Wednesday, September 21, 2016

~ SKINFOOD: WORTH RM200 SET (KOREAN BEAUTY) ~

Assalammualaikum....


Teruja iols bila jiran blogger Nadia Izzaty tag untuk join GA Skinfood Korea Beauty. Harus la teruja. Produk ni telah berada di pasaran Korea sejak tahun 1957.! Wow, impress. (^^,) Oh well, you uols tahu je laa produk kecantikan Korea memang super duper awesome. Tengok kulit orang Korea, kemain ploless. Jadi dalam kesibuk kan kerja. sis curi masa sikit update entry. Kot bertuahhh. Who knows!.. hehehe.


Jom join contest  Yaya Cendana 

Contest bermula 29 August 2016 - 26 September 2016.

Syarat- syarat contest adalah ;

1) Buat entry bertaju " Saya Nak Menang Set Skinfood Bernilai RM 200".

2) Follo blog www.yayacendana.com



5) Tag 3 orang rakan anda untuk join contest ni

Jangan lupa lengkap kan slogan : Saya nak menang Set Skinfood kerana..... ( berapa patah perkataan, Yaya tak kisah uols nak panjang mana)

Okay, sekarang kita nak tag Elsa, Mrs.A & Kak Aryan Azra

So, yang lain da settle.. jadi kita lengkapkan slogan ; 

Saya nak menang Set Skinfood kerana produk Korea terkenal dengan ramgkaian penjagaan kulit dan semesti nya ia sangat menitikberat kan kulit yang bersih dan sihat. Paling penting produk 'makanan kulit' ini di proses menggunakan bahan semulajadi iaitu organik. Kesempurnaan kulit wajah, memberi kan keyakinan yang tinggi pada seseorang. Pastikan pilih produk yang betul dan jangan sesekali beli fake produk. 


OhMissBlossom__said ; Sekian sahaja entry hari ni.! Thanks reading.


20 comments

September 21, 2016 at 4:45 PM

Yeay!!!!! Good luck dear~=D

September 21, 2016 at 9:27 PM

goodluck sis :*

September 22, 2016 at 9:05 AM

good luck yunk.

September 26, 2016 at 9:31 AM

hi..salam kenal..terima kasih sudi join ga..moga berjaya..done follow sini juga ^-^

September 26, 2016 at 10:25 AM

Good luck, Aina! Hari ni penutupnya ya! Moga-moga ada rezeki menang Skinfood kali ni.

September 26, 2016 at 10:53 AM

Good luck! ya..

September 27, 2016 at 9:16 PM

yo goodluckkk sisturr :D

October 2, 2016 at 4:49 PM

Good Luck Aina!!

October 2, 2016 at 5:12 PM

alamak tak sempat join :'( apa apa pun goodluck ya

October 4, 2016 at 11:15 AM

@nadiah izzaty thanks nia. u too! =)

October 4, 2016 at 11:15 AM

@Shaidatul Aireen tq dear =)

October 4, 2016 at 11:15 AM

@nuyui a.k.a miss YUI tq yui! =)

October 4, 2016 at 11:16 AM

@yaya cendana Hi yaya. salam perkenalan. tq =)

October 4, 2016 at 11:16 AM

@Mummydearie tq kak.! hehehe mana tau bertuah kan. cuba nasib =)

October 4, 2016 at 11:16 AM

@Mrs. A u too Mrs.A! =)

October 4, 2016 at 11:16 AM

@MisDiarios tq dear =)

October 4, 2016 at 11:17 AM

@♥♥azatiesayang ♥♥ tq akk! lama x nmpak =)

October 4, 2016 at 11:17 AM

@Shaidatul Aireen Tq dear.. hehe next GA blh join =)

October 11, 2016 at 4:32 PM

Gud luck Aina

October 12, 2016 at 11:14 AM

Gud luck!!!! ;)

Post a Comment