Thursday, October 18, 2012

~...IKEA & Meatballs-Nya...~

Assalammualaikum.....

Apa khabar iman hari ini..? Semoga dalam keadaan sihat dan cukup zat nya. (^^,)  So, readers - viewers and stalkers u olls sihat ke tidak..? Hopefully sihat-sihat belaka. Actually i'm not feeling very well. Uhukuhuk... Little bit tired and stress. But, it will recover soon. InsyaAllah. Having too much test, need to read every single note.. it really make me sick. So far, i done my test 1 dengan jaya nya. Tapi bersyukur jugak sebab markah untuk test 1 subjek Emergency Response, it based on presentation and report. Alhamdulillah our group gets (A-) for this subject. Permulaan yang baik kaaan. Hehehe. Bdw, Thank you so much Prof Pauzi!!


Table for Two..... 

Thanks coz bring me here myfir!! Makan pun satu terapi kan..? ^^ Last week, we went to IKEA. Alaaa tempat yang pemes dengan meatballs tu, tau x..? Alaa yang tempat banyak perabot cantik-cantik tuu. Well, bawak perempuan pergi tengok perabot kan.. memang syurga duniaa la wei. Lagi satu, barang-barang dekat IKEA ni unik-unik belaka. Sediakan fulus nya saja. Makin membara naluri keperempuanan aku untuk decorate rumah. Huhuhu... Mula lah terbayang alangkah indah nya ruang tamu rumah aku nanti di lengkapi hamparan permaidani di sertakan dengan set sofa yang empuk lagi gebu. Bertema kan English style.... Cewah~!! Hahaha... Nampak tak pemikiran dia da jauh melayang..? Hah, excited tau! 

Aku lebih suka English style yang simple but nice. (^^,) Kito buek dio. Boleh je kan nak adjust jadi simple. Bagus nya di sini, diorang ada sedia kan showroom yang boleh kita jadi kan sumber inspirasi untuk menghias rumah. Boleh je u olls nak amik gambar dekat showroom ni. Nak feeling bagai dekat rumah sendiri pun bereh... Tade hal pon! Okay, jom tengokk gambar pulak. Asik bebel je karang lupa tunjuk gambar. Muehehehe...

Dapur idaman.... (^__^).. Nice right.?

Dining-Room...... 


I'm the BOSS too!! huhuhu..

Okay sudah cukup sudah...!! nak masuk semua gambar tak dapat la der. Hihihi.. Well, addicted gila dengan bilik di atas. Sebab dia kaler purple.!! Purple Okay! Bilik tidur opkos la tempat favorite semua orang. Haruslah selesa kaaaan... Nak rehat kan diri pun terasa aman, damai dan tenteram. (^^,) Baru nak feeling macam dekat bilik sendiri. Sekali ada price tag bergantungan pulak.. Bikin spoil~! =P. If korang nak hias rumah, nak makan meatballs, nak cari hadiah ke apa ke, nak cari soft toy ke.. datang la ke IKEA. Peh promote baek punya kan. Hehehe.. Okay, thats all! 


OhMissWhatEver__said : Need to settle down my work before Saturday.... Need to rest. Gudnyte peeps. (^o^)





30 comments

October 18, 2012 at 12:57 AM

wahh..lawo2 semua :)

October 18, 2012 at 1:25 AM

owg dengar byk cter pasal ikea meatballs ni tp xpnh ade chance lg nk try.. huhuhu..

October 18, 2012 at 1:45 AM

Blog Fatin Fadhillah : insyaAllah nnti akn ada masa. =) mmg sedap tau tin meatballs ikea ni. =)

October 18, 2012 at 3:45 AM

sedapnya tgk..belum smp lg hajat utk merasa meatballs IKEA..huk3

October 18, 2012 at 7:02 AM

huntung la.. tp sini mmg sdp pon meatball dia.. huhu

October 18, 2012 at 8:02 AM

x leh makan sebab x makan daging huhu

October 18, 2012 at 5:35 PM

Alaaa jelesnya! :( hahahhaha! by the way kita pon suka english styles!

October 18, 2012 at 7:31 PM

i also addicted dgn purple..:)

October 18, 2012 at 7:33 PM

selalu dgar kwn2 pergi sini tp xpernah pegi lagi.. nnt nak try la..hihi..=)

October 19, 2012 at 1:29 AM

miss fluffy: xpe, insyaAllah nnti akan smpai masa nya. hehehe =)

October 19, 2012 at 1:30 AM

zulhilmi tempoyak : kan3~!! sedap giLa~! hehehe.. cet, mana de untung. lalala. =P

October 19, 2012 at 1:34 AM

Phat: la yke.. xpe. x makan daging, kita makan ayam! =) =)

October 19, 2012 at 1:35 AM

Mummy Adriana : english style santek n elegant kaaaan~!! minat sgt3. =)

October 19, 2012 at 1:37 AM

Arra Ahmad: yeah~!! hehehe.. purple mmg kaler peberet. =)

October 19, 2012 at 1:38 AM

Miss Purple : jom3... dtg ikea! =) mesti cuba tau.

October 19, 2012 at 6:33 PM

waahh!! krukk2! peroot nih bunyi.. hik2.. boss2 smua bila lak nak lanje ain nih? hehehe..

suke tgk aina hepi.. ;D

October 19, 2012 at 11:52 PM

Bluewendy : hahaha.. ain la kena blanja bos2 dlu.. Eh~! (^^,)

Thanks dear! bila kte mau detim ni... =)

October 20, 2012 at 2:56 AM

semoga berbahagia dgn suami tecinta...

October 20, 2012 at 11:17 AM

PotiaCasaDelarossa: amin! hehehe..blum jd asben lg. InsyaAllah jodoh x kemana. =)

October 20, 2012 at 11:26 AM

uh~ i see Sweden flag XDD
-hetalia axis power fan-

October 20, 2012 at 11:29 AM

xXx chaos xXx : heheheh.. yeah! it's Swedish. =) =)

October 20, 2012 at 10:42 PM

Sedapppp nya tgok meatball tuuuuu :)

October 21, 2012 at 1:12 PM

NUR AIN AZMAN: kan3..!! memg sedap. =) mai la dtg ikea. hehehe *tuan rumah ke-2 ikea ajk ni.* ^^

Anonymous
October 21, 2012 at 1:36 PM

Ca'an: Kak aina.. Ikea memang best laaa. Perabot dia smua simple and cantik. suka sgt. harga pun not bad, sesuai dgn kualiti. =)

p/s: both of u are suitable. Sweet like cokolat. hahaha..

October 21, 2012 at 1:54 PM

bestnya tengok gambar mkanan tu.. hehe :D tak pernah lg pergi IKEA :)

October 22, 2012 at 10:20 AM

Anonymous: hahaha... cokolat heh! betul2.kan2.. best la perabot dia. ^^

October 22, 2012 at 10:23 AM

Haruno Hana 하나: heheh.. xpe dear. nanti pergi ye. InsyaAllah ada masa nya, ^^

October 23, 2012 at 12:18 AM

barang ikea mmg style laa.. ehh, ada x japanese deco kt situ? huh...

October 24, 2012 at 1:58 PM

caliph shuriken: betul2.. mmg style. boleh je nk buat japan style. =) hehehe

Post a Comment