Thursday, May 26, 2011

~Kasih yang Suci~


Assalammualaikum..hye! mesti ramai yang da tau kan,drama Nora Elena di adaptasi dari novel Kasih yang Suci written by Meen Zulaikha. I nak cari novel ni. Sanggup tau download internet semata-mata nak baca. Tapi, uhuk2..x best la baca dalam lappy. Boleh juling dok...so, tunggu ya...Kasih yang Suci, aku akan mencari mu juga! Ape yang pasti, happy ending. Ala-ala novel Bicara Hati by Damya Hana. 

Ape pun sekarang ni Seth Tan dengan secara rasmi nya telah menjadi suami *i loikeeee* kepada Elena setelah Eid mengambil keputusan untuk putus kan pertunangan mereka. Kan da menyesal si Eid ni. So, Eid sila ambil Yvone k. Nampak lebih sesuai gitu....^_^ 

Tahniah Meen Zulaikha, walaupun i x habis baca lagi novel ni...tapi da baca sikit2. Jalan cerita yang menarik. Unsur2 suspen....best2! sekarang banyak cerita yang diterbitkan dari novel kan.. Macam Lagenda Budak Setan by Ahadiat Akasha.. Ombak Rindu by Fauziah Ashari *coming soon* dalam pengembaraan lagi. If x silap yang ni pun Aaron Aziz berlakon + Maya Karin + Lisa Surihani. Mesti mantap kan. Coz novel Ombak Rindu antara novel yang top. Siapa yang da pernah baca mungkin faham. ^_^ So, tonton la Nora Elena sampai habis ye. Sumpah menarik. hohoho..

OhMissWhatEver__said : Seputih harapan kudambakan, memagari Rindu yang membiru (Meen Zulaikha) ^_^

7 comments

May 26, 2011 at 1:32 PM

awk download novel kat website apa ye? huhuhuhu..sy cri tempat download x jumpa...

May 26, 2011 at 2:21 PM

ombak rindu...i loike!!

May 26, 2011 at 4:55 PM

yup, betol3! untuk ombak rindu nanti aaron aziz(hariz), maya karin (izzah) n lisa surihani (the annyoying girl..x ingat nama die dlm watak novel tu)
tapi anis x stuju lisa jd gedik girl, she supposed to be izzah, baru la sesuai ngan watak izzah as budak kampung, naif, muda belia daripada beri watak tu kat maya karin...producer patot survey dulu tnye pndapat pmbaca setia fauziah ashari

(sori terpanjang pulak komen anis..hehe)

May 26, 2011 at 7:08 PM

tengku puteri : ade emel gmail kan? dekat bahagian atas belah kiri ada web, images, books, calendar n lain2. Just pergi dekat Books than search je Kasih yang suci..^_^

Lalalililulu : yeah! me tooo..=)

anis : saya setuju!! haha.. Mesti best kalau lisa pegang watak izzah. Sesuai dengan perwatakan dia..

May 29, 2011 at 2:04 AM

yana suker bace novel~~ sayang x abez bacer novel neh tp da di adaptasi kt tb 'nora elena'

May 29, 2011 at 11:47 AM

Novel dia terbaik aaa (:

May 30, 2011 at 12:34 AM

yana :bila da baca nove + tgk cite dia mesti best kan. Sebab kita da tau jalan cerita.

wawa : really?? woah...!.kita x sabar nak baca ni..hehe. =)

Post a Comment