Sunday, January 1, 2012

~Bye 2011......Welcome 2012~

Assalammualaikum.....


Dengan lafaz Bismillah aku mulakan sebagai pembuka bicara tahun ini.. 
Welcome 2012.! Kedatangan mu sangat diraikan. 
 2011 sudah pun berlalu..
Banyak memori pahit atau pun manis yang terpahat kukuh dalam ingatan. 
Yang pahit kita buang jauh-jauh..
Yang manis kita simpan hingga ke akhir hayat. 
(^_____________________^)


Semoga tahun ini membawa 1001 kejayaan dan kebahagiaan dalam diri kita semua. Tingkatkan prestasi, tingkatkan amalan dan juga ke-imanan dalam diri. Sentiasa ke arah positif dalam melakukan apa jua perkara. Akhir kata, aiNa ucapkan semoga azam u all dapat ditunaika pada tahun ni...amin. 

Jom terjah blog ni ramai-ramai... (^__^) thanks shamira, its really awesome. Happy new year to u too dear.


Jom terjah~! klik sahaja picture atas ni...(^_^)


OhMissWhatEver__said:  Emak pesan, kalau orang tak kacau kita, jadi kita jangan lah kacau orang... i'm sure that, ur mom ajar benda yang sama jugak kaaaan....?? (^_^) 


45 comments

January 1, 2012 at 8:28 PM

THANKS JUGAK AKAK . LOVE GBS ! :D

January 1, 2012 at 8:37 PM

welcome dear~(^^,) yeah..love GBS!

January 1, 2012 at 8:55 PM

weee.... hepi new year fren!!!
ehh, good luck jugak for your exam k!!! :D

January 1, 2012 at 9:03 PM

hepi new year dear~!
final exam around the corner.. heheh.. gudluck to u too =)

January 1, 2012 at 9:15 PM

selamat tahun baru..kekalkan momentum dari awal hingga akhirnya utk terus hit target dlm kehidupan..all the very best!~ =)

Anonymous
January 1, 2012 at 10:16 PM

hepi new year.. may ALLAH bless u dear. =)

January 2, 2012 at 1:14 AM

hapy new years dear,,....

January 2, 2012 at 8:47 AM

happy new years

January 2, 2012 at 8:47 AM

happy new years

January 2, 2012 at 9:05 AM

~SaL IjOu~: insyaallah.. thank u! wish u all the best too. =)

January 2, 2012 at 9:05 AM

Anonymous: thank u.! :)

January 2, 2012 at 9:06 AM

Eyda Dania: eyda syg.. happy new year! =)

January 2, 2012 at 9:07 AM

wan habibah: happy new year! ^^,

January 2, 2012 at 12:05 PM

samat tahun baru jugk:)

January 2, 2012 at 12:24 PM

selamat tahun baru aina..
semoga azam tercapai..
Jangan lupakan GBS ea? hehe

January 2, 2012 at 12:25 PM

selamat tahun baru aina..
semoga azam tercapai..
Jangan lupakan GBS ea? hehe

January 2, 2012 at 12:26 PM

selamat tahun baru aina..
semoga azam tercapai..
Jangan lupakan GBS ea? hehe

January 2, 2012 at 4:21 PM

happy new year kak aina ! semoga azam-azam sis tercapai :) amin..

January 3, 2012 at 8:46 AM

my mum pun ckp benda yg same,. (^^)

January 3, 2012 at 9:48 AM

happy new year, jom exchange banner?

January 3, 2012 at 4:50 PM

salam 2012 awak! :)

dill.

January 3, 2012 at 8:43 PM

selamat tahun baru ye . semoga azam tercapai ye :)

January 4, 2012 at 11:28 AM

shark: salam Tahun Baru~! =)

Aida Omar: thanks, insyaallah aiNa akan usaha untuk mencapai nya...happy new year kak~! GBS the best. =)

January 4, 2012 at 11:32 AM

Ratu Lissa: amin.. salam tahun baru dear. semoga tahun ini lebh bersinar dr tahun2 sebelum ini.. all the best. =)


eyqasara: kaaaaaaaaaaann..? sebab tu kene dgr cakap emak! =)

EYFAalias: happy new year! i okay saja. jom exchange banner. :)

January 4, 2012 at 11:34 AM

dill: hyeee~! salam tahun baru buat kamu juga.. =) semoga tercapai segala yg dihajati.

::ini belog saya . cinta hati saya::: selamat tahun baru... thanks! semoga azam kamu turut tercapai dear.. (^__^)

January 5, 2012 at 5:23 AM

selamat tahun baru :)

#lambat sudah wish :(

January 5, 2012 at 8:28 PM

::♥~naiemah_ramli~♥::selamat tahun baru dear... (^^,) hehehhe..

January 6, 2012 at 7:02 AM

Selamat Tahun Baru Aina..
Moga Tahun ni lebih baik dari sebelumnya..^_^

January 6, 2012 at 11:04 AM

semua terus sukses! ;)

January 6, 2012 at 11:37 AM

dalam tak sedar kejap jer dah masuk 6 aribulan jan 2012..ermmm

January 6, 2012 at 6:56 PM

LiLy @ MumMyQiStInA: insyaallah kak. salam tahun baru juga buat akak dan keluarga. =)

January 6, 2012 at 6:57 PM

hanaahmad : thanks dear.. =)

Ayie Abas: yup.. diam tak diam da nak dekat seminggu kita masuk tahun baru.. ^^,

January 6, 2012 at 8:11 PM

epi new year dear..:)

January 7, 2012 at 8:53 PM

mlm...drop sini..selamat thn baru

January 8, 2012 at 3:18 AM

slmt taun baru dik..:)

January 8, 2012 at 8:33 PM

happy new year..maap lambat..hehehe

January 8, 2012 at 11:05 PM

kawanku aina.. sila hapdet dgn segera...

January 11, 2012 at 3:41 PM

selamat tahun baru., semoga apa yang diazamkan tercapai.. :)

January 11, 2012 at 5:13 PM

chayok2 GBS!

January 12, 2012 at 6:59 PM

Hapy new year aina walopon da mmg trlmbt pon nk wish ni kat aina.. Hehehe~

January 13, 2012 at 12:53 AM

selamat tahun baru jugak aina...sorry late...lama dh x aktif...:( nie baru nak aktif balik...gud luck exam...:)

January 15, 2012 at 2:38 AM

happy new year!

January 15, 2012 at 7:09 PM

Ungu Violet : epy new year ungu! =)

Cikgu Jaja™: thanks! Salam tahun baru. =)

..::..aRe-Na..::.. : thanks sis.:)

~Nana BamBam~: its okay sayang.! happy new year to u too. ^^,


syahirooAhmad: nanti kan kedatangan entry baru.. zasss. hehehe.:P


Botak : yeah,. thanks~! (^^,)salam tahun baru..

January 15, 2012 at 7:13 PM

Firdaus®: yeah.. hidup GBS~! ^^,


Liyana Zahim: Thanks kakak cun! happy new year to u too.


ika: hahhaha.. jom kita aktif bersama2..:) salam tahun baru ika syg.!

amir aizat: happy new year to u too.. (^_________^)

Post a Comment