Saturday, January 22, 2011

~Field Work~

Hye2...Selamat petang semua...i baru alik joging nie...hahaha ( patut mention ke?....gedik je)...okay..x tau la kenapa tetiba diri ni rajin pulok nak ber-joging....hihihihi..partnr i?? sape lagi kalau bukan Djah n Hajar..... Okay, minggu ni adelah sangat 'pack' dalam sejarah 2011...sangat padat dan mampat jadual kami okay..Semalam hari jumaat, lab pagi dan petang...nasib baik lab petang tu kejap je..Thanks to my PA coz wat kelas sekejap..(kejap2 pun kol 4 jugak tau abes!)...Aktiviti hari ini, BAKSIS ape tuu?? BAKSIS tu Bakti Siswa...U all bile masuk u tau laa nanti....if x silap, BAKSIS ni da diwajibkan untuk semua Universiti...Kelas i pukul 8.30 untill 11.30 a.m...wat pg2 petang boleh ZzzzZzzzzzzzz (huhuhuhuhu...)...Esok pulak?? Esok AHAD okay...n we all kene pergi masuk hutan tau X??! if keje, sah2 i dapat OT...hehehehe....ape yg buat kat hutan tuu?? erm...nnti i akan cte later...so arini nak share about kerja lua yg kelas ktorang buat hari jumaat semalam....

Ape nih?? penah tgk x alat ni?? Okay, alat ni untuk digunakan mengetahui kandungan KLOROFIL dalam daun...petunjuk tidak langsung bagi status nitrogen dalam tanaman...^_^

Budak mane la lah ni, dok tengah2 hutan...(mcm jauh je hutan ni) huhuhuhu...ape pun hutan jugak k!! Jumpa pacat, lintah n ulat berbagai ulat...biasa la tu...rock x?? If lembik n kureng kental, jgn ambil course i okay...peace!! ^_^

Time ni i amek reading....thats why sempat snap pic...pic atas, i buat kerja...huhuhu 

With RahaHanym....^_^ sweet gurl....(members in my group).....

Conclusion yg boleh dibuat.....Erm...field work memang sangat best....dan...dan...sangat penat...huhuhu...penat sangat ke?? I ade 2 lab ari jumaat pagi n petang....after lab petang sempat lepak di Secret Recipe dekat MINES....hehehehehe...(bukan i sorang je...sorang2 comfirm x jd)...okay je...tp malam memang pengsan laa...hahaha. END~

2 comments

January 26, 2011 at 8:04 PM

aina !! haha... segan oooo ..hehe

January 29, 2011 at 9:32 PM

hello dear! welcome to my blog...^_^ ala, segan nape nye...truely, deeply its come from my heart...=)

Post a Comment