Tuesday, January 18, 2011

~Bising!!!!!!!~

Arggghhhhhhh!!.rase nk MENGAMUK je okay!....bising!!! nk je jerit skrg ni...apehal korang ni memekak sangat bergendang2 berketuk kompang memalam buta...truely...i tgh stress tahap giler ni...da la BLOK i sekarang ni di gemparkan dengan kes hilang kasut including my shoes!!!!!!!!! huh.....WTH. Berdenyut kepala ni...banyak sangat nk kene pk..uhuk3.....! please help me....

Erm....buat keje semua x jadi...bukak kimia tutup balik..duduk salah berdiri serba x kene...adui..!Ape la bala kali ni...Fine, x kisah la nk ilang ke nk ape ke....if barang i ke yg hilang xpe..ni ade barang orang lain jugak yg hilang...argghh...ghaib kemana pulak semua kasut2 ni..yang pelik kasut2 yang hilang memiliki ciri2 yang same dengan kasut gue!...bersaiz sama...berwarna sama....berpatern yg sama ( ciri2 weges) mesti orang tu pun lbh kurang cm aku je kan saiz kaki die.... X tau la nk cakap mcm mne...~! 

I halalkan je la sape yg rembat shoes i tu...tp please...jgn amek orang lain punya...mybe yg amek ni x berkemampuan kan.....erm...len kali nk amek, tulis nota...selit bawah pintu ke...!! Ni main kebas je...weird! ade jugak penyangak rembat kasut...Mesti da lame ngendeng kasut i tu kan....huhuhuhu (ow...da lama usha2 heh!!)....

2 comments

January 18, 2011 at 10:28 AM

waa.. kena pasang cctv depan bilik.... hihihih aina g wat siasatan....

January 20, 2011 at 8:35 PM

uhuk3....benci tau!! orang lagi nk jimat...die g balon barang org...tuu la nk kne pasang cctv ni! hahaha...

Post a Comment