naimi, New born..... NaiLi.. dan Nasrin.

Alhamdulillah Mak Usu selamat melahir kan bayi perempuan nya yang ke 4... Full name panjang sangat. Tapi panggil saja Naili okeh.. Nampaknya mak usu boleh la buat team Bola Jaring lepas ni. Miahihihi... Welcome to our big family Naili. Raya nanti mintak duit raya dekat diorang yang da kerja tau~!! Hehehe.. Alhamdulillah seorang lagi umat Islam selamat di lahirkan ke dunia. 


OhMissWhatEver__said :  X sabar nak balik Upm cepat2~!! boleh peluk cium mereka di atas... Happy ye kakak-kakak mereka dapat adik baru. (^_____^)



34 comments

August 8, 2012 at 2:19 PM

comey nya baby tu

August 8, 2012 at 2:47 PM

kaaaan~!! baby ni aura kecomelan dia mmg terserlah. =)

August 8, 2012 at 6:45 PM

comel nye bby tuh :) dia pndg akk dia lar :D

August 9, 2012 at 9:03 AM

nasib kata mak usu..kalau aina punya anak?perghh kecewa tok :D

August 9, 2012 at 9:29 AM

alololo~ smua cecomel...:) kasi 1 kiss kat pp baby tu nnt ye...ckp dr kak ika...:P

August 9, 2012 at 2:27 PM

semuanya comel..

August 9, 2012 at 2:42 PM

amboi..nk wt team bola jaring ye..eyda plak...leh wt team bola sepak..sbb ad gk kazen yg bru lahir ni..lelaki..ehhehe

August 12, 2012 at 5:30 PM

cantik baby tu bulan cam tuan blog nie...keh3....polo GBS cini :)

August 13, 2012 at 8:21 PM

fiLfiL: comel kan... tu la. Msti dalam hati dia, sapa ni ramai2~!! hehehe.. yela dalam perut kan duduk sensorang je. =P

August 13, 2012 at 8:22 PM

afzalsukasuki : ah tok.... kuciwa kunun2 heh. haha... tok, wa doakan smoga cepat2 timang anak. eh... ! =P yela tok pun da nak tamat kan zaman solo dgn cik tunang. hehehe..

August 13, 2012 at 8:24 PM

ika: hahaha.. boleh2. bisa di atur ika~!! =)

August 13, 2012 at 8:25 PM

MizzTina : kecik lagi comel la kak.Besau sikit comot pulak. eh.. heheh bdw, maceh kak.

August 13, 2012 at 8:26 PM

Eyda Dania : hahaha... wah tahniah2. raya nnti mesti meriah dgn ada nya org baru dlm family. kan... ^^,

August 13, 2012 at 8:31 PM

Kazen : ehem.. tuan blog pun kena sekali...?? huhuhu... trimas sudi folo.. =)

August 14, 2012 at 1:23 PM

subhanaAllah..cumey giles! geram2!! =D

August 17, 2012 at 8:36 AM

selamat hari raya aidilfitri, papehal jmpa kat kg je nanti ye :D *bajet sekampung lettew :P

August 22, 2012 at 9:24 PM

comey lotey.. kem slm diorg hehe

August 30, 2012 at 1:33 PM

wah... comey2.. grm tgk bby.. :)

September 18, 2012 at 7:41 AM

comelnye... 4N.. hehe

September 23, 2012 at 11:25 AM

Bluewendy: geram kan~!! rasa mau gigit je pp memasing. hehehe =P

September 23, 2012 at 11:26 AM

afzalsukasuki: cewah~! x sekampung.. tp satu negori jo.. hahaha.. eh.. lupa pulak kampung den johor ^^

September 23, 2012 at 11:27 AM

amranaiman: kem slam ye.. boleh3.. bisa di atur. ^^

September 23, 2012 at 11:28 AM

Nur Sakura : geram sgt~! bru 2 bulan lebih da pandai meniarap. budak2 zmn skrg memg advance. hehee

September 23, 2012 at 11:29 AM

Zierwa Zainal : mcm rancangan 3R pulak. hehehe.. yup3.. 4N~! boleh buat kumpulan nasyid pasni. =)

September 25, 2012 at 11:40 PM

Best r bila adik bradik pompuan ramai. Macam akak.

September 28, 2012 at 2:29 AM

baby memang comey...tapi baru2 lahir x nampak lagi wajahnya...merah jer...bila dah 6 bukan ke atas baru nampak mukanya yg comey tu...

October 1, 2012 at 2:51 PM

ShaSha: wah mesti seronok kan.. :) aina ramai adik lelaki je.. hehehe

October 1, 2012 at 2:52 PM

Ayie Abas: memang la... baru lahir smua baby rupa sama je.. ^^

October 4, 2012 at 6:55 PM

nak masuk dalam gambar jugak, hehhhehe

October 4, 2012 at 7:12 PM

CintaZulaikha: mai3... hehehe.. =)

October 4, 2012 at 10:43 PM

ee comell !!

October 6, 2012 at 7:21 PM

Suara Hati : hehehe..comel kan. thanks dear~! =)

October 18, 2012 at 5:37 PM

Alaaaa comel sangat! Teringat masa Adriana baby dulu ....:( I missed that moments when i hold her for the first time!

October 22, 2012 at 4:15 PM

comel kan kak. smua budk kecik comel je.. that was the priceless moment right sis.. ? hehehe.. =)

Post a Comment