Wednesday, May 4, 2016

~ Mana meng Hilang..? ~

Assalammualaikum....


Syukur ke hadrat ilahi masih di beri nafas pada hari ni. Alhamdulillah, Miracle. Sesungguhnya perancangan Allah itu sangat cantik dan terbaik... Rindu iols tak..? Hakak masih mood holiday lagi ni. Sambung cuti 2 minggu. Best woo.. Hahaha. Buat yang tertanya tanya mana la hakak ni tak muncul muncul... Harap bersabar.. Buat yang mengetahui perkembangan diri dan terserempak masa bercuti haritu... diam diam je tau. *Wink*

Firstly, congratulation my  dear cousin.. Selamat menjadi tunangan orang. Jangan tunang lama lama nanti trauma machiamm hakak. (^__^) Semoga urusan di permudahkan.. Tempoh bertunang ni memang mancabar kesabaran, keimanan dan kepercayaan. You look super gojes okiess!

Lokasi : Gambang, Kuantan. I love you to the moon N back. Nad- Acap

Yang kedua, iols pulun pindah. Dari duduk ber lima kita menyendiri la pulak. Berdikari susah senang gitu.. hihihi. Da biasa duduk ramai2 tetiba rindu pulak dekat Housemate kita semua.. Sis tak boleh move on lagi tau! Yela, rumah share 5 orang riuh dia satu blok boleh dengar.. Hehehe. Its okay... Masa untuk mulakan hidup baru.. ehem.. Nanti iols buat housewarming eh.. Lepas raya mungkin. (^^,)

 Baiti Jannati

Okay, just a short entry from me.... Saja nak bagi nampak bernafas sikit blog picisan hakak ni.. Buat yang ada tag sis untuk join segmen dan sebagainya, maaf tak dapat join.. Sis busy la dik. Insyaallah next time ye. Ok bye! Nak sambung berehat... (^^,)

Thanks reading.!


OhMissWhatEver__said :  Faith. It does not make things easy, it makes them possible.



31 comments

Anonymous
May 4, 2016 at 2:16 PM

lama sis menyepi! heheh apa pun mesti havoc bila duduk ramai ramai dgn housemate kan.. =) faham faham.

May 4, 2016 at 2:51 PM

Alhamdulillah..
1. majlis bertuning cousin dah berlangsung
2. rumah duduk sendiri pun dah ready - cantik!

May 4, 2016 at 3:24 PM

Alhamdulillah, cantik cousin AY. Rumah baru pun cantik, pandai dekor, suka :)

Anonymous
May 4, 2016 at 4:41 PM

CANTIK cousin! sama mcm tuan tanah... hehe

May 4, 2016 at 11:01 PM

kemasnya rumah =)

May 5, 2016 at 11:20 AM

Selamat berehat :)

May 5, 2016 at 1:19 PM

Ainaaaa cantiknya rumah i loike....simple tak semak mata. Wah nampaknya tiap tiap malam tidur nyenyak ni kan.....
Berapa monthly dia Aina? Ajaklah sorang kawan at least ada teman

May 5, 2016 at 3:35 PM

Sambung lagi cuti! Ini yang akak geram ni. Akak memang fobia kalau dengar orang bercuti, silap haribulan akak terambil MC. Hahaha!

Apa-apalah ya, dik. Janji hati senang dan tenang. Lupakan yang lalu, lalu, lalu gitu ^_^

Eh, ni nak tanya... tak takut ke tinggal sendirian? Carilah geng satu buat gelak ketawa bersama malam-malam!

Sekarang kiranya dah pindah dari BSP lah ni yerk. Tak dapat nak ajak dating kat Q Bistro ^_^

May 5, 2016 at 4:52 PM

gambang, kuantan? kat mana? kite kat bt12 :D

May 5, 2016 at 9:13 PM

tahniah dekat kazen sis. betol jangan tunang lama2 ujian dia lagi lebih berganda nanti hihihihi

duduk sorang? tak sunyi ke nanti tu?

May 6, 2016 at 12:24 PM

Alhamdulillah tahniah cpt2 le nikah bgi iblis nangis..

Cantik rumah...aman sikit ye

May 9, 2016 at 10:05 AM

Congrats untuk cousin aina :) Betullah tu, jangan tunang lama2. Banyak dugaannya nanti. Hii.

Cantik rumah aina. Kemas je. Duk sorang pasti sunyi nanti kan. Moga ada saja aktiviti aina untuk hilangkan rasa sunyi :)

May 9, 2016 at 11:35 AM

Anonymous : betul tu.. hehe busy skit dear =)

May 9, 2016 at 11:35 AM

Kakzakie Purvit : Alhamdulillah kak.. tq kak =) hehe

May 9, 2016 at 11:37 AM

babYpose : tq dear! hehe.. simple je rmh hehe

May 9, 2016 at 11:37 AM

Anonymous : malu tt. haha tq dear

May 9, 2016 at 11:37 AM

munirah mansor : =) tq dear.. simple simple je.. hehe

May 9, 2016 at 11:38 AM

Azlinda Azman : Alhamdulillah.. tq kak.. rasa nak cuti je lagi hehe

May 9, 2016 at 11:39 AM

hainom OKje : maaakk! tq.. simple je mak. Haha alhamdulillah nyenyak.. insyaallah ada peneman nnti. =) Monthly rm 870.. hehe

May 9, 2016 at 11:40 AM

Mummydearie : hahahah.. nasib kuat hati hakak x mc lg!! btul tu kak life must go on. cewah. taaakk tu laa tp ghajin jugak p BSP nnti. suka massage dkt dpn cemara tu =D

May 9, 2016 at 11:41 AM

M I A : dkt felda lepar hilir.. hihi kita ada sekitar pahang last week.=)

May 9, 2016 at 11:42 AM

Kira Sakura : tq dear.. kannn.. hehe awal awal sunyi lama lama biasa tu

May 9, 2016 at 11:42 AM

Kayu Manis : Kann.. hehe mudah mudahan cpt la langsung nya. Btul kak. hehe kdg kdg teringat housemate =)

May 9, 2016 at 11:43 AM

Siqah Hussin : Tq dear.. =) btul! smga diorg kuat n sabar.. hehe.

May 10, 2016 at 11:30 AM

alhamdulillah. tahniah! hee. btw seronoknya muda2 rumah dah lengkap dengan perabot. lawa pulak tu sis decorate. hihi =)

May 11, 2016 at 12:55 PM

cantik rumah :)

May 11, 2016 at 3:18 PM

nadhie wueen : tq dear =)

May 11, 2016 at 3:19 PM

Yana Libra : Tq sis yana.. hehe =)

May 11, 2016 at 5:04 PM

Tahniah buat cousin.xantii bakal pengantin.Alhamdulillah majlis berjalan lancar

Wow cantiknya rumah..

May 12, 2016 at 12:04 PM

Puan Kutu :Hehe tq kak PK.. Bakal pengantin x lama lg.hehe =)

May 12, 2016 at 1:26 PM

cantiknya rumah. you dok sorang ? independent betul :)

Post a Comment