Wednesday, October 19, 2011

~Minggu sesak, Jalan sesak.. Otak sesak...~

Assalammualaikum....

Hye peeps...~! i'm speechless.. (>_<). Rasa nak menangis jawab paper kalkulus hari ni. Even baru test satu.. banyak suara-suara sumbang yang berkata...

"ekeleh....relax der, ni baru test satu.....test dua n final nanti kau skor laaa..."

Jadah dia..! test satu da semput-semput kau jawab. Test dua n final tercirit agaknya kalau baru nak skor. Alhamdulillah, dua hari sudah berlalu. Dan dua hari itu aku struggle untuk empat paper... ada lagi dua test. Wish me luck buddies.!

Akhirnya jumpa angle yang nampak keseluruhan KLCC....(^^,)

Ye, aku perlu kan ketenangan. Terasa segala otot dan urat-urat kepala sedang membengkak... Huh, cepat la masa berlalu. Cepat la hari sabtu.. Kenapa sabtu..? arghhh..gara-gara tarian terpaksa gua batalkan hasrat untuk cabut pada hari jumaat. Demmmmm.. >_<

Tengah minggu test, dan-dan je masa ni pesta konvo berlangsung. Habis semua jalan nak di tutup. Bila jalan tutup, faham-faham la jem mengalahkan ada konsert Double_Trouble, tak pun jem macam dekat stadium bukit jalil. Even i da masuk tahun 2, tapi tak berapa nak familiar dengan jalan kat upm ni. Guana..? Balik dari test, kepala tengah senoneng, lepas tu kene tempuh jalan yang jem. Haish, dugaan..dugaan.. menguji kesabaran betol. Tu tak ape juga. Masih ada ampun... Lagi sakit jantung bila foreigner yang drive dalam campus ni. Ingat jalan ni kau punya ke.! main reverse suka hati, main u-turn ikut suka... main break ikut sedap kaki je. Membahayakan orang awam. Baik jalan kaki, tak pun naik bus je wei.


OhMissWhatEver__said : Memang jalan kat U ni ayah aku punya ~! huh...

30 comments

October 19, 2011 at 8:12 AM

kalkulus...
study last minute memang payah nak jawab.

October 19, 2011 at 8:40 AM

lawa gmbo

October 19, 2011 at 8:50 AM

cntik gmbaq tue kak...
nmpak seluruh klcc tue...

October 19, 2011 at 8:59 AM

Pic tu mmg cntik.. Lama tak p KLCC.. Lau dlu selang dua ari merayap kat sane.. Huhuhu~

October 19, 2011 at 9:25 AM

pandai cari angle.....cun gambar...hehehe....kalkulus, memang boleh wat otak ni sakit sampai seminggu,,,hehehe...betul 2...xleh nk skor msa final je...tercirit nnt..hehe

October 19, 2011 at 10:58 AM

dh hbs test ape lg, enjoy la nnt..so sabar ye. hehe..

October 19, 2011 at 1:25 PM

biase r beb...klu jdi student..mmg serabut kepala....gud luck tuk exam2 akn dtg tw..=)

Anonymous
October 19, 2011 at 5:31 PM

adik caan: okay...berjimba ye!! hahahaha.. sweet aje sis ni. =)

October 19, 2011 at 5:44 PM

man: study last minit memang laa.. kne baykan latihan klau kira-kira ni..

October 19, 2011 at 5:44 PM

wan habibah: thanks..~! =)

October 19, 2011 at 5:44 PM

wan habibah: thanks..~! =)

October 19, 2011 at 5:45 PM

TeTerBanG: kan..kan..? baru jumpa angle dia. =)

October 19, 2011 at 5:47 PM

Liyana Zahim : thanks sis~! hahahaha..yela dulu kat gombak je. klcc dgn gombak selangkah je da sampai kak.. =)

hakamah hamyadi: tau takpe.. kene study awal2.. kalau da akhir2 nnti makin pening pala.. hehehe..

October 19, 2011 at 5:47 PM

Gua Tertidur: baik gua..~! tengah bersabar ni.. =)=)

October 19, 2011 at 5:48 PM

Eyda Dania: owite.. thanks dear..~!! hehehe.. u are always here when i needed. =)

October 19, 2011 at 7:50 PM

kalkulus..
teringat zaman belajar dulu..
mmg pening kpala dibuatnye..^_^

October 19, 2011 at 8:46 PM

angle pic yg menarik..

x ajak pun ek..
pi klcc..
erm..

October 19, 2011 at 10:41 PM

LiLy @ MumMyQiStInA: kan kak....cabaran betul subjek ni. huhuhu.. =[

October 19, 2011 at 10:42 PM

khairul akmal bin azman : thanks kay..~! alolololo...next time jom la hanging out KLCC.. =)

Anonymous
October 19, 2011 at 11:23 PM

takmo penin2 k dear...do ur best.!=)

Anonymous
October 19, 2011 at 11:25 PM

takmo penin2 k dear...do ur best!! =)

Anonymous
October 19, 2011 at 11:25 PM

takmo penin2 k dear...do ur best!! =)

Anonymous
October 19, 2011 at 11:27 PM

takmo penin2 k dear..do ur best!! =)

Anonymous
October 19, 2011 at 11:29 PM

takmo penin2 dear....do ur best!! =)

October 20, 2011 at 10:46 AM

good luck k untok exam ;)

October 20, 2011 at 1:44 PM

hee,ok let go dlu pasal paper yg da jwb tu.fokus on next paper plak k.gudlak! :)

October 21, 2011 at 9:44 AM

ain: thanks dear..~! =)

October 21, 2011 at 9:45 AM

aleen aiden: thanks u..=) betul2. let go paper yang da lpas..^^,

Anonymous
October 25, 2011 at 1:23 PM

nice pic! i want to go there.. :)

October 25, 2011 at 9:39 PM

just go bebeh~! its really awesome. (^^,)

Post a Comment