Tuesday, January 11, 2011

~RoadRealay : Inter Kolej~


Okay...kasut itu adalah simbol semangat kesukanan! wakakaa...

Wakil2 dari Kolej 17, KMR, KC, dan KTDI....



Wakil2 dari KOSASS...huhu..ramai kn....



Salam....hye selamat malam...Okay, semalam bersamaan 9 Januari 2011 telah diadakan roadrealay a.k.a lari berganti2 sejauh 1km....1km okay! i convert kan 1 km : 1000 m....jauh woooo....i x rela lau da sampai 1000 m...Dalam sejarah olahraga i pun cume sampai 400m je...tp tu semua tinggal kenangan je. I da pencen la dari dunia lari2 ni...setakat lari2 anak...lari kedek2 boleh laa...lagi satu, lari kejar bus! hehehe...Habit tuu start i study kat upm ni haa....kalau x lari, laju je driver ni jalan tinggal kn kitorg! huh....da la payah nk dapat bus alik KOSASS..

Okay...Firstly, CONGRATULATIONS!! sebab kolej kte telah jd JUARA keseluruhan bagi kategori lelaki dan wanita dalam pertandingan ini...1 lagi sejarah telah di lakar kan oleh warga KOSASS....yeah!! tepuk tangan sikit.....hehehe...Sy antara penyokong2 yg lantang memberikan semangat kepada atlit2 KOSASS..go KOSASS!! Time ni rase bangga la coz kolej sendiri menang...hehehe.so balik dengan megahnya...kolej i ni akan buat cheers lepas event..Cheers yg paling famous adalah 'Queen Up'...n cheers ni la yg paling best dalam KOSASS (itu bg i laa) hehe...terpegun tau kolej lain dengar...huhuhu...tp sebelum pro buat cheers ni i n junior2 1st sem da dapat hadiah yang baeeek nye...Tau x pe die?? First time cheers ni di ajar atau di turunkan pada kitorg masa orientation week... time tu memg buat dgn semangat sgt3...biase la baru2 nk wt cheers mne la tau step2 nye...skrg da pro da..!! hihihi.. i truskan...kali pertama buat, kesan2 yg kitorg dapat ialah suara hilang!! lepas tu tenaga habis....memg bg full commitment...yg paling dahsyat....meninggalkan kesan di PEHA...terkejut wooo time dapat tanda ni...i rase pembuluh darah i pecah laa mase tu!! ish3....sangat2 teruk huhuhu....ade tompok2 merah....da macam mangsa dera...tp jgn risau.. kesan tu seminggu je than hilang..sekarang buat 2 3 kali cheers pun xde hal la..=)


KOSASS ape tu?? Okay KOSASS ialah Kolej Sultan Alaeddin Sulaiman Shah a.k.a Kolej 7. Kenapa ada name Sultan?? Sebab di rasmi oleh Sultan Selangor pada masa tuu....One more things, KOSASS merupakan kolej tentera!! atau di lebih dikenali PALAPES...hehe...i adalah salah seorang Ex-palapes PSSTLDM...impian ini x kesampaian atas alasan2 yg berasas....Okay end of story..

Sedikit gambar2 untuk tatapan umum...

Muka2 Penyokong yg excited...haha...with Jah..


Ani dan Hajar....


Lari jangan x lari....! heheee...



2 comments

January 11, 2011 at 9:02 AM

cya la kosas..
sayang kosas lebih..hahha..mmuah..

January 11, 2011 at 9:53 AM

hahaha.....yeah!!! cayalaaa.....kosass the power!!

Post a Comment