Sunday, October 16, 2011

~InterNatioNaL Book FaiR~

Assalammualaikum......

Gud morning peeps~!! sekarang pesta buku terbesar sedang berlangsung di maeps.. setelah seminggu dan hari ini 16 oktober merupakan hari terakhir. U all da pergi ke..? (^^,). Bila masuk je dewan dekat maeps tu, kau akan rasa diri ini seolah-olah berada di syurga buku. Owh, suka di ingatkan..agak-agak kalau ada low-blood pressure, sila la cari tempat untuk u all duduk dan merehatkan diri. HoKay..? I takut u all pitam je..

Nama nya pun pesta buku, jadi faham-faham donnk ragam nya bagai mana. Di tambah pula dengan kepadatan pengunjung yang tak putus-putus datang. Selama seminggu pesta ni di buka, 3 kali aku menjejakkan kaki ke sana. Asal pergi je confirm beli. yewdak..? Harga toksah risau naaa.. diskaun 70% and above. Harga runtuh kaauuu... Kelas kan~! pernah nampak ini tak.?


Sangat sesuai bagi mereka yang ghairah membaca untuk borong buku di sini.. If, i beli dengan normal price..keseluruhan buku ini mencecah Rm 289. Tapi di big bad wolf, 7 buku hanya dengan harga Rm 53..~!! (^___^) Jauh beza kan..? kenapa perlu bayar lebih. betoi tak..? Breaking dawn, new moon, and twilight sudah berada dalam koleksi. Malangnya satu siri sahaja lagi tidak di temui... erm..eclipes di mana anda...uhuks*


So, ini lah dia  buku-buku yang i grab....Beli untuk stock setahun terus. (^^,) sangat berpuas hati dengan harga nya. Mana tidak puas, barang baek harga murah. Sayang ni wei...! muah2! =P


Bersama my best buddy....first day masuk sini, rasa nak beli semua buku. Rambang mata betoi. Jika di ikut kan nafsu membaca yang membuak-buak, memang habis gondol dewan ni di kerja kan aku dengan mela's ni, tapi bila mengenangkan poket yang bakal rabak kitorang just grab mengikut kemampuan. Ang tunggu aku kerja naa... mau borong and buat mini library dekat rumah. (^^,) yehaaaa~!


OhMissWhatEver __said : Big Bad Wolf...tahun depan datang lagi ye....~!! (^______^) 

16 comments

October 16, 2011 at 8:58 AM

haha. kite pun baru je update pasal BBW jugak! Mai lah singgah...

October 16, 2011 at 9:02 AM

hahahaha..okay~!! i will. (^^,) nak serbu blog atin pulak..tunggu..~~

October 16, 2011 at 3:35 PM

wahhhh borong buku.....

Anonymous
October 16, 2011 at 8:23 PM

kakak...nak pergi sana juga..uwaaarghh. =( dapat koleksi twilight memang super super awesome. best nye!!!

October 16, 2011 at 10:39 PM

Besnye aina.. Besnye jln2.. Akk tidakla dpt bjln krana sibuk mak enon..

October 17, 2011 at 3:50 PM

salam kenal.. jom jenguk2 n follow belog saya juga

October 17, 2011 at 11:17 PM

hyz: sekali sekala... =) grab this chance~!!

October 17, 2011 at 11:18 PM

anon: alolololo..next time dtg KL, than sis bawak kamu. =)

October 17, 2011 at 11:20 PM

Liyana Zahim: hahaha.. akak2.. ni pun sebab dekat sejengkal je dgn upm.. dulu tak dpt g masa book fair kat pwtc..

October 17, 2011 at 11:21 PM

wan habibah : yup2, i will. salam perkenalan. thanks for visit my blog.. (^__^)

October 18, 2011 at 10:36 AM

bnyaknye buku dia..tu boleh dihabiskan berapa lama? :)

October 18, 2011 at 10:10 PM

saya baru je borong buku, hehe.. ada novel liyana zahim, sekebun bunga cinta.. :D

October 19, 2011 at 12:23 AM

afzal: ikut masa dan keadaan...skrg busy. hurm...jadi masa yang ada before tido aje. ni beli buku stock untuk setahun...=)

October 19, 2011 at 12:26 AM

ratu lisa: wow~! da beli.. (^^,). enjoy reading dear.. membaca blh tingkatkan pengetahuan.. hehehe..

October 19, 2011 at 8:46 PM

yerp!
teruskan mmbaca
selalu org suke mmbaca
byk idea nak mengarang

October 19, 2011 at 10:44 PM

yeah..~! (^^,). setuju2. membaca blh tingkatkan pengetahuan.than blh share with others.. =)

Post a Comment