Wednesday, May 11, 2016

~ Wordless Wednesday : Purple Garden & Ice Cream Lavender ~

Assalammualaikum....



Till we meet again..!

Temperature :  21 Degree Celsius
Sejuk, nyaman, tenang dan cantik.! SubhanaAllah... (^__^)



OhMissWhatEver__said : Teaser dulu... esok lusa kita update cerita pulak okay... Ice Cream Lavender, must try.! (^^,)





69 comments

May 11, 2016 at 12:54 PM

honeymoon sana ye..bestnye~

Anonymous
May 11, 2016 at 1:21 PM

Waaaaaaaaaahh Ice cream lavender tak pernah lagi kita cuba.. menarik.

May 11, 2016 at 2:03 PM

Yana Libra : Jalan jalan tenang kan fikiran sis.. hehehe =) best tmpt ni.!

May 11, 2016 at 2:03 PM

Anonymous : Must try! sis suka la.. sbb tak manis sgt. pastu wangi sbb bau lavender. =D

May 11, 2016 at 2:31 PM

sedapnya...suka warna ungu lavender...

May 11, 2016 at 2:41 PM

nohas : sama! Suka tengok.. cantik je =)

Anonymous
May 11, 2016 at 3:24 PM

Cantik sangat... tak payah jauh jauh tengok lavender ye kak

May 11, 2016 at 3:34 PM

taman lavender, cameron highland ye.. akak suka ungu lavender

May 11, 2016 at 4:13 PM

ENAKNYA AISKERIM LAVENDER MENYEGARKAN TEKAK YG KONTANG...

May 11, 2016 at 4:48 PM

sedapnya aiskrim :3

May 11, 2016 at 4:57 PM

Wah kemain teaser..dah smp dah aina lavander garden ye.akk pegi aritu tak merasa pun aiskrim lavander ni..maybe next time la..

May 11, 2016 at 5:16 PM

Suka bunga lavender! Lawa! Tak pernah pulak jumpa aiskrim lavender ni masa ke sana dulu. Tanda nak kena pergi lagi ni. Hihi. Enjoy aina :)

May 11, 2016 at 5:30 PM

Suka lavender...cantik
Mkn aiskerim belum try lg..rasa nk kesana pula

May 11, 2016 at 5:49 PM

Penah pegi aritu.. memang cantik tempatnya..ehehe

May 11, 2016 at 5:53 PM

Bestnya pergi cameron .... Suka lavender , tapi tak kesempatan nak tgk lavendar dalam negara kita nie ... Kena g cameron mcm nie =)

May 11, 2016 at 5:56 PM

nak aiskrim..:)

May 11, 2016 at 6:19 PM

Wahh cantiknya aiskrim purple :)

May 11, 2016 at 7:05 PM

sedap ke aiskrim lavendar? tak pernah makan. biasa yang kaler pepel ni flavour keladi je pernah jumpa hihihihi

May 11, 2016 at 8:08 PM

Lavender ni makchaq suka bau dia...
Kalau sabun ke softener suka pilih bau lavender...
Ice cream tu mesti sedsp & wangi kan...

May 11, 2016 at 10:32 PM

disini pun banyak bunga yg warna lavender tu
cantikkk sngt
cuma aiskrim nya belum pernah rasa lagi

May 12, 2016 at 1:04 AM

Ice Cream Lavendar..! Tgk gambo je dah mempersonakan apatah lagi rasanya.. hehhehe

May 12, 2016 at 1:12 AM

wahhh rare sangat dah nie aiskrim lavender. memang perisa lavendar ke? :D

May 12, 2016 at 9:43 AM

wahh honeymoon kat CH ya..

May 12, 2016 at 10:57 AM

Cantik purplicious tu :)

May 12, 2016 at 11:11 AM

rindunya CH...

May 12, 2016 at 11:12 AM

cameron highland kan?? best kan tmpt niii bunga dia cantik sangat rasa mcm taknak balik

May 12, 2016 at 11:48 AM

lavender is love <333333333

May 12, 2016 at 12:05 PM

Anonymous: yes dear! hehehe.. alhamdulillah, cantik sgt =)

May 12, 2016 at 12:06 PM

aryan azra : yeay betul.~! (^^,) Sama la kita kak. Cantik gila kan.

May 12, 2016 at 12:07 PM

paridah : Enak kak! Heheh nak nak lagi masa tekak tgh kering.. =D

May 12, 2016 at 12:07 PM

Neeza : Sedap yunk.. yg sejuk sejuk mmg sedap kan! =)

May 12, 2016 at 12:08 PM

Puan Kutu : alhamdulillah sampai da kak. Hihihi.. next time pergi mmg kena cuba kak. =D

May 12, 2016 at 12:09 PM

Siqah Hussin : Haaaa siqah kena p CH lagi ni. Hihihi.. sama la kita! lawa sangat kan. =)

May 12, 2016 at 12:10 PM

Qhaifa Nur : betul betul cantik sgt! =)kena try.. nk p ke? nak ikuttt jugak! hehehe

