Monday, March 7, 2011

~Weekend~

Assalammualaikum....ditujukan kepada sesiapa yang berkenaan.....

HeLLo guys! Selamat Malam....sangat seronok weekend ni mengahabiskan masa bersama Melawani Othman dan Siti Hajar Md Yon... kenapa eak?? Sebab...kitorang tolong-tolong ape yang patut sempena Achik Wedding's...yang paling seronok time packing gula2 + coklat..huhuhu..cube teka kenapa?? ^_^

Alhamdulillah, sekurang-kurangnye kurang jugak kerja lepas ni kan...Next Friday kami akan dtg lagi...sebab achik kawen 12/3..minggu depan je....Oppppsss..lupa la seyh nak amik pic hasil kerja tangan gue yang halus ni *perasan sudaaa...* Apepun, Thank You pakcik n makcik....kenyang tau duk sini 3 ari...kalau la sebulan i dok rumah si haja ni, alamatnye jadi Doraemon la x lama lg....Okay...ini cume story di hujung minggu sahaja...ke-tiadaan kokurikulum membuatkan kami semua bermaharajalela....hihihihi....*lepas tu kene ganti kelas pagi dan petang...padan muka!!* Waaa....dapat jumpe ainul + taha + mikhail...!! huhuhuhu... atleast, terubat la skit rindu nak alik rumah...miss  home like hell!! see u soon...huhuhu, x sabar nye nak attend achik weddings..(excited pulok!!) Nak balik td, dapat 'present' for my tummy....choc muffin + kek batik, achik handmade..^_^ tp, kek batik da selamat ku faraid kn kepada Nadia...hehehee..agak full ye perut ku ini.! Teringat-ingat dekat udang butter siang tadi...huhuhu...maveles la!!

Hurmmmm.......agak mengeluh di sini...sebenarnye ape da berlaku...kusut la seyh. kau sedar x, sebenarnya orang da menyampah dengan kau....dulu da la kau buruk-burukan kitorang (refer kpd beberapa orang yang lain), alasan yang sungguh x logik..berani buat berani tanggung la beb...ni nak selamatkan diri sendiri korbankan orang lain sebagai mangsa...uiii, amat tidak sopan okay... aku malas nak cakap lebey-lebey...sebab kau tu si kepala BATU yang berhati TISU! Bukan nk ungkit..sekadar nak kau sedar je...if boleh terima bagusla...if x boleh terima, abaikan sudaa....

Huh....kadang-kadang manusia memang ibarat kacang lupakan kulit kan...biasala kan, bila susah kawan jd sandaran...bila senang PAKWE jadi sanjungan....bagus sangat perangai macam ni...yang ni malas nak komen lebih-lebih la....pk-pk kan ape maksud bile "susah" tu...kau ni memang susah nak difahamikan...patut la ade yang cop kau ni sebagai insan yang penuh dengan kepura-puraan....senang cite HIPOKRIT...

Okay, tolak tepi cite td...by the way, Thanks a lot to my dad...kerana tolong men-setelkan bayaran untuk majlis konvokensyen nanti...hehehehe...syg lebeh la!!

OhMissWhatEver__said : Saya x betah melihat penderitaan orang lain...sorry la k, statement ni bukan nak bajet bagos, bajet HOT atau bajet baik....tetapi atas dasar KEMANUSIAAN yang mempunyai HATI n BELAS KASIHAN....*ni baru ckit cerita nih...tunggu ade mood la baru cite smua...* Nyte aLL! A lot Of LoVe...From Me!!

2 comments

March 7, 2011 at 12:54 AM

haha..waaa,,enjoy naa..besh3 !!

March 7, 2011 at 8:08 AM

xpe2...jmt ni gue join...nk meriah kn lg hjg mggu....

Post a Comment