Friday, November 18, 2011

~TahNiah Buat mereKa...~

Assalammualaikum....

Salam jumaat reader n viewers... Buat blog rempit sekejap before ke kelas. Insyaallah, today i will spend my whole day at library..(^____^). Okay-okay, first of all... Result UPSR telah selamat diumumkan pada hari semalam. Congrate kepada mereka yang mendapat keputusan yang cemerlang dan gemilnag. Congratulation for my brother yang telah mendapat keputusan 3A 2B dalam UPSR nya. Ehem, dia agak kuciwa ye.. tapi semuanya da berlalu..

Agak-agak dia kene brainwash dengan i tak...?? hihihi.. belum sempat nak brainwash. Almaklumlah i busy. Thats didn't mean i'm not concern about him. Relax dulu. Bagi dia bertenang.. Lepas tu akan mula sesi memberi kesedaran kepada diri nya. Haish, betul ke budak lelaki ni suka main-main..? Walaupun baru UPSR, but i really care.! so what..? =P

I faham mama mia n ayah mesti nak dia masuk ke sekolah yang baik dan bagus. Seperti dua adik i yang lain. Tapi i percaya rezeki itu ada di mana-mana sahaja. Even i pun, bukan la gempak mana keputusan upsr, pmr n spm.. tapi zaman-zaman tok kaduk dulu persaingan tak sehebat macam sekarang. Hey guys, i'm talking about future bebeh...! For my brother, jangan putus asa.. perjalanan kamu masih jauh. Belajar dari kesilapan... Buat yang terbaik di masa akan datang. Takmo malas-malas, takmo main game saja, takmo merajuk-merajuk. Kamu tu lelaki.!! Okay la, terlebih membebel.. bye-bye! (^_^)



OhMissWhatEver__said : Tahniah MALAYSIA~!!! Keep it up... (^^,)

24 comments

November 18, 2011 at 9:39 AM

salam kenal dari kami....

apa pun keputusan... usaha tetap diteruskan....

November 18, 2011 at 12:34 PM

sis pun dulu upsr biasa2 je..
spm baru pulun kihkih :)

November 18, 2011 at 12:52 PM

tahniah buat adik sis.. ;)

November 18, 2011 at 2:12 PM

eyda len plak..time UPSR n PMR..ad A gk..last2..SPM...xde pun..time nk exam SPM..xbce buku sgt...duk busy ronda 1 taman..haha..=)

Tahniah adk awk..usaha lgi tuk PMR tw dik!!...

November 18, 2011 at 2:44 PM

sama mcm anak buah dpt 3A2B jgk..

mmg kena bg kesedaran sblum die hnytu jauh..jgn terlalu kecewa sgt tp kena bg smngat untuk mju masa pmr ngn spm nt..

November 18, 2011 at 4:03 PM

still the good result...

November 18, 2011 at 5:40 PM

yup betoi tu. rezeki ada kat mana2. sambung skolah kat mana2 pun x de masalah. yang penting usaha kan?

November 18, 2011 at 9:20 PM

okay la tu 3A and 2B. jauh lagi perjalanan ur brother kan. congrats to him. lepas ni suh dia belajar kuat kuat lagi :)

November 18, 2011 at 9:37 PM

tahniah2..
kay nye result lebh kuwang aina je

#hehe

November 18, 2011 at 10:04 PM

halamak.. result adik ipar ni sama ngan saya.. 3a 2b.. congrat~

November 18, 2011 at 11:35 PM

ok sangat lah tu result nya.. tak apa banyak lagi masa untuk betulkan semula. Tahniah.. :)

November 19, 2011 at 9:05 AM

tahniah...ok lah tu kan 3a 2b..dah dikita bagus tu...;d

November 19, 2011 at 9:55 AM

haha..bbdak laki nie, byk main skit. but, lama2, ada yg sdaq n bley dpt rsult yg hbat dr kita. prsaingan depa pon x kuat. nak msok blajaq mna2, snang jaa. yg ssahnya, kita nie laa. kena pulun skit bg dpt gred/pointer yg trbaik.

anyway, congrate to ur brother. :)

November 20, 2011 at 9:04 PM

dah okey tu...mgkin rezeki dia stakat tu je wt ms ni..ada bnyk ms lg utk dia cuba..harap2 kecewaan dia kali ni bg semangat kt dia in the future nnti..papepon, congrats to your bro! :)

November 21, 2011 at 10:38 PM

Kazman & Sue: salam kenal! yup..usaha tangga kejayaan. =)



sis92: ok la spm da pulun. aiNa dulu time diploma bru pulun habis2an. belajar dr kesilapan zaman sekolah2.. hehehheh..

November 21, 2011 at 10:40 PM

Ratu Lissa: thanks dear.. lissa mcam mana.? dpt brapa..? sis harap lissa dpt keptusan yg cemerlang.. =)


Eyda Dania : thanks dear! hehhehe...


ShahzCudin: memberi kesedaran itu perlu sebelum terlambat.. ye dok..? hehehe. =)

November 21, 2011 at 10:41 PM

man: yup... ! (^^,)


hyz: betul tu. rezeki ada di mana2.. usha tangga kejayaan. =)


asfira aminuddin: thanks dear.. hehehe. itu sudah pasti. =)

November 21, 2011 at 10:43 PM

khairul akmal bin azman: thanks! hahahha, yang penting zaman kita da lepas. dan syukur sgt2 kita berada di tempat yg betul.. mash di beri peluang untuk belajar.. dan menerima ilmu. =)


syahirooAhmad: hahahhha.. thanks u! =)

November 21, 2011 at 10:44 PM

Aida Omar: =) thanks u! hehehe..




Run Away: alhamdulillah.. =) semoga dia berusaha dgn gigih lagi lepas ni.

November 21, 2011 at 10:46 PM

TeTerBanG: thanks adk! betul2.. yang keputusan kurang baik mash blh di perbaiki.. dimana ada kemahuan di situ ada jalan. kan..? =)


milo: thanks dear! apepun semuanya sudah selamat. masih ada byk peluang yang dia blh buktikan. rite..? hehehe=)

November 22, 2011 at 5:27 PM

Congrats juger utk harimau malaya.. Walopon tak tgk lgsg.. Herherher.. :D

November 22, 2011 at 6:33 PM

betul2.. tahniah harimau malaya! =)

November 27, 2011 at 3:55 PM

okay le tu 3A. aku dulu 1A pun tarak. boleh je hiudp smpi skang kah kah kah

November 28, 2011 at 9:27 AM

dulu lain.. sekarang lain.. =P

Post a Comment