Thursday, April 7, 2011

~YumMy~


ThanK yOu, pizza Hut crew Jusco BalaKong....we luv it *melebih lak aku nih =P*


Besday GuRL...aJa mY.. *nak cite jugak walaupun da lepas*


Huahuahuahua...padan muka! time ni kami buat rules..kitorang semua kene suap si aja ni..^_^ nasib die leh telan.kalau x kecik ati mak noo..!

Assalammualaikum...selamat malam semua..time ni kitorang sambut besday aja..n time ni ibu dia tengah sakit. Sekarang alhamdulillah ibu da sihat ckit...^_^ so, kitorang ni yang berapa kerat ni hanging out sesama... kek di atas tu dari i n cik melawani..made from Secret Recipe...Seyes sedap, try la! nama dia Butterscotch.

Picture kat atas tu, crew pizza hut yang bagi..




Siap nyanyi lagi tau..cmne diorang tau?? Starting nye kitorang minter lighter nak nyalakan lilin..alih-alih x sampai 10 minit diorang dtg ramai-ramai sambil menyayi. Ingat ade orang lain celebrate besday sekali. Rupanya diorang dtg tempat kami. Time ni kenyang tersangat-sangat! Da makan macam-macam. N thanks once again aJa my coz belanja kami semua..next time belanja lagi tau...^_^ hahahha...


Okay, Ahmad Farid n kami semua da pening..macam mana nak abeskan benda ni..ape pun rezeki usah di tolak ye...kami pun dengan rase senang hati, cube push untuk makan, yelah nak jaga hati crew yang terlibat.. orang berbudi kita berbahasa..orang memberi kite merasa. betol x kawan-kawan? ceewaahh..

The End.......


Berangan sik! Kalau la aku muat....*_*


Sorang lagi mak Enon berangan...huhuhu

5 comments

April 8, 2011 at 9:47 AM

siot!~

April 10, 2011 at 1:10 AM

haha cumil je ;)

April 11, 2011 at 4:20 PM

dear..kamu ditagged..
http://www.gacontestsunsweetz.bogspot.com

April 12, 2011 at 8:23 AM

ada je baby nye besday, dia yg banjer..patut korg aaa banjer dia! huhuhu

mella tu, ada hati nk pakai baju tuh?? tlg laa mella, hentikan!

April 12, 2011 at 10:27 AM

huhuhu....keje nanti kitorang belanja la die ramai2..=)

Post a Comment