Tuesday, March 22, 2011

~mY BeLoved n BeauTifuL MoM~


Waaaaaaaa....kangen bangat dgn mama mia! uhuk....uhuk...uhuk...=( Suka picture ni...gambar time i still dekat PSIS lagi..semester 3 kot..hehehe...Mama mia ni maintain muda la seyh! Xnampak macam ibu n anak kan...Time ni mama mia sihat lagi...sekarang ni mama mia da kurang chat...i malas la nak cakap sebab die..ape pun, sebagai anak...i sentiasa doakan kesihatan mama mia..di panjangkan umo....insyaallah...

Mama Mia, sumber inspirasi n kekuatan ku..di mana sehingga hari ini alhamdulillah i masih mampu bertahan n berdiri di kaki sendiri....selalu mengadu kat my mom bila test susah...'emak..td test susah la mak...cmne ni..' time tu air mata da bertakung da.....mama mia ckap ' x study ke? xpela, final nanti buat betol2...yang penting wat yang terbaik k..' sedey + risau...sebab i x nak kecewa kan family i....bila demam...'emak...orang x chat la..x larat..pening kepala..x selera nak makan...' mama mia ckp ' da g PKu blum? jgn lupa makan ubat...kalau study tu jangan sampai lewat malam...jaga kesihatan...blah..blah...' adoii...bile x sihat lagi panjang khutbah die...huhuhhuhu....

Harapan i cume..membangga kan emak n ayah..membahagiakan mereka...membalas jasa mereka...membalas budi mereka...doakan kejayaan akak ye emak n ayah....Thanks emak n ayah, sebab bagi kami pendidikan yang secukupnya....Mama mia selalu ckap...bila exam, boleh atau x boleh buat...jawapannya kene BOLEH jugak...so xde benda yang x boleh...huhuhu..kejam x?? 

OhMissWhatEver__said: Luv u emak N ayah.....waaaaa,kenapa touching malam nih! !____! nyTe aLL...

2 comments

March 22, 2011 at 1:40 AM

dah lama xjumpa mama mia. kem salam eh. heee

March 22, 2011 at 10:00 AM

tu laa...kau pun aku da lama x jumpa! hehehe..okay, nanti i sampai kan salam dekat mama mia..krim salam balik kat mak siti tau..=)

Post a Comment