Sunday, June 19, 2011

~Ibu Muda~

Assalammualaikum...

Hey, selamat malam semua...Da dinner belum? dont forget u meal. Okay, first of all nak ucapkan tahniah!! dekat my friend. Shafiza & Maizatul..sebab? sudaa pregnant. Hoyeah..! wah, excited mak cik. I pernah buat enrty masa wedding diorang dulu. Alhamdulillah, bertambah ahli lepas ni ye sayang. Mai kite layan gambar ibu muda yang semakin berseri ni. Pembawakan budak katanya...

Sha with her beloved husband... 

Mai...look at her tummy...mana husband? mestila yang tgh hamek pic ni...

Jaga diri baik-baik. Jaga baby elok-elok...yang paling penting. Minum susu!!! yeah....Teringat masa tengok my mum mengandung. Kesian tau. Ingat x korang lahir dulu bapa kilo? Hah, kalau 3 kg, kita same la. ^_^. Jadi sayangi la ibu anda okeh. Masa nak bersalin kan kita, nyawa di hujung tanduk. Tahu? senang cite bertarung nyawa...Jangan hantar ibu bapa ke rumah orang tua-tua. Memang jadi durhaka la kalau buat begitu. Takde ibu bapa yang rela dihantar ke situ. Ini ingatan saja. Kita perlu mengingati antara satu sama lain.  Saya pun, selalu berdoa. Mintak sangat-sangat supaya xkan pernah sekali pun mengabaikan emak dan ayah.. Okay, sesi brainstorm dah selesai. Hehe. 

OhMissWhatEver__said : Tahniah sekali lagi buat teman-teman tersayang... Da jadi mak budak x lama lagi ye.

2 comments

June 19, 2011 at 10:31 PM

wahhh beshnya jadik ibu muda..excitednya..

June 19, 2011 at 11:24 PM

hehe...best kan.? Jrak usia dengan anak pun x jauh bila da tua nanti.

Post a Comment