Monday, April 4, 2016

~ Baju Pengantin Anzalna Nasir ~

Assalammualaikum....


Hello monday! Aku teruja tengok Baju pengantin Anzalna Nasir... Serius sis kagum..! Iols sangat susah okay nak minat artis mesia ni. Boleh kira dengan jari, artis yang aku suka.. Antara nya Lisa Surihani & Anzalna Nasir. Diorang ni classy kan. Paling penting tak ada sangat gosip gosip liar dan sopan jugak dalam berpakaian... (^_^)  

Pwincess sangat awak... (^^,)

Awak nampak macam Lavender... la! 

Orang kata, orang cantik pakai apa pun cantik. Yup betul..! Beauty attracts the eye but personality capture the heart. Semoga bahagia till jannah Anzalna. Siapa yang bakal mendirikan rumah tangga, uols boleh la inspirasikan dress Anzalna ni. Sopan dan mengancammm sangat. Dulu fenomena baju pengantin Scha_Awal. Tahun ni fenomena Anzalna pulak..! .(^__^).


 OhMissWhatEver__said :  Okay nak pergi breakfast dulu, sis tak lena tido tengok baju Anzalna ni walaupun sis takde calon yang menanti. Kehkehkeh =P ...! 

43 comments

April 4, 2016 at 9:47 AM

Serius! memang terkesima tengok gaun pengantin Anzalna yang barbie doll tu. lawa sangattttttttt! wedding dress of the year :)

April 4, 2016 at 10:04 AM

memang lawa! suka tengok gaun kat atas sekali tu :D

April 4, 2016 at 10:04 AM

tq ye singgah blog aida.
yg kedua tu sgt cantik!!!!
gojes abis!

April 4, 2016 at 10:18 AM

yg no dua tu cantik..yg style kembang2 ala princess ni tak berapa minat sgt.huhu..tp baju anzalna ni memang jadi fenomena la kan

April 4, 2016 at 11:17 AM

Siqah Hussin : kaaaaaaaan! fuhhh lawa sungguh la hai. Sesuai sgt dengan dia.. =) btul tu.! wedding dress of the year. =D

April 4, 2016 at 11:20 AM

nadhie wueen : lawa sgt dear.... menangis tgk. Hahaha.. kan mmg queen of the day betul.

April 4, 2016 at 11:20 AM

adianiez AIDA : Welcome sayang... Betul. Light purple, sejuk mata memandang gituu =)

April 4, 2016 at 11:22 AM

Puan Kutu : betul tu PK. Mmg fenomena. Skrg ada kan.. batik yg diorg canting ikut corak anzalna no.. Hihihi kain cotton pun ada. Suka jugak yg bawah ni.. yg atas tu klu tinggi mmg sesuai. Kalau aina pakai jd casper trus. Huahua.. =P

April 4, 2016 at 11:41 AM

Cantik-cantik dress dia..huhu

April 4, 2016 at 11:48 AM

Memang cantik baju pengantin Anzalna ni, macam puteri-puteri kayangan jerk. Hahaha!

Katanya sampai ada kawan artis sendiri yang cemburukan. Eh, dah tak sempatlah nak pakai gaun macam Anzalna ni, Aina ya. Tapi tak apalah, orang cantik dengan senyuman menawan, pakai apa pun cantik tau, Aina ^_^

April 4, 2016 at 12:53 PM

mmg cntik pun dia ni.. lawa sgguh..

April 4, 2016 at 1:51 PM

3rd reception pon nice dress dia! :D

April 4, 2016 at 2:01 PM

Haah! Cantik sangat kann.
http://nnakhairudin.blogspot.com

April 4, 2016 at 3:23 PM

serius mmg cantik gile baju pengantin die.. lain dr yg lain!

April 4, 2016 at 8:27 PM

Macam barbie doll <3 <3

April 4, 2016 at 9:10 PM

baju cantik dipakai pengantin yg cantik bertambah cantiknya..

