Friday, May 27, 2011

~Followers ke-500~

Assalammualaikum...

Hello readers! First of all, nak ucapkan terima kasih kepada follower blog saya iaitu adik Fatin Fatihah yang cute miut ni. Tq coz sudi jenguk n follow blog akak ni ^_^. Okay, akhirnya blog saya berjaya mencecah 500 orang. Asalnya niat untuk berbloging hanya sekadar suka-suka & berkongsi cerita sahaja. Ape pun alhamdulillah, coz ade jugak yang sudi berkongsi cerita, memberi nasihat dan juga semangat. ^_^

Dear Fatin *sila la klik*....

Ni dia adik Fatin..Okay, sis xde apa2 nak bagi. But, sis tolong promote blog adik ea...okay x?? ^_^ kepada yang baca entry ini,sila la tekan link  *dimana-mana yang u all suka*  dan follow adik fatin beramai-ramai. Mai la kita menambah kenalan dan mengeratkan hubungan dalam dunia maya ini. Jom kita meriahkan lagi dunia bloging.! Feel free, leave ur footprint di laman ini http://chipsmorecandy.blogspot.com TQ! ^_^

OhMissWhatEver__said : Thanks for viewing my blog..really appreciate u all..!


5 comments

May 29, 2011 at 2:03 AM

rupenyer yana review blog yg da cpai 500+ folower~~ err,seganyer~~

May 29, 2011 at 11:47 AM

nak honeymoon~~

May 30, 2011 at 12:31 AM

bunga : ala, yana nak segan ape. aiNa pun merangkak-rangkak lagi dalam dunia bloging. Kita cuba sama2 k. Keep it up dear. =)

KnZa : hello dear! nak honeymoon mana tu yayunk?? i okay saja. Let's deal for second vacation..=) later on, kita discuss dgn others k.

May 30, 2011 at 11:35 PM

wah.tahnniah2,rmai sguh follower...;))

May 30, 2011 at 11:53 PM

Thanks aqim...=)

Post a Comment