Sunday, May 8, 2011

~Happy Mother's Day~

Assalammualaikum..Home sweet Home. Itu la perkara yang paling2 seronok kan? berada di rumah sendiri dikelilingi bantal-bantal wah...! x_tahan statement. Erm, anyway..sukacita di sini saya nak ucapkan selamat hari Ibu buat semua ibu-ibu di dunia ini terutama my Mum...Pn. Hamiah binti Samsuri. Thanks 4 everything mum. U are the great mum i ever had... lama kan x update blog..kepada followers sy, jgn risau ye..sy akan follow kamu semula. Sorry lewat sikit. Panjang cite nye. Saya pendekkan, sehari sebelum abes final, parents i dtg amek barang. So, i serahkan sekali lappy ni dekat diorang..tu yang dok sepi je. Bosan_okay laptop tarak.! Erm..sebenarnya aritu masa g masjid india, i ada beli kan tudung untuk mama mia. Saja nak bagi..masa dia dtg aritu terlupa suwo bawak blik. Td masa borak2, terus hulur plastik kat mama mia. Tibe2 dia ckp, Thank you...hadiah hari ibu ye...ouh_a'a! heeee..boley saja merangkap hadiah hari ibu. Tepat pada masa nya tudung tu keluar. So, esok bermula la rutin harian gue sebagai suri rumah yang berjaya...huhuhu. ^_^ banyak azam masa cuti nih. Xpe2 kita tunaikan satu2 okay...

OhMissWhatEver__said: Okay...saya x larat, badan sakit2 punggah barang. Muscle timbul da mengalahkan jaguh angkat berat nih.. Lagi satu, rasa nak marah pun ada, orang balik penang dr KL 5 jam je patutnya. Ni sampai 7 jam, mengalahkan nak balik Oversea! huhuhu....>_<

1 comment

May 8, 2011 at 8:53 PM

hepi mother too...

Post a Comment