Thursday, April 21, 2011

~Aku dan Kaca Mata~

Assalammualaikum dan selamat tgh malam readers! huhuhu..okay, actually i da nak tidur. Tp b4 tidur on9 kejap. And i'm interested nk join contest aku dan kaca mata. Wow, this is my first time join contest..terkejut x?? haha..jarang k makcik ni nak join contest. By the way saya telah di tag oleh Jue. Thanks ye cutie..Serba sedikit tentang contest ni. Ia di anjurkan oleh FaRa VaVaVoom...


Ni la dia Cik Fara kita....^_^. Agak2 boleh lawan spek cik fara ni x?? hahaha...


Okay...Credit to khairol nadiah. Ini di antara gambar yang menjadi sebahagian dr memori saya. Seronok sgt cz travel with my friend.. Location...Langkawi Cable car. So, kenapa i suka spec ni?? SEBAB... ia merupakan spec pertama yang i beli.. Kita akan lebih menghargai barang yang kita beli dengan hasil usaha sendiri right? Made in Vincci. Okay brand biasa saja, kelebihan nya tahan lama, tahan lasak dan sangat selesa..Thats all. ^_^. Sehingga sekarang, i still guna lagi spec ni even da ada spec2 lain...

OhMissWhatEver__said : Okay setel sudaa...sekarang perlu tag orang pula ye...gudluck ye semua...hehe.

Tag mereka yang goJes :
* Effa *

Mai la kita join ramai-ramai.....just for fun...^_^
Click sini....Contest ---> "aku dan kaca mata"

9 comments

April 21, 2011 at 5:30 PM

gwed luck aina!!!

April 21, 2011 at 11:31 PM

thnx ! tp mcm xde laa gmbo pakai spek. kena snap neh. hihi

hub 085310841972 by mjbs fm aceh utara

hub 085310641972 by radio mjbs fm aceh utara

April 24, 2011 at 5:11 PM

wah kalah la spect fara dari segi jenama . besar tak dapat dinafikan lagi , fara menang . hehe . thanks join, fara akn cube cari n publish top 20 be4 30 april . rajin bw ea . kot2 terpilih :)

April 26, 2011 at 11:39 AM

wah cantikkk :D
goodluck!

April 27, 2011 at 11:28 AM

jue: thanks jue, gudluck untuk kamu juga..

feel: welcome dear...snap tau! hehe

fara: haha...okay dear..

myz: thanks 4 ur wish....^_^

April 28, 2011 at 1:44 AM

hai blogger upm..
fak kite sebelah je hihi
btw gud luck :)

April 28, 2011 at 8:25 AM

hye...owh, u food tech yew??
anyway, thanks tau...^_^

Post a Comment