Tuesday, February 2, 2016

~ Preparation : Team Bridesmaid ~

Assalammualaikum..


Weekend lepas aku manfaat kan secukup rasa. Semua housemate aku balik kampung,. Home alone! Tunang iols pun balik kampung settle kan borang bagai. Tah bila nya aku nak buat test HIV ni. Adeh.. saya takut jarum =(. Tunang aku relax je cakap macam kena gigi semut api. Kahhh masalah nya iols lupa rasa kena gigit semut cana. Ke x pernah kena gigit. =P

Kusut kepala cheq oii bila owner rumah sekarang ni suruh keluar. Ringan mulut hakak ni nak caruts kan beliau. Tapi masih ada hormat lagi. So, kitorang da dapat rumah. Masih blok yang sama cuma tingkat tinggi sikit. Tingkat 7. Stress engko tau tak..! Da la owner tak boleh nego, suruh bayar jugak sewa bulan ni. Semalam jugak booking rumah baru kena depo lagi. Rumah zaman sekarang ni deposit majoriti 2+1+utiliti almost 4K bila total up. Cirit bayar sewa je korang paham tak. Hadoii. Sis redha je la, ni dugaan bahagian iols. Insyaallah ada rezeki lain. 

Dalam masa busy pikir hal rumah, sempat la sis settle kan shawl sponsor buat bakal bridesmaid n pengapit iols. Tema bridesmaid kaler purple. So, aku combine kan warna pink belacan untuk shawl diorang ni.... Nampak suwit sikit. Hihi. Tah la pink belacan ni memang warna peberet sejak azali. Hahaha.. Sapa suka warna ni kita geng! 

Shawl Keknis Basic. Measurement 2m x 0.8

Berkenan.? Mai la wasap 013-2523620 (KL) / 017-667160 (Terengganu). Shawl ni panjang dan lebar. Selesa pulak tu material. Sebab tu iols sponsor. Hihi Nak bagi orang mestilah yang selesa, cantik, best. Yedok? Harga.? Haih.. Harga extreme murah setanding kualiti. Rm 15/pcs. Nak beli borong? Oh tak ada masalah. Minimum 5 helai. If uols nak beli borong mai wasap. Harga kita boleh binchiang nooh. Nak jadi dropship..? Bereh, anything just text iols. (^__^)

Sebahagian yang kita da packing.. Wuhuhuhu...

Mudah mudahan sempat la siap ye semua. Huhuhu.. Sis berdoa je depa punya tailor tak buat hal. Thanks atas kerjasama uols. Sis terharu sangat. Team bridesmaid ni terdiri daripada cousin aku, kawan zaman sekolah dan kawan satu U. Aku percaya diorang ni the best, insyaallah boleh suai kan diri dengan keadaan dan bermesra antara satu sama lain. Kikiki... Oh ye, buat peminat instant 2 muka, ni iols nak tunjuk sikit instant lace 3d Hot selling. 

Instant Lace 3D

Laku keras sangat awak. Tak tipu. Material chiffon, siap dengan Lace 3d (Lace timbul). Aku memang tak tahan tengok lace lace ni. Gewramm. Aku je da rembat 5 helai. Hahah selalu gitu. Mak aku, makcik makcik aku semua pulun beli 5 6 helai buat stok setahun. Konon.. keluar design baru order lagi. Hehehe. Btw, bagi aku.. Tudung banyak tak pe. Boleh pakai dengan baju yang sama. Nampak tak sis bagi petua dekat situ. =P. Harga sehelai Rm 38 exc postage. Boleh adjust labuh ye. Berminat terjah @aryana_couture. Banyak lagi pilihan. Harga pun mampu milik. Beria sis update ni tau.. Don't wory weols trusted seller. Da beratus shawl terjual.. 


 Maaf andai sis terlambat reply.. Mohon memahami. Hehe. Tq lovely buyers!




OhMissWhatEver__said : Tiap tiap minggu kena pecut balik JB pasni... Chayok aiNaa! (^___^)






22 comments

February 3, 2016 at 9:44 AM

yui suka warna warna gitu..

