Wednesday, February 10, 2016

~ Wordless Wednesday : Pesan Atok Shakespeare ~

Assalammualaikum..


Good morning dan Selamat bekerja, sebelum tu meh dengar pesanan Atok Shakespeare ni..! (^^,)   





OhMissWhatEver__said : This is your life, and only you have the power to shape it, with Allah's will of course.. Give more and expect less. =)


12 comments

February 10, 2016 at 1:09 PM

bagus quote atok ni..huhu

February 10, 2016 at 2:46 PM

bagus sgguh kalau mmpu jd mcm ni..heheh
jd diri sendiri =)

February 11, 2016 at 8:23 AM

Yana Libra : Hahaha... pesan atok ada betul nya ni. kikiki

February 11, 2016 at 8:24 AM

nuyui a.k.a miss YUI : Yesss jadi diri sendiri. =) apa pun kena fikir before buat sesuatu benda kan? ^^

February 11, 2016 at 3:05 PM

Yes dear, don't expect too much. Wonderful things come when u least expecting it.. :)

Hai aina.. sorry lama tak jenguk sini.. Hihi.. biasa la bila virus M dah melekat mmg susah nak buang. hikkk.. Tq tau rajin dtg blog chicna..

February 11, 2016 at 4:44 PM

true.! hehehe...welcome chicnaaa. aina pun dlu lama menyepi. skrg ni bru la cecuri masa update blog ikut sempat. Hihi.

February 17, 2016 at 11:57 AM

Atok memang bijak. Pesan Atok haruslah diingati selalu untuk menjamin kebahagiaan hidup katanya ^_^ Life is short, enjoy ajelah macam takda akhirnya but at the same time, amalan kenalah dipertingkatkan. Usia kita bukan makin panjang, makin pendek sebenarnya ^_^

February 18, 2016 at 1:32 PM

MummydearieL: betul kak... makin lama makin pendek usia kita ni. Tq ingat kan.. moga kita sama sama tingkat kan amalam akhirat. =)

February 18, 2016 at 2:11 PM

Wah.....sayang atok!!!.... Atok ni positif sungguhlah....
Yelah kan....diri kita, hidup kita, kitalah yg tentukan....nak bahagia ke, derita ke... ye dak

February 18, 2016 at 2:16 PM

Wah.....sayang atok!!!.... Atok ni positif sungguhlah....
Yelah kan....diri kita, hidup kita, kitalah yg tentukan....nak bahagia ke, derita ke... ye dak

February 18, 2016 at 2:16 PM

Wah.....sayang atok!!!.... Atok ni positif sungguhlah....
Yelah kan....diri kita, hidup kita, kitalah yg tentukan....nak bahagia ke, derita ke... ye dak

February 19, 2016 at 10:13 AM

yesss kak. =) kita yg mencorak kan hala tuju kita. dengan izin Allah. Hehehe. hidup ni makin pendek bak kata MD...moga kita sama sama bahagia hingga jannah #roadtojannah. =)

Post a Comment