Wednesday, November 23, 2011

~i'm turning 22 years oLd, hoyeah..!~

Assalammualaikum.....


hello readers n viewers....pada 21 november 1989 lahirlah seorang puteri kepada pasangan Md Yazid bin Aris dan Hamiah binti Samsuri. Puteri itu di beri nama aiNatuL aQilah.. teeehee.. First of all thanks for those yang wish besday i..ape perasaan bila usia menerjah angka 22? huhu.. i feel great. Unbelievable. (^__^) banyak kenangan yang tak mampu nak aku luahkan bila sampai tarikh besday..member buat surprise, buat-buat lupa besday i.. kene prank dan seangkatan dengannya...Paling tak boleh lupa, ketika celebrate besday i dekat poli. 3 kali i dapat cake.Memang impian korang untuk men-chubby kan aku telah terlaksana.. muehehehe.. Thanks yaw kepada yang terlibat. sumpah rindu korang..

Wa da pernah rasa kena prank. Sesiapa yang kene tu confirm marah, tapi sekarang kenangan tuuu la yang buat kan kita tersenyum sorang-sorang. Ingat lagi masa kat poli, kene siram dengan air tu la air ni laa air sabun laa... da pernah rasa kene kejar keliling blok sampai rasa tak cukup kaki nak lari. yang best nye kene prank berjemaah tu der.. 1 lawan 15 orang memang kalah ye dok..? Memang rock kapak betul la budak perempuan engineering ni. Hakhakhak.. Masa tu usia belasan tahun lagi. Semuanya tengah menggila mencari identiti dan perngalaman.. 

But now, bila continue my study its so difference. Yo lah, tak kan umur da tua bangka still nak main siram-siram kan.. Dari main siram-siram, baling tepung or telur baik study takpun stado.! lagi baik. (^^,) Kat sini, busy nak mampoi, Hanya tuhan saja yang tau bertapa sesak nya nafas aku sepanjang di sini. Tak sempat tarikh nafas lega, tak sempat nak clear kan meja.. datang satu lagi segerombolan kerja....Hui, betul la orang kata, kalau iman tak kuat..kalau mental dan fizikal tak kuat, confirm da lama bungkus kain baju balik kampung tanam jagung hoi..! Jom makan cake.. ni la cake yang pernah di hadiahkan kepada i, dan ini lah punca nya kenapa mak makin gumuk sampai sekarang.. =P=P.

21/11/2007

21/11/2008

Tahun 2009...lupa la nak amik gambar.. huhuhu.. yang penting dapat cheeseCake. Thanks to aJa my... (^__^) kerana sudi men-sponsor cake tersebut. 

Okay, di kesempatan ini i nak wish juga.. happy birthday to my lil brother.. besday dia sebelah besday i.. iaitu on 22 November.... ni dia budak nya da genap 9 tahun da. Besar suda adik akak ni.. =)

  zikri and me...kami seiras tak..?? 

Okay darl...gudnyte.. lama tak blogwalking... (>_<) bersawang blog i ni hah.. hihihhi.. have a sweet dream guys.!

OhMissWhatEver__said: Thanks so much for showering me with the lovely wishes dears! It feels great turning 22. Blessed. ♥♥♥♥♥ yeay~!!


42 comments

November 23, 2011 at 1:20 AM

kenangan manis eyda..time smbut birthdy kt hostel...giler r..diowg kurung eyda kt satu tmpat gelap..eyda mmg fobia tmpt gelap..lbh2 lgi kawasn hostel 2..berhantu..tepat pkul 12...diowg lepaskn katak..giler r..smpai ngis kot..pngalaman xleh lupekn..=9

November 23, 2011 at 2:10 AM

Happy Belated Birthday ! ! sori lambat wish. misssss uuuuuuu ! !

November 23, 2011 at 2:58 AM

Happy belated B'day..
ye..seiras jer dengan muka adik tu.. :)

November 23, 2011 at 8:25 AM

alamak lambat 2 hari la.huhu.hepi belated besday aina.semoga aina gembira disamping yang tersayang dan segala apa yang aina impikan akan tercapai :)

November 23, 2011 at 11:08 AM

Hepi besday sahabat.. :)

siyes mmg sama...rasanya tang pp..

wehh kasi aku chessy wedges tu wehh laporr

November 23, 2011 at 11:41 AM

eyda dania: uwaaa.. kalau aiNa kene teruk cam eyda confirm aiNa nangis..gila advance kawan-kawan eyda.! huhuhu.. memang takkan dan kenangan itu takkan mati.. heheh =)

November 23, 2011 at 11:43 AM

FeeL da MorE: thanks syg! miss u tooo =)


LiLy @ MumMyQiStInA: thanks kak! hehehee tu la seiras mybe sebab besday kami bulan yg sama agknya. hehe.. =)

November 23, 2011 at 11:44 AM

afzalsukasuki: thanks apzal! aiNa da lama tak hupdate.. tak nyempat.. ape pun, aiNa doakan apzal sentiasa gembira n tercapai segala ape yang di hajati..=)

November 23, 2011 at 11:45 AM

syahirooAhmad: hahhaha.. thanks geng! sama kan..kan..kan. =) lapar..? amek je kat atas tuu. ^^,

Anonymous
November 23, 2011 at 12:25 PM

sis...hepi belated besday! wish u, all the best and get what u want. u are the best sista i ever had. owez, dream that i can be like u.. hihihihi. =P

November 23, 2011 at 4:10 PM

tahun ni i tak lupa birthday u..tapi i lupa nak beli kek utk u. hihihi!!!

