Thursday, September 8, 2011

~Berakhir suda Cuti Semesta~

Assalammualaikum......

Hey guys...~! sedar tak sedar cuti sem 4 bulan aku telah melabuhkan tirai nya. Rasa macam baru semalam je sampai rumah.. (^^,). Hari ni tepat pukul 9 a.m waktu tempatan aiNa akan berangkat ke KL. Doakan i selamat sampai ke destinasi ye. Jangan tertanya-tanya pulak, napa la budak aiNa yaZid ni lama tak hupdate blog..napa la aiNa yaZid ni tak muncul-muncul...I tak menghilang diri pun. Cuma tuntutan waktu yang tak mengizinkan. 

If i tak update blog, aiNa tetapkan akan buat blogwalking bila free nanti.... just leave  ur footprint and i will visit u back.. (^^,) deal..?? rasa berat pulak hati ni nak balik uni. Ape ke hal nya ni..? Ow, mungkin sebab aku teruja tengok kucing-kucing dekat rumah ni yang sibuk nak mengawan. =P. Ada 4 ekor kucing, 3 da jadi kucing gatai.. sekor ni aku rasa tak akil baligh lagi kot. Macam takde perasaan je aku tengok. Eh., sekarang musim mengawan ke..??

So, this sem aku dapat bilik tingkat 3. Caya lah.~! Ape pasal tak bagi penthouse terus..? rasa macam kene Parkinson bila check  no bilik.. Ape pun terima kasih la sebab bagi i stay kolej.. keh3.. *banyak complain lak bila da dpt hostel* (^^,).  Selamat kembali study ye kawan-kawan.. Naik ni kene polish otak yang da berkarat barat ni. Tulisan wa pun nampaknya da style tulisan doktor bedah. Maklum lah, dekat rumah asik pegang senduk dan kuali je. (~_~)

Ruang paling best dalam bilik..! My blanket, thanks for keep me warm at night. (^^,) 

Hari pun da lewat malam..aiNa nak kene ZzzzzZZ, esok nak berjalan jauh ni. Sebelum tu, aiNa nak cakap sikit..terima kasih blogger yang sudi baca n drop komen dekat blog comot aiNa. U  all memang terbaik~!  Sokongan dan kritikan u all aiNa terima dengan hati terbuka. Sepanjang cuti ni, ramai juga yang aiNa da kenal. Termasuk la Cik Bulan n Rapunzel yang satu U dengan aiNa rupanya.. pasni boleh la kita dating~! muehehehe.. Okay, daaa.. Gudnyte.

OhMissWhatEver__said : Terasa bagai kan tidur di ladang buah-buahan.. nampak sedap tak tembikai kat atas tuu..? Dont forget me guys. (>_^) tata~!

17 comments

September 8, 2011 at 2:55 AM

ala..da nk blik da...t msti busy kn..xdpt nk lawat blog eyda..pe2 pn..nice patung spongebob 2..nk pnjam leh..=)

September 8, 2011 at 7:31 AM

Selamat Hari Raya Mohon Maaf Lahir batin

September 8, 2011 at 8:06 AM

selamat kembali belaja..belajo rajin2 tau

September 8, 2011 at 8:55 AM

tu kat cadar tu..apsal ada tompok2 taik unta?haha

selamat kembali belajar :)

September 8, 2011 at 9:43 AM

moga selamat sampai ;)

September 8, 2011 at 11:44 AM

tgk deco katil u...akk teringat masa zaman single.. sekarang ni tak pegang teddy bear da.. pegang baby plak hehe

September 8, 2011 at 1:12 PM

ehhhh...asal balik cepat sangat? ika balik ahad kottt~ kalau leh isnin tu pagi baru jenguk muka kat UPM...:P haha...nanti kita gathering dgn si bulan sekali...^^,

September 8, 2011 at 3:38 PM

hai dear...visit u..wow,cute ur spongebob.I have his friend..patrick..hehe..anyway,welcome back to "U".Study bebaik eyk..rajin2..chayo2..=)

September 8, 2011 at 5:05 PM

patut la ada backlink sini..ecece..bangga i nyah nama i ade situ..ok2..si repunzel (ika) dah ajak kita makan ayam penyet kat sunway..and of kos kowang bdua la kena blanja bulan..hahahaha..:P

September 9, 2011 at 4:11 AM

heheh nope2 !! xkan lupakan awk la !! ;) slmat kmbali pd alam yg nyata..heheh ;)

September 10, 2011 at 11:26 AM

teruskan perjuangan...

September 11, 2011 at 1:31 AM

ainaaaa..selamat pulang ke uni..hehe selamat berpolish2 otak sekali :P. btw, goodluck for new sem dear :)

September 11, 2011 at 1:46 AM

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

September 12, 2011 at 9:56 PM

Eyda Dania : dear, i'm little bit busy. but dun worry, aiNa akan buat bw nnti. heehe, nak spongebob..? meh3.. =)

cardiacku :hye~~! Selamat hari raya to u too. =)

Mr. B : thanks mr.b. insyaallah, i will... =)

afzalsukasuki : kah3...tu biji tembikai la nyah.~! Trimas afzal. nice to know u here.. =)

ORLANDO AHMAD : thanks..alhamdulillah selamat sampai ke destinasi.. =)

September 12, 2011 at 9:59 PM

Farzlyna Mustafar : hehehe..best nya da ada baby~! =). Nanti after married, aiNa ikut jejak akak pulak. time tu tak tau la bear2 tu semua da ke mna pegi nya..

ika : orite baby~!! aiNa ada hal skit dear.. tu yang smpai awal. =)

ChentaEty : thanks dear..~! hahaha.. i pun nak cari kawn utk spongebob nnti.. =)

September 12, 2011 at 10:04 PM

cik bulan : hahhaha..orite t dating okeh.. see u there~! nak belanja tunngu ahkak kije okay nokk. =P

misspurple : hahaha..tu la rasa macm baru keluar kepompong ni.. anyway, thanks dear~!

Man : okay2, thanks you~!!

milo : thanks yunk~!.banyak benda nak kene polish ni. karat pala da. hehehehe...

September 12, 2011 at 10:05 PM

Wanita2u : i will join , when i free.. bdw thanks inform.=)

Post a Comment