Friday, February 22, 2013

~ A Good Day To Die Hard~

Assalammualaikum....

Hello uoolls.~! Sihat ke tidak..? heehe.. Susah dan malas betul nak update blog skrg ni. Sesejak da bukak sem baru, lagi malas i olls. Ke-capek-kan~! Before start sem baru hari tu, sempat la aku melayan movie. Tak tahu laa lepas ni dapat layan movie ke tak. Barangkali 2 sem kena puasa tengok wayang.. Fokus sekarang ni final year project i uools. 2 sem yang mencabar. Berapa kali nak give up aku ni. Haha.. truly and deeply. Syukur alhamdulillah, ada kawan-kawan dan keluagra yang sangat supportive. So.. sapa yang da tengok cerita ni....


Ohsem right..? Die Hard memang tak pernah mengecewakan.. So, for those yang tak tengok cerita ni lagi.. Sila-sila la menonton. Selamat menonton ye! eh..? hahaha. Thats all peeps. Takde idea nak merapu lagi. ^^


Like father . Like son . Like hell

OhMissWhatEever__said : I prefer soft talk. Not sweet talker..~! (^___^)


12 comments

February 22, 2013 at 10:30 PM

tak tengok lagi movie ni. good luck utk your FYP.

I prefer soft talk. Not sweet talker. <--- Me too!! ;)

February 23, 2013 at 9:29 AM

makin busy la Aina dengan FYP ek. good luck dear. selamat memulakan semester baru ya.. :D

puasa movie dulu...settle semua pulun la bagi habis. hehe

February 23, 2013 at 1:55 PM

Serious best? Argh, takde kawan nak ajak pergi tengok. Blergh.

February 26, 2013 at 3:29 AM

rmai yg review cter ni, msti best..hehehe

March 5, 2013 at 11:12 AM

ewahhh seronoknya die...nk join...hihi

March 6, 2013 at 8:13 PM

Chic Na: thank u dear~!! hehehe =) soft talk more adorable. ^^

March 6, 2013 at 9:25 PM

Aien Alien : thanks dear! tu laa da start tahan nafsu nk tgk movie ni. Hari2 tgk journal je. uhuk2.. =.= hehe

March 6, 2013 at 9:26 PM

Nurhidayah Shahbuddin: siyes best!! =)

March 6, 2013 at 9:27 PM

C.T.K: sumpah best.!! ramai kan yg review. =)

March 6, 2013 at 9:27 PM

tirahzairi : hehe.. meh2 sini! =)

March 20, 2013 at 11:17 AM

kak intan dah tgk movie ni..best

March 22, 2013 at 8:27 PM

kan best sgt!! =)

Post a Comment