Saturday, April 2, 2011

~I'm tired *_*~

Hello dear...sgt2 x cukup rehat...... dalam kepala masih teringat-ingat ape yang berlaku...kenapa 'korang' buat kitorang macam ni!! Korang da cukup bagus ke?? If benda ni tradition sekalipun, korang boleh ubah kan...kata educated...tunjuk kan la skit muka-muka degree holder korang x lame lagi...ini ke yang korang dapat study dekat cni?? kau sedey dgn kitorang..kitorang double2 sedey la wey....

Seriously, aku x mintak la masuk sni kalau ni la habuan yang kitorang terpaksa terima!! Kenapa kene ade gab antara kita?? di sisi TUHAN kita ni cuma makhluk biasa je...kau antara org yang paling-paling aku respect...tapi rupanya kepala kau pun sama je macam yang lain... huh....Tu la melayu.....mental low class! *kpd yg berkenaan*

Wa x larat da nak bebel panjang...dalam jiwa ade sedikit ralat...ape pun...terima la apa yg berlaku dgn hati yg terbuka...*bak kata myfir redha je* hahaha....^_^ Its okay la, semuanya da setel....mudah2an tahun yang berikut nya x mental sgt....apepun for my batch...bersabar k adik-adik...kak aina sentiasa support u olls. Ingat tau, ape yang terjadi bukan nye salah sape-sape....just ujian untuk kukuhkan silaturrahim antara kita semua..anyway, kita da berjaya melepasi ujian tersebut...alhamdulillah...

OhMissWhatEver__said : Headache *_*

5 comments

April 2, 2011 at 7:09 PM

Minggu Orentasi ke ?

April 2, 2011 at 8:22 PM

xla...orientasi da abis...^_^ xtau nak ckp mcm mana..huhu..xde motif..

April 2, 2011 at 10:58 PM

Tradisi tradisi gak. Marah marah gak kan :D

April 2, 2011 at 11:44 PM

kenapa ni?apepn.. banyak bersabar ek..

April 5, 2011 at 9:39 PM

magibon: huhuhu...yela, marah2 jugak, tradisi 2 jugak...nak wt cmne kan kene la ikut...

farah : Thanks..insyaallah. selagi mampu saya akan bertahan...^_^

Post a Comment