Thursday, May 12, 2011

~What Have i dONe~

Flashback semasa zaman muda remaja lagi... Masa ni kami di semester 6 n still in diploma program dekat PSIS. Serius enjoy gile...huahua..Walaupun busy dengan final projek, tension dengan kuiz n test...sempat jugak curi masa untuk release tension. Guys! i'm sure u all still remember this moment...ape dia? SUNWAY PYRAMID...

Front: Leya, Mela, Zaihan, Aina...
Back: Ecah, Tika, Syida

Kami yang terlibat...the best moment la... Semata-mata nak main ice skating, ande enjoy nite life. X tahan kan..?? Memang travel..Pergi hari Jumaat n balik hari Sabtu. Jumaat lepas kelas terus cabut. Tapi masa tu nasib baik la kan cuma ade 1 class je..Class En.Khairool kalau silap. Kitorang sampai sunway pun da petang. Nak kene kejar masa, sebab tempat tu tutup pukul 8 ke 9  macam tu la..Harga? Glove + sewa kasut dalam RM Dua Puluh lebih..Bagi sapa yang da ade glove tu, murah je...x sampai dua puluh lebih.Ouh, jgn lupa bawak stoking...^_^

 
Berehat sebentar...tapi...awal-awal main x pelik la jatuh terlentang ke tergolek ke...macam superman ke...biasa je tu...lepas tu esok bangun tido sakit-sakit badan...sakit tangan semua la...ouh, one more..saya x dapat snap pic kat dalam tuh. Phone not allowed... Tapi meh saya tunjukkan pic merela-mereka yang lain.. ni pun gambar curi-curi..hehehe.

 
Amboi...seronok sangat nih! hahaha...Jangan lupa ye bawak baju spare. 1 set tau..lengkap. Kalau ade emegency case boleh tukar...huhuhu. Okay, lepas abes ni comfirm la lapar kan...jom...makan!


Kenny Rogers! Da lapar nau ni...So, malam tu...kitorang memang x tido. Lepas mam kitorang g tengok wayang midnight. Masa tu, aku, mela n leya tgk Alice in Wonderland. Yang lain tgk cerita....erm..x ingt la cite ape.hehe. Pukul 3-4 pagi semua da lengang...kene la lepak tempat atok angkat kitorang iaitu...Kehefcy.







Muka masing-masing, macam tahan berak da!!Penat kan? xpe mak faham tuh...hahaha...


Belakang tu ape ea??? sape ingt!!! So, esok nya kitorang mau berangkat pulang..........


The end...Yang pasti balik dari sunway masa tu, sampai bilik semuanya pengsan....kawan-kawan bila kita nak buat macam ni lagi?? Mela...i tau u paling x boleh lupa moment ni kan...sebab......tettttt....^_^


OhMissWhatEver__said : Kan best kalau masa boleh berputar semula...banyak benda yang boleh di betulkan...boleh di buat....Miss u bebeh!! Sekarang masing-masing da jauh kan..Kita bukan 1 tempat macam dulu...Skrg ada yang tercampak dekat penang, perlis, KL, n melaka...ade masa gahter lagi yew! papai...


2 comments

May 14, 2011 at 10:46 AM

kali nih kte wat plan yg extreme n strategik lak.. hahaha... mmg kenangan paling syok n menakutkn kite penah wat.. hihih

May 15, 2011 at 2:01 AM

hahaha...yeah!! plan..agak2 nak g mana yg extreme tu shida?? rindu nak buat macm ni lagi..^_^

Post a Comment