Monday, May 23, 2011

~Destinasi DaMai~

Assalammualaikum.....

Hye! Okay, aku sangat-sangat teringin, mengidam dan teruja nak pergi Pulau Sipadan. Kenapa sipadan? Sebab, ia merupakan diantara pulau yang cantik dengan pakej pemandangan yang indah...berserta air laut yang biru..wow! just imagine kalau kau dapat scuba-driving...snorkeling..perghh! mesti best kan. Dari aku poli sampai masuk U. Asik dengar pasal Pulau Sipadan je. Dulu kat poli, team Zaihan present pasal Sipadan Island ni. Tup-tup,  presentation BBI2409 aku pulak yang present tempat nih. Huahua. Mai tengok gambar..


Nice....^_^



Aku nak tengok dalam laut....nak rasa pemandangan macam ni....tau x? dekat sipadan island banyak coral reef cantik-cantik dan unik tau. 


Turtle......^_^


Bila boleh rasa macam ni? Best giler.......


Macam pernah tengok la tempat ni.......


Sapa-sapa yang ada masalah strees di tempat kerja,saya sarankan sila la amek annual leave n pergi bercuti...


Nature...Sipadan Island was formed by undersea volcano...

OhMissWhatEver__said : I Luv Nature! ^_^

6 comments

May 24, 2011 at 12:05 AM

mak ai...bestnye klau dpt pergi sne ..cntiknye lautnye...pntai nye..mesti romantik nie..

May 24, 2011 at 12:45 AM

tau xpe!mesti romantik kan.Memang sesuai untuk bercuti, tenangkan fikiran...aman aje.^_^

May 24, 2011 at 12:57 AM

Kalau dapat pergi dengan orang tersayang ne lagi best.

Jom Sertai Cabaran Ni.

May 24, 2011 at 11:58 AM

hai..just nak bgtau

it's more better kalu awe buat pop up komen dan tak da word verification..blog awak dah ok..lagu pun sedap dengar..tapi agak terganggu bile nak komen tak da pop up dan ada word verification :)

May 25, 2011 at 12:32 AM

sharif : betul2! =)

Hawa : thanks once again! ^_^

July 13, 2011 at 8:35 AM

mmg lawa sgt sgt! rugi tak pergi :P mmg lah pena tgk cite duyung maya karin tu blakon dkt sni lerh hhihii

Post a Comment