Thursday, April 14, 2016

~ Stock Clearance : Instant Rose, Instant Ivy Kek Nis & Shawl Bubble ~

Assalammualaikum..

Uolsss aryana_couture tengah buat Clearance untuk Shawl Bubble, Instant Roses & Instant Ivy KekNis. Hah Curlasss... Since ramai admin yang terlajak busy.. pihak kami mencapai kata sepakat untuk buat stock clearance. Gitu la semua perempuan kan. Sorang sedang berpantang.. sorang tengah tunggu masa nak beranak, sorang tengah busy jaga peti bank rakyat... Hakak.? Tak cukup tangan handle. Jadi kita clear kan secepat mungkin sebab hakak pun busy diknon, nak travel... Huhuhu. Memandang kan Ramadhan lagi 54 hari, lepas tu tiba bulan raya... hakak rasa sesuai sangat uols beli untuk pakai raya. (^__^)

1) Shawl Bubble 

Tak payah testimoni orang lain. Testimoni hakak cukup. Sebab akak memang akan plih yang terbaik aje. Kikiki.. Okay, I have nothing bad to say. Material memang superb, iron-less uols.. Sebab hakak kalau lambat pergi kerja memang main sauk je shawl tak payah iron. Walaupun lambat, yang penting harus gojes okies.. =P Corak sis pakai ni tinggal 1 sahaja ye. Lai lai.. sapa cepat dia dapat. 

Shawl Bubble. Harga sekarang Rm 18 sahaja..! 

2) Instant Rose

Instant ni sarung sahaja. I bet uols yang bersiap almost 1 hour sampai letih husband menunggu silap boleh hilang mood nak berjalan, boleh siap dalam masa 10 saat.  (^^,)  Boleh jadi uols pulak yang tunggu husband bersiap.. Hikss. Yang penting labuh menutup dada.!

Instant Rose. Clearance Rm 20..!

3) Instant Ivy Kek Nis

Ramai mengeluh tak reti lilit shawl. No worries. Sekarang ada Instant keknis. Sarung, siap dan cantik. Labuh adjustable. Warna ni je kak..? Iye sis semua.... Kita ada 40 helai yang da terjual. Ni je yang tinggal. Harga menangis bucu katil celah katil semua ada. Haha.. 

Price Rm 15... sahaja!

Postage just add Rm 5 untuk Sm. Sabah/ Sarawak Rm 7
Cod...? KLCC/ LRT Wangsa Maju. Selamat menjamu mata! 


OhMissWhatEver_said : Beauty is not in the face, beauty is a light in the heart. (^^,)


36 comments

April 14, 2016 at 1:55 PM

Ini kalau anak kakak nampak mahu diborongnya Aina.

April 14, 2016 at 1:57 PM

Tu la conel comel modelnya tu buat tudung lagi cantik

Anonymous
April 14, 2016 at 2:31 PM

serius! cantik nya semua.. boleh cari tudung raya. hehe

April 14, 2016 at 2:41 PM

cantik..:)

April 14, 2016 at 4:29 PM

Wow! pakai-pakai terus cantik ya... ;-)

April 15, 2016 at 7:33 AM

Amboi dikkkk..... ko niaga kalah butik tau haha....
Dah modelnya cantik, cantiklah tudung tu jadinya....kalau mak? Huh... harus menangis! Bukan org yg tengok, tudung tu yg menangis sebab kilauan yg pakai haha...

April 15, 2016 at 7:44 AM

Amboi dikkkk..... ko niaga kalah butik tau haha....
Dah modelnya cantik, cantiklah tudung tu jadinya....kalau mak? Huh... harus menangis! Bukan org yg tengok, tudung tu yg menangis sebab kilauan yg pakai haha...

April 15, 2016 at 10:49 AM

Assalamualaikum...

Hmmm...menarik juga...

Anonymous
April 15, 2016 at 11:36 AM

macam macam tudung dan design sekarang ni... all the best dear.

April 15, 2016 at 12:01 PM

cantiknyaaaa.....

April 15, 2016 at 12:48 PM

Teringin nk pakai jenis cam gini senangkn...
cantik...

April 15, 2016 at 8:05 PM

Mudah kan...sarung ja...paling suka xperlu iron hehe

April 15, 2016 at 8:05 PM

Mudah kan...sarung ja...paling suka xperlu iron hehe

April 16, 2016 at 11:38 AM

cantik je sis pakai :) prices pun not bad.. murah2 semuanya+ cantik2. :)

April 17, 2016 at 3:06 PM

cantik dan murah..tp raya dlm pantang.tak payah beli la shawl raya.hahaha..

April 18, 2016 at 9:07 AM

semua cntik cntik =)

April 18, 2016 at 12:13 PM

Kakzakie Purvit : Ahahaha.. mai soh borong kak =P

April 18, 2016 at 12:15 PM

babYpose : Hehehehe... aina bidan terjun je. Tp btul sis tudung terletak je =)

April 18, 2016 at 12:15 PM

Anonymous : Haaa mai mai serbu ig kita =)

April 18, 2016 at 12:15 PM

Normi Nieza : tq kak =)

April 18, 2016 at 12:16 PM

Mrs. A : hahaha gitu la mrs.a tak pyh belit belit. sarung je.. tak pening. =D

April 18, 2016 at 12:17 PM

hainom OKje : Hahaha... pomot baik punya kan maak. =D

April 18, 2016 at 12:17 PM

Fida Z Ein : Waalaikumsalam... tq sis =)

April 18, 2016 at 12:18 PM

Anonymous : tq dear.. btul tu.. pelbagai design ada da =)

April 18, 2016 at 12:18 PM

Nieyl : =) thank you kak... hehe

April 18, 2016 at 12:19 PM

Qhaifa Nur : Btul kak.. sng. skrg ni peberet instant je =) hehe

April 18, 2016 at 12:19 PM

ct cheery : betul... yg x perlu iron ni mmg sng nk bawak travel. kn? =)

April 18, 2016 at 12:20 PM

nadhie wueen : Tq dear.. =) harga terlajak murah kan..hehe

April 18, 2016 at 12:21 PM

Puan Kutu : Hahaha selamat berpantang kak..! tu la raya tahun ni tgh berpantang ye.. tp xpe, meriah ada org baru =D

April 18, 2016 at 12:21 PM

nuyui a.k.a miss YUI : Thank you syg..=)

April 18, 2016 at 2:43 PM

Salam singgah ingat dah up up entri hee :)

April 19, 2016 at 12:40 PM

babYpose : wasalam..tq dear =) da update hehe

April 20, 2016 at 11:33 AM

Model ni main peranan tau, dik. Tengok model comel sangat rasa macam semua pun nak diborong. Dahlah harga bucu-bucu katil aje, kalau tak ambil memang terhantuk buculah jawabnya!

April 21, 2016 at 9:26 AM

Mummydearie : Ahahaha kak. harga sipi sipi nak terhantuk bucu da ni... =D

April 21, 2016 at 10:40 PM

cntiknysss2

April 22, 2016 at 8:39 AM

Thank you syg. =)

Post a Comment