Tuesday, April 12, 2011

~FestiVaL KasuT 2011~

Assalammualaikum...hye! lama kan x besua kat blog...^_^. Lately ni busy yang amat..we all da nak final. Tinggal lagi 2 minggu je di bumi upm. Minggu dpan, da start study weak. Minggu ni i rase macam x cukup kaki dan tangan. Semua report, assignment, presentation semua kena buat minggu ni..yang paling buat kitorang skit jiwa, Oral Presentation..okay, fine da nak last2 baru nk cari class nak ganti n ape2 jela..pastu nak tension2 pulak. Tau x kitorang lagi tension bile kerja bawah tekanan....arggghhhh..nasib baik benda alah ni carry markah..kalau x wa buat dUnnO je..k la, tutup mimpi ngeri ni.

Minggu lepas ade festival kasut antarabangsa di PWTC....sape yg pergi?? agak2 kita ade terserempak x?? hehehe..Best sangat. Rambang mata seyh. Tp kene la beringat kan..i ni student aje. X berkemampuan nak beli banyak2 atau mahal2 huhuhu..kalau dlm purse duit berkepok2 x pela jugak..^_^. 



Superb la kan....huhu, ow yang di atas ni rekaan semata2 untuk competition..jangan teruja sgt ye! Memang nice laa..harga pun lagi la nice..

Banyak sangat kasut2 yang menarik. Tak kesah la kan samada untuk dijual atau hanya sekadar pameran.. mai la kite tengok k..

Rekaan Zang Toi....



 
Kasut merah kat tengah2 ni same kumpulan dengan kasut yang ade mata ni...Rm 3000 ye makcik-makcik sekalian..n dia x jual pun.. sape yang kepingin sila la order..huhu. Mak x rela nooo..terseksa diri.



Okay yang ni semua adalah hasil seni tangan...tengok la..halus kan? yang di atas ni dr batik tau..harga nya mak oii..Beratusan jugak ye..^_^

I suka design yang tengah tu..comel giler! jap ea, upload lagi..


Funky wei...!

Ini adalah mereka2 yang menggila sewaktu berada di festival ini....antaranya...

Haja n Buda...
Me...a.k.a my Self...^_^


NyonYa Shoe yang dibuat menggunakan coklat..memang harum semerbak bau die...rase nak makan aje..n da dicatat dalam Malaysian Books of Record...x ingat la bape kg coklat yang digunakan...*_*

Antara yang mencuit hati keperempuanan i....



Hanya pameran aje...kasut-kasut cilik ini..


Saje je...*owh gedix betul kan...*


Footwear competition...

Okay kami da nak blik, sticker di lengan adalah bukti ye......dan hasil tangkapan kami....

Okay babai!!...Next year jumpa lagi ye festival kasut....festival buku...festival makanan...^_^

OhMissWhatEver__said : My dad ckap, ingat berkenan dgn kasut Jimmy Choo...wahahaha...aiyok ayah!! mahal wook kasut nye..tunggu la chek ni jadi jutawan ka..baru la sepadan pakai kasut Jimmy Choo..._bye semua._LuV u._muuaahhh!!

6 comments

April 12, 2011 at 11:18 AM

gambar jimmy choo punye design xde ke? lewre ke? dr tahun lepas nk pegi tp xde kesempatan..yg tahun lepas terlepas..tahun ni pun terlepas... :(

April 12, 2011 at 5:07 PM

Beli yg sesuai utk ke pelbagai majlis.

April 13, 2011 at 12:02 AM

kt mne nie..??

April 16, 2011 at 2:06 PM

beeha: xdela dear..terlepas pandang kot...xpe, next time ade lagi,, jom la kite pergi...=)

man: yup2...beli yang sesuai n selesa..tu yg pentg kan..

mlyn: dekat pwtc dear..

April 19, 2011 at 5:28 AM

xtau pun.. huhu... klau tau ni mesti g..

April 28, 2011 at 8:56 AM

la yeke...masuk berita tau.hehe, x pe next time nanti pergi ye..

Post a Comment