Friday, March 11, 2016

~ Servis Terbaik Printcious.com ~

Assalammualaikum...

Salam Jumaat, penghulu segala hari. Uols ingat tak bulan lepas aku ada review website printcious.com. Website untuk hadiah DIY tu. Haaa kan. Teruja tahap petala ketujuh uols. Aku pun buat lah tempahan untuk sebiji mug dan ceramic tiles. Saja la aku nak test power ke idok service diorang ni. (^^,) So pada 29/2/16 aku start la design dan terus order. Gigih uols aku design ikut cita rasa and of course la limited edition. Korang pergi la usha dekat pasar seni sana.. ada ke design rare macam hakak ni. *finger crossed* Huhuhu.

Tak jadi beli casing... nak design lain pulak nanti.

Asal nya aku semangat gila nak casing phone. Hahaha, tapi tak puas hati sebab kurang menyengat pulak corak ni. So takpe, aku masih memikiran kan corak cun melecun, if kena dengan jiwa iols terus order. Okay sis brief dulu.. Mungkin ada yang first time dengar... Printcious.com.? Apa ni.? Ia adalah sebuah laman web pelbagai hadiah yang menawar kan perkidmatan percetakan. Di mana, kita boleh DIY design dan warna mengikut citarasa sendiri. Untuk maklumat lanjut boleh baca SINI

Sangat mudah. Jangan khuatir, pihak printcious.com akan menghantar email untuk bukti pembelian, resit dan tracking number. Uols boleh semak status penghantaran. Tempahan aku di terima pada 3 March 2014 menggunakan SkyNet. Dalam masa 3 hari sahaja, barang da selamat sampai ke tangan iols. So, korang boleh la bajet masa yang sesuai untuk tempah hadiah. (^__^) . Barang pun diorang bungkus rapi siap sticker FRAGILE. Nampak tak bertapa teliti nya bagi menjamin kepuasan hati customer. 

Secure habis bak ang.. Jenuh hakak nk un-wrapped

Precious gift from heart~!

Taraa.. hasil nya. Mug and Ceramic Tiles.

Mug ni aku deco untuk hadiah kan dekat officemate. Since birthday dia 4 tahun sekali.. Jadi aku bagi la something precious. Very rare tau.... Officemate iols kemain suka lagi. Mesti la iols suka bila tuan badan suka tak habis habis cakap " cantik nya cantik nya mug ni, warna pink pulak.. terharu kita..." hahaha rasa usaha penat lelah kita di hargai sangat. Sweet tak iols.? kalau sweet mari kita berkawan. Hiksss.. 

Oh yang ceramic tiles tu.. Saja la sis buat kenang kenangan abadi. Sis suka background belakang tu. Kawai ohsem sangat~! (^^,) paling penting gambar semua elok je kemas dan gambar tak pecah. Memang super duper high quality resolution ni. Keseluruhan nya, iols puas hati sangat. I rate 10/10. Perfect.!

Kindly visit ;


Address;

No. 30, First Floor, Jalan Tiara 4,
Bandar Baru Klang, 41150 Klang,
Selangor Darul Ehsan,
Malaysia.

Working Hours ;

Mon - Fri ( 9.00 am - 6.00 pm)
Sat (9.00 am - 1.00 pm )
Sun & Public Holiday (Closed)




OhMissWhatEver__said : Thanks reading and have a good day readers.~! (^^,)


16 comments

March 11, 2016 at 10:56 AM

aiyok memang kawai sgt..sesuai la hadiah mug rare cenggini utk important person yg kita dyg..lg2 penerima tu suka..kembang kempis la dh design sendiri.hahaha

March 11, 2016 at 12:02 PM

comel mug tu

March 11, 2016 at 2:59 PM

mummy buat tshirt aritu ;)

March 14, 2016 at 9:15 AM

kalau puas hati mmg ok sgt tu!

Anonymous
March 14, 2016 at 10:30 AM

Woahhh.. kawai betul.!

March 14, 2016 at 10:53 PM

Heard about Printcious just now, but cannot recall where. But the ideas of the creative mug memang superb. The service memang patut bagus so that clients/customers will keep coming for more, kan.

March 15, 2016 at 1:17 AM

Sangat puas hati la...

March 15, 2016 at 10:41 AM

Puan Kutu : Hahaha kann kan mmg kembang kempis la jadi nya. Hihihi, suka sgt bila org hargai hadiah kita. =)

March 15, 2016 at 10:41 AM

Dkna Abza : Tq dear =)

March 15, 2016 at 10:41 AM

Azlinda Azman : aina pun ada tmpah lgi ni. Tshirt I am~! hihihi sekali da order rasa nak order lg. =D

March 15, 2016 at 10:42 AM

nuyui a.k.a miss YUI : Betul~! puas hati sesangat.. =)

March 15, 2016 at 10:42 AM

Anonymous : =) thank you!

March 15, 2016 at 10:46 AM

Nisa' : yeah true! (^_^) Customer satisfaction tu yg utama kan. btw, thanks for the compliment dear! =)

March 15, 2016 at 10:47 AM

Qhaifa Nur : Betul sis.. =) kualiti superb.

April 4, 2016 at 11:34 AM

wow. cantik...
terbaik.
hadoi. da menggoda hakak ko ni dik oii :)
anyway, tq for sharing ekk.

April 5, 2016 at 12:18 PM

adianiez AIDA : hihihi.. sila jamu mata kak! welcome =)

Post a Comment