Sunday, September 18, 2011

~Minggu pertama~

Assalammualaikum....

Selamat pagi malaysia...~! (^^,). Ceriakan hari minggu anda. U all apa celor..? hehehe, eh kadang-kadang aku lupa yang aku ada blog. Uh, seminggu ni terlalu banyak urusan yang perlu di langsai kan. Sehingga aku rasa tak cukup kaki dan tangan...assignment toksah tanya la naa. Semua da tinggi bagai gunung. Korang da ade assignment belum..?

Tempoh seminggu ni la kau boleh drop subjek, tambah subjek... Lepas ni, takde rayu-rayu heh. Nasib kau la dapat subjek or dapat lecturer tak best. Tapi lagi susah kalau dapat lecturer yang kedek markah time exam. Masa ni la kau perlu kan pandangan senior tentang lecturer tersebut. If jawapan tu negatif or suam-suam kuku, better kau cabut lari~!Minggu ni aku turun naik fakulti dari ground floor hingg 2 floor. Seronok sangat. I memang suka naik tangga turun tangga ni. Sebab tu dapat bilik tingkat 3 kan.

Finally, dapat juga  tukar kursus dari Teknologi Pengawalan Pencemaran Udara kepada kursus Rawatan Air Minum. Dan secara tidak langsung jadual hari isnin tak pack macam 1st day hari tu..(^__^). Dalam kesibukkan, sempat lagi baca novel. Novel apa..? taraaaaa.....


Kak Liyana Zahim~! Novel akak awesome laa.. (^^,) keep it up.~! aiNa sentiasa support akak. Nama Bujang Sudin bikin org gelak guling2 la. Da tau da ape simbol boya tu.. Eh, u all da baca belum..? kalau belum sila-sila la beli. I love Zara Yumna name. Boleh bayangkan dia memang cantik. (^____^). Eh kata busy cmne sempat baca novel..? I baca before tidur okeh. Rutin baca novel before tido selalu di praktikkan. Ala-ala bedtime story gituw nyah..Cuba praktik kan if u all minat membaca. Okay, babai.

OhMissWhatEver__said : Rasa sesak dalam minggu ni... need some space n take a breath.~!

26 comments

September 18, 2011 at 2:07 PM

ye, first week ni sangat tensen... nasib boleh keluar...heheh

September 18, 2011 at 3:40 PM

suke bce novel erk..t leh ctekn kt eyda sblum tido..hahaha..eyda xsuke bce novel...

September 18, 2011 at 8:01 PM

best erk? nak carilah pasni ^^

September 18, 2011 at 8:35 PM

@Miz Novexx : kan...lepak gile 1st week ni. Rasa nak tanggal segala skru yang ada..alhamdulillah blh. =)

September 18, 2011 at 8:36 PM

@Eyda Dania: ow yeke..hehehe, bolh2. nanti aiNa cerita kan. ala2 gaya bedtime story k. =) hihihi..

September 18, 2011 at 8:37 PM

@Kathy Tuah : best3..~! Cari la.. konfem puas hati.. =)

September 18, 2011 at 9:18 PM

oo dlm ni ade cite kisah si buaye ...

September 18, 2011 at 10:25 PM

o-yeah~! Hehehe...eh, cumel boya kaler biru tuu. deco novel ni pun ceria ajE..like3...~!

September 19, 2011 at 12:56 AM

Dah beli.. best2.. sedang mengumpul kekuatan utk menghabiskan bacaan.. heh heh.. ;-)

September 19, 2011 at 2:14 AM

sibuk ngan final projek..

lalala

September 19, 2011 at 3:58 PM

nnti sy try baca novel nie...
look interesting.. :)

September 19, 2011 at 10:31 PM

assalamualaikum sis.. lama tak lawat blog nie. busy lah sangat. kalah org keje, hehe.. saya nak baca jugak novel tu!! mcm best je, hehe

September 20, 2011 at 12:05 AM

reza al-razi : hahaha..best kan~! cayok2.. enjoy reading!. (^^,)

September 20, 2011 at 12:07 AM

orlando ahmad : pojek2 juga. take time tuk release tensen~! =)

September 20, 2011 at 12:08 AM

Irsyad Syah : cuba baca, konfem takleh benti..interesting sgt~! =)

September 20, 2011 at 12:11 AM

Ratu Lissa : wasalam dear~! Hye, lama tak nampak lisa. so how's ur upsr..? sis doakan lisa dpt straight A's. hahaha, tu la bz macm kije je kan. Try baca dear. sis kasi 5 star kat novel ni. (^___^)

September 20, 2011 at 9:40 AM

gua pon ada layan novel...kt www.kedaibuku-online.com

September 20, 2011 at 9:27 PM

study rajin2...yakin boleh!

September 20, 2011 at 9:44 PM

gua tertidur : gua~! Lama gila tak nampak gua.. huhuhu. caya lah gua layan novel.~! nnti aiNa nak g web kedaibuku-online tuu. =)

ila : insyaallah...~! akan ku gagah kan juga langkah ini. hehehe.. bdw, terima kasih.. (^^,)

September 21, 2011 at 7:42 PM

Aina dearest.. Tq very much beli novel akk ni.. Huwaaa.. Nanes skali sbb tampal pic novel cam komik naruto ni kat blog aina.. Hehehe.. Akk da lama tak on9 pesbok bz ngan cri kije sana sini.. Susah bebeno cri kije.. Neway.. Once again mekaseh darling!! :)))

September 21, 2011 at 7:44 PM

Eh pesbok lak.. Blogla.. Hahahahha..

September 22, 2011 at 9:14 AM

hahahaha..takmo nanes~! hiihi..ow, yeke..aiNa doakan akak dpt kije tak lama lagi. insyaallah. jgn putus asa k. rezeki ALLAH tu ada di mana2. gudluck sista~!

bdw, ur welcome sis. Success owez yaw~~! (^^,)

September 23, 2011 at 2:08 AM

mcm best je novel tu ehehee..

September 23, 2011 at 8:22 AM

niesasukasuki...serius best~! (^^,)

September 27, 2011 at 7:56 PM

awesome ke aina??.uiksss tlg ceritakan leh..huahua

September 27, 2011 at 10:54 PM

hahahaha...eleh, p beli dan baca la. eh2, kan ahkak liyana zahim ado. suruh la dia cerita kan.. =P hihihi..

Post a Comment