Sunday, December 18, 2011

♥~ CiTra BuDaya ~♥

Assalammualaikum...

Hello readers and viewers...ape celor dengan hujung minggu anda..? yeah hujung minggu i sangat sendat dan padat. I didn't sleep enough until this moment. It was really tired dude. Seriously, kadang-kadang bila terlalu penat sangat..nak tidur pun tak boleh. Sampai i rasa diri ni da tak berapa nak function. So, reduce stress dengan menyengal di blog that's the best way..! (^ o ^)

Syukur alhamdulillah, berakhir suda majlis yang di tunggu-tunggu kan. Selama seminggu we all berhempas pulas berlatih tarian sampai tak hengat dunia hanya untuk menjayakan majlis Citra Budaya pada hari sabtu lepas. Practice make perfect...! Thats the key. (^^,). 

Sumpah stress weih. Nak create bentuk tarian, practice dan segala bagai sangat-sangat penat. Masa ni kerjasama dan semangat kerja berpasukan amat diperlukan. Sila aplikasi kan kemahiran insaniah yang diterapkan dalam diri kalian. Guys, sorry ye if masa latihan akak ni ada ter-marah, ter-hangin,atau ter-kasar dengan u olls. Teguran itu penting supaya we can perform better in front audience. Okay, kumpulan kami menghantar dua jenis tarian. Iaitu tarian Inang dan juga tarian Joget.lai..lai tengok gambar.. 


Okay, gambar atas dari group Inang. Gambar bawah dari group Joget. guess..where am i..?? =p


aiNa with aJa....


Bersama fasi.. cik Lyn yang oVerrrr...!! (^^,)


Bersama adek-adek ahkak yang sporting lagi best... =)


Thanks to M.U.A yang di import dari Damansara. Sentuhan emas dari Sharifah Ainura. Dan disebelah kanan itu ialah fasi kami dengan trademark..... Oveerrrrr~!! (^^,) teheee.. tHanks cik Lyn kerana sudi memberi tunjuk ajar. Pregnant pun sanggup tau der turun lantai tari. Hah korang sanggup ka..?? cer_jawab! Okay, sampai disini sahaja....i perlu neutral kan kesakitan dan kesengalan di anggota badan. Need yoko-yoko immediately. =P

OhMissWhatEver__said : trying to sleep and need to sleep.. (>_<) Nyte dear.!


44 comments

December 18, 2011 at 10:38 PM

salam...

sambil2 jejalan, jom singgah sini jap..hehe

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/12/tanya-pendapat-sweet-couple.html

December 18, 2011 at 10:45 PM

hye sis aina..are u a dancer..wow,hehe..very talented..=)

December 18, 2011 at 11:00 PM

alif ismail: yes i will. =)

December 18, 2011 at 11:13 PM

ChentaEty: hye sayang~! thank u.. =) actually sis da lama tak menari.. since i get ankle injury...

But, Insyaallah after this i will involve actively in tarian. (^__^)

Anonymous
December 19, 2011 at 7:43 AM

kamu cantek..! =)

December 19, 2011 at 3:12 PM

comelnye aina..:)

pasnih boleh lah rehat puas2..:)

December 19, 2011 at 4:07 PM

wow!! kak aina ada talent dlm dance. nak blajaq tarian, it's not an easy thing. the most important is practice. bdan kita pon kena lemah gemalai kan? hehe...

December 19, 2011 at 9:25 PM

cik anon: huhuhu.. santek mekap je ni.. =P

December 19, 2011 at 9:27 PM

Ungu Violet: betul2.. pasni rest puas2.. hehe. thanks ungu =)

December 19, 2011 at 9:33 PM

TeTerBanG: hahaha.. first, kena minat! bila minat semuanya blh dibuat. am i rite dear..? =) yeah.. dance is not an easier things.