April 5, 2016 at 12:33 AM

Makchaq tak kena Anzalna ni.. (kami x dak tv..)
Tapi memang cantik la baju dia..nampak lain dari yg lain

April 5, 2016 at 10:19 AM

Umie Yana : betul... taste dia mmg power kan =)

April 5, 2016 at 10:19 AM

Mummydearie : wahh sampai ada yg jeles tu MD. Baju kerlasss kan. Hihihi Thank you kak.. =D

April 5, 2016 at 10:20 AM

nuyui a.k.a miss YUI : betul tu yui.. sangat lawa.

April 5, 2016 at 10:20 AM

M I A : Pendek kata baju dia smua mantap n cun kann =) pandai pilih!

April 5, 2016 at 10:21 AM

Nur Nashwa Alia Khairudin : Kannn! suka tgk =) Tq singgah dear =)

April 5, 2016 at 10:22 AM

E'in : Betulll... lain sangat babe. Teruja tgk! haha

April 5, 2016 at 10:22 AM

Fr Hnxh: Betul betul... princess sangat kan gaya nya. =)

April 5, 2016 at 10:23 AM

paridah : Setuju tu kak... makin berseri seri jadi nya. =)

April 5, 2016 at 10:24 AM

makchaq : Hehehe.. xpe makchaq.. yg penting baju dia tu menarik perhatian dan mata yg memandang.. kan.? =) Kena sangat material n design baju dia. =)

Anonymous
April 5, 2016 at 3:14 PM

Gorgeous sangat dia ni...

April 6, 2016 at 9:22 AM

Yelah sangat tak de calon yg menanti. Yg duk sekalu cite dlm entri tu sapa cik Aina hihi....
Dah katanya mahal mmglah cantik Aina....

April 6, 2016 at 9:23 AM

Yelah sangat tak de calon yg menanti. Yg duk sekalu cite dlm entri tu sapa cik Aina hihi....
Dah katanya mahal mmglah cantik Aina....

April 6, 2016 at 10:15 AM

Anonymous : Betul.. gorgeous gila uols.. =D

April 6, 2016 at 10:16 AM

hainom OKje : Hahaha makkkk yg tu hanyalah kenangan.. sobb sobb.. Hui tula makk.. mahal n si pemakai pun bukan cecalanng cantik nya. yedok.? =)

April 6, 2016 at 11:15 AM

alzalna mmg dah cntik dah...suka sgt tgk tang rambut dia...

April 6, 2016 at 11:44 AM

Husna Rahman : Betul tu... hihiihi suka style dia =)

April 6, 2016 at 4:23 PM

cantik sangat

April 6, 2016 at 4:34 PM

Azlinda Azman : Betul tu kak... pretty lady =)

April 6, 2016 at 9:28 PM

anzalna ni cantik..orgnya pun lembut je..serius dia pakai apa2 pun cantik

April 7, 2016 at 11:51 AM

azizah green line : betul tu jijah! lembuttt je kan.. =) pakai apa pun terserlah aura hehe

April 8, 2016 at 6:47 AM

Baju at the 1st picture tu memang cantik..kita pun berkenan

April 8, 2016 at 6:47 AM

Baju at the 1st picture tu memang cantik..kita pun berkenan

April 8, 2016 at 9:10 AM

ct cheery : Yup! princess sgt kan =)

April 15, 2016 at 7:41 AM

Ha !! Betul ke yg tu kenangan? Bukan nak kawen dah ke?

April 15, 2016 at 7:41 AM

Ha !! Betul ke yg tu kenangan? Bukan nak kawen dah ke?

April 15, 2016 at 10:56 AM

hainom OKje : Hihihi Maaaakk.. andai jodoh sudah tertulis pasti bersama kan mak.. mgkin bkn skrg mgkn akan dtg. eh.. bermadah pulak.. =P

Post a Comment