November 23, 2011 at 5:11 PM

happy birthday sis ! hehe, lambat wish, sorry ;)

November 23, 2011 at 5:12 PM

dah tua pun apa salahnya main baling-naling tepung sekalipun ?? best.. hehe ;p

November 23, 2011 at 8:02 PM

Hapy belated bufday darling.. Ainatul namanye.. Oh suwitnyeeeeee...

November 23, 2011 at 8:39 PM

aja my; Hhahahaha..tak payah do! kite masg2 tgh kayap ni..lain tahun la ea. tunggu keje ke.. bagi kek 3 tingkat terus!=D

November 23, 2011 at 8:42 PM

Ratu Lissa; Thanks dear! hahahha, memang tak salah.. ada masa nnti blh ulang sejarah macam dulu main baling telur.. =)


Liyana Zahim: thanks sis~!! hehehe.. (^__^)

November 23, 2011 at 10:01 PM

hepy belated besday dik........

November 23, 2011 at 10:01 PM

hepy belated besday dik........

November 23, 2011 at 10:02 PM

hepy belated besday dik........

November 23, 2011 at 10:04 PM

hepy belated besday dik........

November 24, 2011 at 8:14 PM

22 tahun..sama tua ngn aku..juz ak bulan june..hehe

November 24, 2011 at 10:55 PM

oihh best ahh birthday prank , rasa macam hot setaf kann? hahhaa

Anonymous
November 25, 2011 at 3:44 AM

I would like to thank You for being the member of this website. Please allow me to have the chance to show my satisfaction with HostGator web hosting. They have professional and quick support and they also offer numerous [url=http://tinyurl.com/gatorcoupon ][b]HostGator discount coupons[/b][/url].

I love HostGator hosting, You will too.

The official Twitter account of HostGator.com, a leading provider of web hosting, reseller hosting, VPS HostGator Web Hosting - $3.96/month | HostGator Reviews

HostGator Web Hosting Information Resource Site. Get the latest updates on Hostgator Web Hosting.
Hostgator Review - Do They Live Up To The Hype?

Our Hostgator review dives deep into their service. In this review you will learn exactly what you will get if you decide to use them as a hosting provider.

HostGator India is a leading provider of web hosting, reseller hosting, vps hosting , and dedicated servers. Over 5000000 websites trust HostGator for their web ...

HostGator is a Houston-based web hosting company with an additional presence in Austin, Texas. It was founded in 2002 by Brent Oxley, who was then a HostGator Review - 35 Customer Reviews of HostGator

HostGator Reviews: 3.19 out of 5, based on 35 customer reviews of HostGator. Check our HostGator reviews and ratings before signing up with HostGator.

I need dedicated servers for downloading | HostGator Coupons Code

hi i want to upload many big files & share them with direct links & many people will download them so i want unlimetid traffic also i want them to.

Hostgator Coupon With Free Link Building Campaign.

Use our Hostgator Coupon site and get Free SEO, Free Link Building and Free Website Traffic. Forget the rest! Hostgator coupon code 2011, hostgator coupon code 2012

November 25, 2011 at 9:27 AM

tahniah2.. moga panjang umur dan murah rejeki

November 25, 2011 at 11:30 AM

Happy belated birthday.. May Allah alwayz bless u..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

November 27, 2011 at 2:15 PM

happy 22nd bday!

November 27, 2011 at 3:54 PM

bila tengok kek, perut mula meragam. bila tengok kfc, terus meleleh air liur kah kah kah

November 28, 2011 at 9:22 AM

Dalila Hamid: tq kak.. =)

November 28, 2011 at 9:23 AM

budak penjara: kita sebaya la ye.. :)

November 28, 2011 at 9:24 AM

ekabukanmakcikkau.: kahkahakah.. agak hot la.. mcm retis pun ada! hehe

November 28, 2011 at 9:24 AM

ORLANDO AHMAD: thanks..

November 28, 2011 at 9:25 AM

nazira : thanks u.. =)

November 28, 2011 at 9:26 AM

aibaks: =) tq!

November 28, 2011 at 9:27 AM

Ihsan Arifin: hahahhahha... senang cite.. bila tgk makanan terus lapar. yedak.? =)

November 28, 2011 at 10:43 AM

hepi belated besday aina, sebaya r kita (hahahah ayat x sedo diri tuh). sis pun byk kenangan ngan kwn2 masa study dulu tp bila masing2 dah abis bljr, dah bekerja n berkeluarga, dah x jumpa lg. kdg2 rindu kenangan ngan diorang dulu tp nk wat camne kan, sekadar bhubung via sms n fesbuk jer la, tgok gmbr masing2 yg dah bkeluarga

December 1, 2011 at 9:26 AM

thanks sis nina~! betul2.. kenangan masa study memang sgt bernilai. hihihi..(^__^)

December 1, 2011 at 10:16 AM

selamat hari jadi dari kami sekeluarga...

December 1, 2011 at 10:42 AM

thank you~! (^^,)

December 3, 2011 at 4:04 PM

follow cini

December 3, 2011 at 4:14 PM

thanks u~!

December 4, 2011 at 6:07 PM

apy b'day ya...semuga berbahagia selalu...;d

December 4, 2011 at 6:18 PM

hehehe.. thanks kamu~! =)

Post a Comment