February 3, 2016 at 10:29 AM

Hi-5 sikit. kita geng.! hihi

February 3, 2016 at 12:31 PM

Akak ni muda lagi kot. Minat lagi warna pink. Tapi bukan pink belacan ler ^_^ Serius terkedu tengok tudung instant siap bunga timbul gitu. Kalau akak pakai pi pejabat ni, mahu ramai minta autograph. Hahaha!

Nantilah, akak tunggu green light aje walaupun duit sendiri nak guna (adat orang dah berkahwin, dik...). Nanti Menteri Kewangan kata boleh beli tudung baru barang sedozen dua, memang akak contact awaklah. Eh, sebenarnya kita nak tanya banyak soklan tapi nak WA tu malas. Nanti-nantilah bila free dan dah serius nak beli, kita WA ler!

February 3, 2016 at 1:09 PM

sy kawen dulu pun warna pink belacan..huhu..

murah tu shawl..nk wat dropship boleh ye? hehe~

Anonymous
February 3, 2016 at 3:27 PM

Huyooo instant lace 3d tu menggoda nya la hai. Tergugat naluri keperempuanan guwee. Okay nak terjah IG pulak.

February 3, 2016 at 9:43 PM

Warna favourite kita tu ;)

February 4, 2016 at 4:15 PM

Mummydearie : Haha confirm glamour kalah che ta bawak p ofis ni kak oi.. hihi
no worries kak. Ada no kita wasap wasap je nanti. hah nak tgk tudung klu dtg klcc pun blh, lunch date dkt sini sekali. hihihi =)

February 4, 2016 at 4:16 PM

Yana Libra : nak dropship blh je dear. kita tgh crik dropship yg berminat ni. Meh wasap. Heheh pink belacan cantik kan. =D tu la tgk pikir pikir gak ni utk baju kawen. hihi

February 4, 2016 at 4:17 PM

Anonymous : sila kan terjah u.. jangan lupa ajak sekampung terjah ig ni. heheh

February 4, 2016 at 4:17 PM

Azwar Syuhada: Yeay! geng. Warna hot ni kan.. hihi

February 5, 2016 at 2:13 AM

Suka kaler pink belacan ^^
http://kimchaa.blogspot.my

February 5, 2016 at 10:25 AM

Kan kan.. sweet je kaler dusty dusty ni. =) hehe

February 5, 2016 at 10:38 AM

Tulah kan Aina,nak menyewa rumah mmg rasa nak fengsan je. 4K ke? Pergh peluh satu badan? hihi....

Kita genglah Aina, mak pun suka warna pink belacan tu, terang tak terang, kelam pun tak kelam kan....mmg cantiklah.

Tak pee, anak dara mmg kena banyak koleksi tudung, mak dara satu, dua cukuplah hihi...

February 8, 2016 at 1:38 PM

Ahahaha.. peluh jantan kak oi. Kan kak... sep sikit! Peberet kaler =D

February 10, 2016 at 1:18 AM

comei gak warna pink belacan tu... heheheh nama kaler pun sweet... hahahha

February 10, 2016 at 8:32 AM

Hihihi.. kan kak. Mungkin ada iras wrna belacan. Tu nama nya pink belacan. ^^

February 11, 2016 at 3:11 PM

Great choice.. Nice sangat kaler belacan tu.. Chicna pun suka.. Majlisnya bila ni? jangan lupa jemput tau.. Hee..

February 12, 2016 at 3:38 AM

wah ada model bagus nih, mau coba lihat-lihat dulu ya..
salam kenal

February 12, 2016 at 11:31 AM

Chic Na: Insyaallah Mei nanti syg. Nanti aina jemput! Hehehe.. kann suka kaler pink belacan ni.

February 12, 2016 at 11:32 AM

kelana: Salam kenal dear. =) boleh.. jemput tengok2 ye..

May 11, 2016 at 10:42 PM

Cantik shawl diaa! Simplee jeee :)

Post a Comment