Tuesday, May 24, 2011

~Cup Cakes~

Assalammualaikum..

Firstly, nak ucapkan Thank you kepada mereka yang sudi berkongsi tutorial untuk buat shoutbox.. Sebab akhirnya saya berjaya buat chat box yang saya nak. Tau x? saya jeles laa tengok awak-awak punya shoutbox cantik. Saya pun ada keinginan juga. Boleh kaan...?? Tapi, macam mana ea, nak potong ikut kartun tu? saya fail laa..mintak tunjuk ajar  dr awak-awak yang da power tu..tolong ea..*hehehe*. Okay, Sebut je cup cake, mesti ramai yang terliur...Sapa x suka kek kecik yang comel lote ni kan. Aku yang tua bangka ni pun minat + suka cup cake. Cup cakes ni da jadi trend zaman sekarang. Wedding ada cupcakes, Birthday party pun ada cupcakes. Senang cite, x kesah la even ape pun...Cupcakes memang paling femes la seyh sekarang ni...! hahaha..


 Tasty....^_^


uh...x tahan wa tengok nih!


Coklat......!!


Strawberry.........



Ape rasa dia ni ek?? Hoi! menggoda orang betul la si cupcakes ni!!

OhMissWhatEver__said : Bab makanan ni, kita kene pandang serius sekarang ni. Sebab, banyak sangat mengandungi  benda yang x halal ni. Orang kata kalau kita x tau, xape.Tapi kalau tahu, tapi kita makan juga, Subahah namanya.-->betul x? correct me, if i'm wrong!

6 comments

May 24, 2011 at 8:52 AM

Yeaahhh !!! cup cake memg sedap..kdg2 nmpak cntek, tp xsedap..kne pndy pilih..;) kn3,kak Aina??..hehehe..

May 24, 2011 at 11:56 AM

skunk ramai tempah cup kek kahwin ngan tunang kan..heheh

May 24, 2011 at 2:21 PM

pergi pada design - setting - comments - kat ruangan tu ada kenyataan 'comments from placement' klik kat 'pop up window' - scroll bawah ada tulis 'show word verification' for comment klik 'No' - save

ada masalah inform awe ok...tq :)

May 24, 2011 at 9:24 PM

woww!!
yummy!
bezznyerrr!!
siyess gulpp!

May 24, 2011 at 11:04 PM

Aien : yup2...kdang cantik tapi tak sedap..and yang x cantik pula, tapi sedap...^_^

Hawa : Thank you!! ^_^dapat buat akhirnya...

Ain dyaza : hahaha..sedap kan? size yang cute, ramai yang pilih cupcakes untuk buat event.

May 29, 2011 at 2:09 AM

wow..sbnrnyer nk blja n bisnes wat cupcake neh tp~~ tangan x bedung mse kcik2..hehe :P

Post a Comment