Wednesday, November 16, 2011

~Test..........agaiN..?!~

Assalammualaikum....

Salam 1 malaysia. (^^,). huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhh! sedar tak sedar sekarang da minggu ke-9. Than minggu 10. Minggu untuk ujian 2. Sem ni aku rasa fobia gila dengan test. Mungkin disebabkan keputusan test 1 yang sangat cemerlang, gemilang dan terbilang..(sangat dalam sejarah). Rasa macam baru semalam test 1. Tiba-tiba dengar da nak test 2. Ouhhh damn!

Sem ni gila heavy...could not express by word. Frankly speaking, sampai satu level aku rasa nak drop subjek Calculus. It's really killing me..! (!____!)  Tapi, bak kata roomate i and others friend...fail itu normal. Wah, normal ka..? fail during test, maybe it still be consider. Tapi fail time final memang cari mampos la gamaknya. Thanks ayah coz give me some motivation.. Insyaallah i do my best. Kalau ayah boleh, i'm sure that i can do it well like you did.

Benjamin Franklin ~ Jalan kejayaan terletak kepada dua khalimah, kerja kuat dan berhemat....


OhMissWhatEver__said :  Cabaran untuk diri sendiri.. pantang berundur sebelum berjuang~!! (^_^)

22 comments

Anonymous
November 16, 2011 at 9:16 PM

sis...dont give up. i know u can do it. chayok! chayok!

Anonymous
November 16, 2011 at 9:16 PM

by-> adk caan =)

November 16, 2011 at 10:18 PM

mane shoutbox xde...hheheh...keena dh follow ur blog...thanks sudi singgah kt my blog yg xsberapa tu..=)

November 16, 2011 at 10:45 PM

calculus,my fav subject..huhu..nyway,good luck:)

November 16, 2011 at 11:08 PM

yeah!!..fail 2 normal...sme cm eyda dlu..gud luck tw...pasni..study elok2...xmo on9 je..hehe..=)

November 16, 2011 at 11:23 PM

gudluck ye..jangan stress2....sume org bijak bila ada usaha..jangan putus asaaaaaaaaa!

November 17, 2011 at 12:03 AM

wuu dengar calculus pun dah rasa susahnya ..

apapun just work smart n good luck bebeh:D

November 17, 2011 at 12:26 AM

ingatkan 2 orang kak limah :P nway target cepat abis bajar..cepat2 koje :)

November 17, 2011 at 2:46 AM

so kena selalu kerja kuat dan berhemat..good luck :)

November 17, 2011 at 2:46 AM

so kena selalu kerja kuat dan berhemat..good luck :)

November 17, 2011 at 8:56 AM

HIHIH.. guk luck

November 17, 2011 at 10:11 AM

caan: i'm trying bebeh! :)



sAkEeNa: no biggie dear~! =)



Cik Semut... : anda memang hebat. =)sy nak macm tu juga.. bdw, thanks!

November 17, 2011 at 10:14 AM

Eyda Dania: thanks syg..! ni pun da kurang m-on9. huhuhu. :(


ctk: thanks ct!! i do my best.. =)



sis92 : huhuuhu... thanks u.. the killer subject 4 this sem. =(

November 17, 2011 at 10:16 AM

afzalsukasuki: hahahhaah..apzal tu yg i tunggu!! target copat habis. den macam da tak laghat da ni... tapi demi emak ayah den kuat kan jugak hati ni. =)


Aisyah Aina: thanks dear! work hard but study smart.. :)



wan habibah: thank you... hehhehe. ^^,

November 17, 2011 at 10:24 AM

culculus memang mencabar..akak pernah lalui..nak pecah kpala dibuatnye.. :D

Apapun..All the best aina.. ^_^

November 17, 2011 at 10:28 AM

ye kak.... mencabar segalanya.. cabar kesabaran dan keimanan betul.. hehehe..=)

terima kasih kak..(^__^)

November 17, 2011 at 1:44 PM

sis aina...i know u can do it. trust urself n stady hard. dont forget to pray to Allah. insyaAllah...sis aina dprmudahkan nak jwb final test tue. aja2 fighting... :D

November 17, 2011 at 10:25 PM

syok la tengok korang study ni... rasa nak sambung.. tapi dah syok bekerja.. :D

aina. do your best!

November 17, 2011 at 11:44 PM

TeTerBanG: thanks dear.. =). yes, i do my best..sis akan usaha, doa dan akhir sekali bertawakal.. =) yeah, aja2 fighting.! heheeh..


syahirooAhmad : thanks bro! sonok la da kije.. huhuhu.. aiNa pun pk nak kerja dulu b4 smbg study.. tapi bila fikir balik kalau da pegang duit mesti malas nak belajar... hehehe..~_~

November 18, 2011 at 8:50 AM

Calculus memang susah! haha
good luck test ye :)

November 19, 2011 at 9:06 AM

god luck...teruskan usaha okeh beb...;d

November 21, 2011 at 10:36 PM

thanks! insyaallah i will. =)

Post a Comment