Thursday, January 13, 2011

~yOu......huh!!~

Salam dan Selamat Malam....Okay, feel soo tired today... x minat sgt membebel panjang lebau...B4 i sleep just nak buat luahan hati yang agak tebuku and hampir beku ni...huh...i dont know why...why...n why.....kenapa sampai jadi macam ni...become worst.....Make up ur mind gurl, life ni penuh dgn liku n x semua nye indah...x semua org boleh terima cara kite....kenapa if ade sesuatu perkara x boleh nk berdepan or settle cara baik? Weird......(>_<).. As a human, kite x lari dari kesilapan...Okay, ape yg x puas hati sgt?? just tell me!!  I da cube habis baik n sehabis daya untuk pulihkan keadaan...tp u main tarik tali dgn i.... xnk ade jurang even we all da tau tentang background n ur previous story b4 masuk cni...i never care! tp kene jugak amek langkah jaga2...da byk kali ckap..x puas hati face to face kan senang..,bukan main perli2 or sindir menyindir! aku bukan nye makan org...makan nasi je! x selera lagi nk mkan org wt mase ni....Sabar org berbatas...so kalau nk sgt mcm ni, terpulang la....kau yg buat border line sendiri kan...Kau tau x, orang lain semua da x minat nk cakap dengan kau...cuma aku je yg nk byk ckap dgn kau,.tapi kalau da macam ni cara kau, bole jalan la...(bengang!) Seriously, i memg bengang!! Spoil my mood...

2 comments

January 15, 2011 at 11:12 AM

bawak byk bersabar & isghtifar. setiap masalah ada jln penyelesaian. yg penting jgn ikut hati & perasaan. kelak ia akan mengundang seribu satu mcm masalah. pergi joging ke, jln2 kat tmn atau baca al-quran. Insyaallah, jiwa aina akan tenang dan may be dpt selesaikan mcm2 perkara.

January 17, 2011 at 9:50 PM

yup2...setiap masalah ade jalan penyelesaiannya...dan sy tgh cube...apepun thank you..n dont worry sy tak mengikut perasaan tetapi ikut pertimbangan akal yg waras....=)

Post a Comment