Saturday, April 23, 2011

~Jom...painting~

Assalammualaikum...hey! Sebenarnya x banyak nak ckp. Cume teringat saja..ade somenthing yang lupa nk upload. I da janji dgn cik Melawani nak update. Lupe sik! hehehe....So, memang seronok sangat bila dapat painting.....release segala bapak tension, dewa2 tension...picture ni da lama.. yang penting kitorang painting dgn Ainul n Taha...*err..lupa la snap pic diorang* hehehe...


Dia ni mengimpikan rumah batu ada cendawan yang sama besar dgn rumah...lepas tu ade bukit seketul. Kiranya adventure gitu...untuk dapatkan makanan kita perlukan cabaran...walawei! hahaha..


Mengimpikan kawasan di taman bunga..Mela kata aku jiwang! how dare u...haha..Wei wa x jiwang key. Cuma naluri kewanitaan saja yang menebal. Kalau kau x jiwang, bunga Ros time konvo kau pun merah juga okay...ni bunga kau la yang aku lukis nih..^_^


Okay, ni lukisan Ainuk Bariyyah n Muhammad Taha...see...macam2 ade. Bukit warna warni pun die kidnap...bunga ros i yang seketul pun die di ciplak oleh mereka...So, kalau tension2 tu mai la kita painting same2...best wooo...Kreatif or tidak itu belakang cerita..huhu. Kalau saya seorang yang kreatif da lama saya amik seni bina, senik reka...seni kecantikan...haha..

OhMissWhatEver__said : Sape ada berus, water colour n drawaing paper...i need it now! yuhuuuu.....

3 comments

April 24, 2011 at 5:14 PM

rama2 cun tu sy yg lukis ok!!!!!!!

April 27, 2011 at 12:47 AM

santekk dan bergaya!! :D

April 27, 2011 at 11:31 AM

achik: huhuhu...rama2 tu memang cun! lukis la manyak2 lagi...

reva: thanks yunk...^_^

Post a Comment