Friday, May 11, 2018

~ PRU 14 ; Malaysia Reborn ~

Assalammualaikum.....

Da setengah tahun rupanya tak jumpa jalan balik ke blog... Kekekeke. Okay, first thing first Congrats Tun M.! Welcome back to Putrajaya... (^^,). Siapa pun pentadbir negara, yang penting hak dan kebajikan rakyat terjamin. 

Gigih jugak ibu dukung Zara masa mengundi. Terima kasih pegawai SPR yang bertugas bagi iols masuk dewan dulu. Kemain panjang beratur dekat saluran mengundi iols. Tahniah anak muda, terlaksana sudah tanggungjawab.

Sama sama kita tunggu perubahan dalam pemerintahan kerajaan baru. Sebak tengok Tun M, umur 92 tahun masih gigih memerintah. To my children in future, ibu belum ada lagi masa Malaysia merdeka. Tapi insyaallah ibu boleh cerita macam mana setelah 60 tahun kerajaan bertukar. 





Malaysia need TRUE. HONEST. KIND Leaders. May Allah blessed us.

OhMissBlossom__Said : Husband tanya " Awak undi kerajaan ke bukan kerajaan?" Undi tu kan rahsia.. mana boleh bagi tau =P




3 comments

May 11, 2018 at 2:02 PM

Sayu LZ tengok Tun M ni aiNa.. Berusaha Tun M gunakan kudrat yang ada untuk pastikan semua kembali seperti sebelum.. Sebagai rakyat, LZ hanya mampu berdoa semoga negara kita diberi keamanan dan pemimpin Malaysia yang amanah dilindungiNya selalu..

May 11, 2018 at 8:12 PM

alhamdulillah,tahniah kerana telah menjalankan tanggungjawab anda sebagai pengundi :D im your 1789 followers
https://khaidirkhaizuki.blogspot.my/2018/05/sikap-kita-selepas-pilihan-raya-tahniah.html

May 15, 2018 at 5:23 PM

Tahniah! rakyat Malaysia we change for a #betternation

Post a Comment