Monday, May 30, 2011

~Zaman DoLu-doLu~

Assalammualaikum....

Hye. Hari ni aku godek-godek external..tiba-tiba rasa nak tengok gambar pulak. Rindu wook, bila tengok  semua gambar-gambar ni. Sepanjang 3 tahun banyak juga ea kenangan yang tercipta secara tidak sengaja. Thumbs up la...korang memang sempoooiii. huhuhu..okay, diantara sebahagian besar gambar yang dalam simpanan i.

Bob, Farid dan Shawal...

Haja, aku dan Din..

I'm the camphion..yes! hahaha. X percaya? serius okay. No cheat. Lupa ke, sibling i kan lelaki semua. Ni pengaruh adik-adik la sampai power main game. Haha. Banyak kali da aku main racing car ni. Semua aku menang, Tapi dengan myfir je aku kalah. X boleh jadi ni. Ade lagi pro dari aku rupanya! Haish, siap u.. Kita return balik bila i balik johor bulan 6 nih. *wink*

Try n Error....Sifu Din..

Okay, budak baru belajar. Haha..Thanks Aizudin Arif..dont get wrong la weh. Snooker di tempat terbuka...dalam ni semua ade. Bowling ada, karoake ade..Game ade..so sangat ramai people. Okies. Hajat dihati nak main bowling..tapi lane penuh sebab ade tournament. So, dari bowling bertukar jadi snooker..Bantai aje la labu..

Go aJa my....bersama guru nya. Bob. 

Kami budak baru belajar...kalau salah tolong tunjukkan yaw!!.....

EX-classmate..di muzium N9..


Dekat muzium ni, u all akan tahu salasilah dan sejarah serta keturunan yang ada di negeri sembilan. Unik okay. Sebab, negeri ini mengamalkan Adat Perpatih. ^_^. Berbeza dengan negeri lain.. Misalnya Johor mengamalkan Adat Temenggung..Pahang pula adat Bendahara. Bagus juga melawat muzium ni. Menyemarakkan lagi semangat patriotik tau. Cuba bayangkan, kalau kita x kenal negara n negeri kita sendiri, kan malu kalau warga asing tanya. Semua x tahu. Ape yang u tahu? layak kene buang negara nih..huhu. Hantar pergi Seychelles.

Moment.....

Ni lagi satu tempat menarik...Sepang Gold Coast..nice view..layak sangat sapa yang nak buat photoshoot bagai dekat sini..x nyesal woah!.


Gold Coast..

Model gue...haha..

SunSet.....neutral...real pic.

Ecah! suka dekat sini..sebab pokok yang rimbun.

Full with patient....

That's all..aiyoo, sapa candid ini pic? da macam statue of liberty la. 

OhMissWhatEver __said : Wokay dear...end my story. X banyak cerita. Cuma kongsi gambar-gambar dalam simpanan..^_^ Nyte all...


3 comments

May 30, 2011 at 11:44 PM

tringat kisah2 dulu..errmmm..tapi masing2 dah ada arah tuju

May 30, 2011 at 11:48 PM

yup2...masing2 da ada life sendiri. X sabar pula nak tunggu reunion. Mesti best kan gather ramai2...hehe.

May 31, 2011 at 2:15 PM

Please do welcome visit www.anagallery-suhanaoct@blogspot.com & www.suhanaoct.blogspot.com ..tq ;)

Post a Comment