May 12, 2016 at 12:10 PM

Afif Rayyan : Setuju.! fefeeling obesi kejap. haha

May 12, 2016 at 12:11 PM

nadiah izzaty : jom jom..! hehehe.. kita pun suka Lavender. da la warna purple. Hihih =)

May 12, 2016 at 12:12 PM

Normi Nieza : meh share meh.. hehe =D

May 12, 2016 at 12:13 PM

Linda : cantik dear... sbb dia light purplr.. soft je. hehehe pastu wangi =D

May 12, 2016 at 12:14 PM

Kira Sakura : kan kan.. biasa purple ni aiskrim keladi. Hihihhi tp ni soft purple. Sedap, rasa kurang manis.. =D

May 12, 2016 at 12:15 PM

makchaq : Betul makchaq! aina pun suka.. mmg softner pilihan lavender. Hihihi.. aah wangi bau aiskrim ni rasa syg nak makan. =D

May 12, 2016 at 12:16 PM

Nooriah Abdullah : must try kak noor.! =) Unik kan aiskrim lavender.. Hehehe.

May 12, 2016 at 12:17 PM

Mummy Julia : Kan mummy! Hehehe.. masa aina tgk org makan dkt sana melting oo.. Tu yang beli jugak.. Hihi

May 12, 2016 at 12:18 PM

BudakVanilla : Kannn.. rare sgt! aah yunk.. mmg flavor lavender. Hihi =D

May 12, 2016 at 12:19 PM

nuyui a.k.a miss YUI : Hi yui...! Hihihi =D mood tenangkan fkiran gitu. =P

May 12, 2016 at 12:20 PM

babYpose : Sangat kak... =) geram tengok. rasa taknak balik. Hehehe

May 12, 2016 at 12:21 PM

Nieyl : kena pergi lagi tanda nya tu kak. =D hehehe

May 12, 2016 at 12:21 PM

Erin Azmi : betul tu dear..! best sangat. banyak bunga... plg best blh petik daisy sendiri. =)

May 12, 2016 at 12:23 PM

Aisya 사구라 : <3 <3 <3 !! (^_^) sinonim sgt sbb nampak romantik warna dia. Hihi

May 12, 2016 at 2:10 PM

wahhh cantiknya lavender.Bestnyaaa ><

May 12, 2016 at 3:39 PM

Wah, siap berteaser lagi! Tiba-tiba akak teringatkan teaser dalam blog akak yang berbulan kot dah keluar tapi cerita pun tidak! Cerita pun dah berusia 5 bulanlah rasanya!

Tengah fikir lagi ni patut keluarkan dalam blog ke tidak. Hahaha!

Ni kat CH ke, Aina?

May 12, 2016 at 9:14 PM

aiskrim lavender ke ? kat mana ni ?
sedapnyaaa !

May 13, 2016 at 12:05 PM

yui sggh jumaat ya dear..

May 13, 2016 at 12:39 PM

aiskemm lavender?? hurmm menarik ni.. x penah lg try

May 13, 2016 at 4:06 PM

Anis Diyana: cantik dear...SubhanaAllah. =)

May 13, 2016 at 4:07 PM

Mummydearie : Hahahah kemain lama hakak peram! pe lagi kak, story mory pat pat!..

aah kak! dekat CH... hikshiks acah aca obesi dlu kekonon. =P

May 13, 2016 at 4:08 PM

Icely 2u : yesssss! aiskrim lavender. Dkt cameron highland. hehe =D

May 13, 2016 at 4:08 PM

nuyui a.k.a miss YUI : TQ dear yui.. =)

May 13, 2016 at 4:09 PM

mun : aah mun.. rare! hehehe tu yg aina cuba.. sbb tak pernah jmpa. =)

May 13, 2016 at 4:22 PM

Kemanalah tu agaknya.... tak Genting, Cameronlah tu kan....
Eh....tangan pengantin manalah pulak tu, mcm tangan berhoneymoon jer gamaknya

May 13, 2016 at 4:23 PM

Kemanalah tu agaknya.... tak Genting, Cameronlah tu kan....
Eh....tangan pengantin manalah pulak tu, mcm tangan berhoneymoon jer gamaknya

May 14, 2016 at 12:51 AM

eskim lavendar..wahh.. dappnyaa .. saye suka ^^,

May 16, 2016 at 8:26 AM

Wuuu, bestnya~~ ^^

May 16, 2016 at 9:38 AM

hainom OKje : eh eh eh... haha CH je mak. Ikut jejak mak la p CH ni. =P

May 16, 2016 at 9:39 AM

nadhie wueen : Hi-5 skit! hehehe.. rare kan eskim lavender. =D

May 16, 2016 at 9:39 AM

Ana Fatihah : Best dear... ada kelapangan n di izinkan dtg la sni.. =) port tenang kan fikiran.. hehe

May 16, 2016 at 6:00 PM

Sejuk mata memandang..nikmat Allah
MasyaAllah

May 17, 2016 at 9:15 AM

Kayu Manis : betul sis.. nikmat Allah.. =)

May 18, 2016 at 7:49 AM

cantiknya view kebun lavender

May 18, 2016 at 2:45 PM

LYAfrina : Cantik sgt lya.. rasa nak pegi lg je ni. hehehe =)

Post a Comment