December 19, 2011 at 10:07 PM

ha'ah kan. kadang-kadang kalau terlalu penat, nak tidur pun tak boleh. hehe..

kalau jadi cik lyn lagi tak sanggup. tgh pregnant pulak tu ;D

December 19, 2011 at 11:03 PM

dalam ramai2 ni tak de ke yang masih single.. kasi kasi la saya ni ye. hahahha

December 19, 2011 at 11:04 PM

kan dear.. bila penat sagt mata tak blh pulak nak tdo..

tau takpe, sungguh gagah dan kental beliau tu. even pregnant pun still semangat lagi. =)

December 19, 2011 at 11:06 PM

syahirooAhmad: hahaha.. habak mai nak yang mana satuw..? =P semua single hape. tak kawen lagi! yang pregnant tu baru double. sebab dalam perut ade lagi satu.=)muheehhe

December 20, 2011 at 4:03 AM

Bestnye aina pandai menari..
mesti badan lembut jer ni.. :)

Anonymous
December 20, 2011 at 7:39 AM

are u a dancer..?? wow! (=

December 20, 2011 at 8:00 AM

LiLy @ MumMyQiStInA: hehehhe.. biasa2 je kak. =)

December 20, 2011 at 8:01 AM

Anon: hahahaha.. dancer. but in tarian melayu sahaja..=)

December 20, 2011 at 10:15 PM

Impresed... Waaa aina u look gorgeousssss!!!!!! :
)

December 20, 2011 at 11:41 PM

zapin ke nih? hehe

December 21, 2011 at 7:49 AM

Liyana Zahim: thank u beauty~! hehehhehe.. kak liyana pun cantik =)

December 21, 2011 at 7:49 AM

ain soofiyah: nope dear.. tarian inang. :)

December 21, 2011 at 12:17 PM

best nye pat mnari.. da lame ta mnari.. :)

December 21, 2011 at 5:37 PM

wahh...cunla sis ni.:)

December 21, 2011 at 5:57 PM

comel2 semua..

December 21, 2011 at 8:24 PM

aRa ❤ aFiq™: hehehe..seronok. kdg2 dance blh buat kita lupakan masalah sekejap.

December 21, 2011 at 8:24 PM

miSs aMaL: thanks sweety.. =)

December 21, 2011 at 8:25 PM

Nizam Ijam: tq..~!

December 22, 2011 at 1:12 AM

hahahaha..untunglah tau menari!

December 22, 2011 at 1:15 AM

fewwiittt..comel ar die..cantikk :P

menari ala2 dayang istana cool kan ? hehehe

December 22, 2011 at 7:36 AM

wahh , jd penari kebudayaan . bestnye :)

December 22, 2011 at 8:37 AM

bestnye pandai menari..^^ good luck dear

December 22, 2011 at 11:15 AM

dill tak reti menari. hehe. tangan ni keras je

dill.

December 22, 2011 at 4:52 PM

salam!
jum joget2..hehe..awak kan pndai joget!

December 22, 2011 at 7:29 PM

Gua Tertidur: hahaha.. lama da tinggalkan dunia menari.! tapi rindu wooo.. tu yang cuba berjinak2 balik.

December 22, 2011 at 7:31 PM

~Nana BamBam~ : thanks darl.. haha, cool.! tu pun still nervous time atas stage. =]

December 22, 2011 at 7:32 PM

eyjalukman: aiNa pun suka tgk penari kebudayaan.. yang da pro.. lagi lemah gemalai bila diorang dance.

December 22, 2011 at 7:32 PM

Aida Omar: thanks sis! =)

December 22, 2011 at 7:33 PM

dill: aiNa dulu pun tak pandai.. heheh.but, practice make perfect dear.. =)

December 22, 2011 at 7:34 PM

khairul akmal bin azman : wasalam.. joget tarian melayu pandai la kay. huhuhu

December 27, 2011 at 12:15 PM

aina cantek sangat! :)

December 27, 2011 at 8:10 PM

dear..i rasa macm terlebih wrna kat muka masa ni..bdw tq ika.!,=)

December 30, 2011 at 8:38 PM

hye dear..me also org kuat kebudayaan ..USM :)

December 31, 2011 at 9:32 AM

hye~! =) Ow usm.. aiNa duduk penang. dekt je dgn usm. hehe

Post a Comment